xaotikos Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Σχετικά με το mount , το ubuntu live cd μου έκανε mount αυτόματα τον σκληρό του laptop και τους 2 εξωτερικούς usb που έχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apoikos Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 xaotikos, το autodetection και automounting εξωτερικών συσκευών είναι πλέον μέρος του GNOME 2.8+ και του KDE3.4+, μέσω του hal. Και σε slackware 9 με dropline gnome 2.8 πάλι automount θα στα έκανε. Γενικά μη γελιέστε και νομίζετε ότι ό,τι γίνεται σε μία διανομή δε γίνεται σε καμία άλλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaotikos Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Δεν είπα ότι δεν γίνεται στις άλλες, γιατί δεν έχω ασχοληθεί με πολλές διανομές έτσι κιαλλιώς. Απλά ανέφερα ότι στο ubuntu γίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_g Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Mia erotisi pedia, katevasa kai egkatestisa to Ubuntu se enan athlon 64ari pou exo, ola ok, ide ta panta kai ta egkatestise mono tou, to provlima einai oti den pezi ta mp3, katevasa ena prog apo to net alla den ksero pos ginete egkatasatasi, kai edo einai i erotisi, pos ginonte egkatastasi ta programmata pou katevazoume??? Opos katalavate eimai asxetos.... plz help Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 giorgos_g koitakse sto http://www.ubuntuguide.org/ kai kane ayta pou leei kai 8a eisai ok. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scheoul777 Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 giorgos_g katevase to xmms(an den to exei perasmeno) kai perase to analogo module gia mp3. O logos pou den perilamvanontai ola auta stis dianomes einai mia politikh pou akolouthei prwth h Red Hat kai thn ypostirizoun arketoi alloi, pou thewrei oti oi patentes logismikou den prepei na pelilamvanontai stis dianomes(na ypoxrewnoun ton xrhsth na tis xrhsimopoiei), kai idika to mp3 pou h anaparagwgh tou format desmevetai apo diafores patentes tou Frauhnofer IIS. Gi'auto pistevw oti kalytera na xrhsimopoioyme eleythera formats kai oxi desmevmena... ______________________ -Πείτε όχι στις πατέντες λογισμικού- http://www.ellak.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick_csd Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 uparxei kai to amarok , des amarok.kde.org Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panoramix Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Έχω κανα 2 ερωτήσεις. 1ον. Δοκίμασα ένα Live cd μίας έκδοσης Ubuntu (4.10) και όλα μια χαρά μόνο που δεν είχα ήχο. Αυτό συμβαίνει γιατι το live cd είναι απλά σαν demo με σκοπό να δούμε χοντρικά το λειτουργικό ή θα πρέπει να βρώ drivers για τον ήχο (onboard), σε περίπτωση που κάνω εγκατάσταση; 2ον. Ούτε διάφορα κλιπάκια που δοκιμασα έπαιξαν (φταίει το παραπάνω ε 3ον. Υπάρχει τρόπος να εξελληνιστεί η διανομή αυτή; Thanx in advance. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 @Panoramix H ekdosh 5.04 einai plhros ekselinismenh, otan les oti den paizoun klipakia rikse mia matia edw http://www.ubuntuguide.org/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
or1onas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 na pw k gw thn protash mou: beep media player (bmp) http://www.sosdg.org/~larne/w/BMP_Homepage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bobosss Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 πρώτον παιδιά με τα ubuntou ξενέρωσα μιας και το παίζουν η έστω είναι user-friendly διανομή και δεν κάνουν κάποια πραγματα που θεορούντε αυτονόητα οπως να πέζουν mp3. ναι είδα την απάντηση του scheoul777 αλλα ρε γαμώτο είναι κάποια πραγματα που έχουν γίνει mast πλέον! Επεισης πιστέβω πως αν δεν έχεις dsl δεν νομίζω πως θα μπορέσεις να φτιάξεις τα ubuntou όπως ακριβώς θές για να γίνουν λειτουργικά μιας και εμένα προσωπικά μου χρειάστηκε να κατεβάσω αρκετα πραγματάκια! Τελος για το Mount που έλεγαν κάποια παιδιά παραπάνω για το live Knoppel & ubuntou μήπως δεν το έκανε γιατί δεν είχατε δικαιώματα να το κάνετε γιατί απ 'οσο ξέρω σε αυτά δεν είστε root αλλα χρήστες . Δοκιιμάστε κάτι του τύπου sudo mount! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klarinos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Φίλε μου δοκίμασα το ubuntu - ΄παρ΄όλα αυτά εγώ το βρήκα μετριο και με καποια προβλήματα και χωρίς τη δυνατότητα να μπορώ να κάνω ρυθμίσεις όπως π.χ στο suse . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psyduck Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Για οσους δεν εχουν ADSL & βαριουνται να περιμενουν τη παραγγελια μπορουν να αγορασουν το τρεχον τευχος PC World που δινει Ubuntu στο DVD.Το εγκατεστησα χθες και το ειδα λιγο.Ευκολη εγκατασταση, βρηκε ολο το hardware και γενικα οι πρωτες μου εντυπωσεις ειναι θετικες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Isle Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Κατα τη γνώμη μου είναι κάτι επαναστατικό μπροστά στην αυτοματοποίηση που έχουν τα Windows αλλα και πάλι ο μέσος χρήστης δεν ξέρει κάν τι είναι το Linux και θέλει πολλή δουλειά ακόμα για να εγκατασταθεί το Linux στο μεγάλο μέρος της υπολογιστικής κοινότητας.Και πάλι όμως αν κάποιος θέλει κάτι απλό θα χρησιμοποιήσει τα Windows μιας που έτσι κι αλλιώς έχει κάτσει τα λεφτά μαζί με τον ολόκληρο υπολογιστή. Προσωπικά εγώ που δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μου Linux σκοπεύω να αρχίσω με κάποια άλλη διανομή πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trospe Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 http://godel.cs.bilgi.edu.tr/mirror/ubuntu-releases/kubuntu/hoary/ Για την 5.04 με το KDE όποιος ενδιαφέρεται. Για να δούμε τι θα ψήσει το plextor... :twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.