Προς το περιεχόμενο

UBUNTU Rules ;)

Sonam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 229
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Βγήκε σήμερα το Ubuntu 5.10 (breezy badger)

Όποιος θέλει να το κατεβάσει καλύτερα να χρησιμοποιήσει torrent γιατί οι ftp σέρνονται.

Δοκίμασε κανείς να κάνει upograde από το hoary στο breezy? Τι προβλήματα συνάντησε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δοκίμασε κανείς να κάνει upograde από το hoary στο breezy? Τι προβλήματα συνάντησε?

Μόνο αυτό συνάντησα

Check your /etc/X11/xorg.conf settings

*

If you have manually edited your /etc/X11/xorg.conf file' date=' check for these lines:

FontPath "/usr/lib/X11/fonts/misc"

The location of the fonts have changed, change all occurences of that into

FontPath "/usr/share/X11/fonts/misc"

[/quote']

https://wiki.ubuntu.com/BreezyUpgradeNotes

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Εχω ενα μικρο μεγαλο προβλημα.Εκανα distribution upgrade απο Hoary σε Breezy αλλα οταν προσπαθω να κανω Login κ εισαγω τα στοιχεια μου, μολις παταω enter με ξαναπεταει στο Login Screen.Εντωμεταξυ ειναι σαν εχω στο GRUB 2 επιλογες για Ubuntu λειτουργικα απο τα οποια το πρωτο μου κανει αυτο που περιγραφω ενω το 2ο μου λεει κατι για kernel panic.Καμια ιδέα??

Τα σέβη μου

Βέβαια παραμένω στην άποψή μου ότι η αρχιτεκτονική του λίνουξ είναι σαφώς ανώτερη από την αρχιτεκτονική των windows.

Twra arxisa na diabazw to thread kai apla kanw parathrhseis... agnohste me :D

Gia na leme thn allh8eia h arxitektonikh tou windows kernel einai "anwterh", h kalutera pio monterna. O linux kernel legetai monoli8ikos (monolithic). Auto shmainei oti o kernel einai autousios kai den xwrizetai se komatia. O kernel twn winblowz (apo 2000 kai meta) einai microkernel. Auto shmainei oti o kernel den einai autousios alla apoteleitai apo "servers", apo komatia pou to ka8ena kanei mia sugkekrimenh douleia. Auto exei terasteio meionekthma to gegonos oti einai "palouki" to debugging...

Auta me liga logia...

εγω τα εγκατεστησα τελικα και δεν μου φανηκαν και κατι το ξεχωριστο...δεν ξερω τελικα...προς το παρων ειμαι παλι με παραθυρα και ψαχνομαι με suse να δω αν ειναι καλυτερο.

α!και επιτελους εχω cable οποτε το μοντεμ δεν με πειραζει πλεον!

pantws egw pou to exw dokimasei apo to warty kai meta ofeilw na omologisw pws an kai den einai to idio entypwsiako me to suse einai episis poly sta8ero kai poly aprovlimatisto.

to mono pou me xalaei einai autes oi lalakies pou paizontai me ta version tou styl 1.1.4-0.10-ubuntu3 kserw gw kai sou mperdevontai ta dependencies.

pantws genika ubuntu rulez kai debian episis

kai akoma genikotera linux rulezz

kai akoma genikotera *nix rulezzz

kai akoma genikotera apo to akoma genikotera computer rulezzzz

ok ftanei

Nα ρωτησω κατι που με καιει.. Εχω τα εξης partition:

1) Windows

2) Kubuntu

3)Αρχεία

Μετετρεψα το τριτο κομμάτι σε FAT32 για να μπορώ να το τροποποιήσω και απο τα 2 λειτουργικά. Το προβλημά μου ειναι το εξής. Δεν μου αναγνωρίζει τους εληνικούς χαρακήρες. Εαν έχω ένα φάκελο πχ "Φώτο" Μεσα απο το Linux το βλέπω ως ????? ..

Οταν ήταν σε ΝTFS στο /etc/fstab ειχα βάλει την επιλογή "nls=utf8" και μου αναγνώριζε τους ελληνικούς χαρ.

Γνωρίζετε κάτι αντίστοιχο για το FAT;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...