de173 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2005 Λάθος post. Sorry! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sugoruyo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Βασικά δεν μπορεί κανείς να κρίνει ποιά είναι η καλύτερη διανομή. Απλά κάποιες βολεύουν περισσότερο κάποιους ανθρώπους ή/και κάποιες δουλειές. Είναι πολύ υποκειμενικό. ΠΧ αν κάποιος θέλει Skype μπορεί να σου πει ότι το καλύτερο είναι το Mandriva απλά διότι το Skype είναι κάπως προβληματικό σε Ubuntu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αbominable Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Για δοκίμασε με iocharset=iso8859-7 nope... Απο &*^^%&^ μου εβγαλε τετραγωνακια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trospe Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Ρε παιδια με βάση ποια κριτήρια καταλήγετε στο αν μία διανομή ειναι καλύτερη απο κάποια άλλη;; Slack...for the addicted... simple,fast,stable and secure.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αbominable Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Για δοκίμασε με iocharset=iso8859-7 iocharset=utf8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Παίδες κάτι παράξενο γίνεται στο laptop μου (TurboX 12-WC). Είχα ubuntu 5.6 και δούλευε ρολόι. Κατέβασα το kubuntu 5.10 (γουστάρω πιο πολύ το KDE) και ένα εγκατάσταση (έσβησα τα παλιά partitions) αλλά όποτε θέλει κάνει boot σε kubuntu άλλες φορές απλώς το laptop σβήνει, ενώ βρίσκεται στη φάση loading του kubuntu. Δηλαδή μετά από το GRUB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trospe Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 H μάρκα από το Laptop φταίει αυτή δημιουργεί τα conflicts! LOL LOL! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris__ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Όταν κάνω sudo (π.χ. sudo gedit) μέσα από την κονσόλα μου κάνει το εξής: (gedit:870 ) : GnomeUI-WARNING **: While connecting to session manager: Authentication Rejected, reason : None of the authentication protocols specified are supported and host-based authentication failed. Ubuntu 5.10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trospe Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Eipame san paidia kai emeis na dokimasoume to Ubuntu...kai to apotelesma itane......UBUNTU SUCKS! Oute gcc :twisted: oute rpppoe :evil: ...oute synagwnisimes se arithmo multimedia efarmoges . Symperasma....ntropi tou linux! An thelei na paizei kapoios kanena paixnidi se cedega kai min kollaei tosa spy-ad-mal-wares mia xaroula einai . Nomisa pws vrethika se .net perivallon!!! Xrrt ftou! Aidia linux. Meta apo dipsifia testarismata linux prwti fora vrika mprosta mou tetoia M@L@K|@! Ase pou sou vazei oli tin prika tou sto skliro xwris na se rwtaei an esy tin xreazesai. Oute epilogi paketwn oute tipota!! To APT kalo einai alla...rwta me re file an goustarw ola ta paketa sou? Telos..Mandrake/Mandriva gia arxarious,Debian style(Knoppix,Mepis) gia medium/intermediate kai Slackware/BSD gia novice/advanced. Krima pantws stenaxwrithika,giati eixa akousei kala logia. Ennoeitai pws den ekatsa na diavasw kai tis 15 selides tou topic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trizoni Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Περι ubuntu ο λογος... Το τελευταιο τευχος του LINUX FORMAT (οχι το ελληνικο!) εχει ενα DVD με 2 ολοκληρωμενες διανομες. Το Mandriva 2006.0 και το Ubuntu 5.10 (το οποιο μαλιστα διαφημιζει με την εξης εκφραση..."the rising sun of Linux distros"). Ηταν η πρωτη αποπειρα να εγκαταστησω μια Debian διανομη και ομολογω οτι δεν κρατησε για πολυ σε μενα. 3 μερες ηταν αρκετες για να αποφασισω να επιστρεψω στην φιλικοτητα του Mandrake καθ'οσον δεν μου ειναι διολου ευχαριστο να μην μπορω να επιλεξω κατα την εγκατασταση βασικα πραγματα οπως: - KDE 'η Gnome 'η οποιοδηποτε διαχειριστη θελω εγω - lilo 'η grub κτλ. Οι γκουρου 'η οι εκκολαπτομενοι γκουρου πιθανον να τα βρισκουν ολα αυτα απλα και ευκολα. Ομως εαν ημουν αρχαριος και η πρωτη μου εμπειρια ηταν το Ubuntu ισως να επεστρεφα στα windows απογοητευμενος. Αυτο δεν σημαινει οτι η διανομη υστερει σε τιποτα. Αντιθετως δεν πηγε τιποτα στραβα στην εγκατασταση και ολα δουλεψαν ρολοι και μετα την εγκατασταση. Ισως ειναι θεμα συνηθειας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_g Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Mia erotisi pedia, exo ena palio laptop me celeron366 64 mnimi cd-rom 12ara othoni kai 4 i 8mb karta grafikon, prospathisa na valo to ubuntu alla kolouse sti mesi tis egkatastasis, pia dianomi mou protinete pou na mpeni sto forito pou exo??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
επισκέπτη VChris Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 http://www.damnsmalllinux.org/ kai gia download http://www.damnsmalllinux.org/download.html (sorry gia ta greeklish alla den exo ellinika sto FReeBSD) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trospe Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 #include <ktl/ubuntu_topic.h> int start(unix *a) { int Mandrake_start =1; &a = Mandrake_start; } //O parapanw kwdikas einai kathara gia ekpaideftikous skopous. //Oudemia eyfthini ferei o syggrafeas gia ta apotelesmata tis xrisis tou. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xpapias Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Ωραίο το ubuntu αλλά σε συνεργασιμότητα με το υπολοιπο σύστημα δεν με έχει βολέψει. Ενώ με ένα livecd του Knoppix βλέπω μια χαρά τα περιεχόμενα ολοκληρου του σκληρού μου, με το ubuntu δεν τα έχω καταφέρει - πολυ πιθανό να φταίω και εγώ... Και κάτι άλλο - απορία: έχω dial-up σύνδεση για να μπαίνω στο internet. Τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω στο ubuntu (livecd πάντα) ωστε να συνδέομαι. Αν μπορείτε, όσο πιο απλά γίνεται - είμαι σχετικά καινούριος στο linux... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mkst Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Ωραίο το ubuntu αλλά σε συνεργασιμότητα με το υπολοιπο σύστημα δεν με έχει βολέψει. Ενώ με ένα livecd του Knoppix βλέπω μια χαρά τα περιεχόμενα ολοκληρου του σκληρού μου' date=' με το ubuntu δεν τα έχω καταφέρει - πολυ πιθανό να φταίω και εγώ... Και κάτι άλλο - [b']απορία[/b]: έχω dial-up σύνδεση για να μπαίνω στο internet. Τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω στο ubuntu (livecd πάντα) ωστε να συνδέομαι. Αν μπορείτε, όσο πιο απλά γίνεται - είμαι σχετικά καινούριος στο linux... Δοκιμασε το wvdial. Δεν θυμαμαι ακριβως πως το ειχα κανει. Ενα 'man wvdial' θα βοηθήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.