geokok Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Γεια σε όλους, βασικά έβαλα τα slackware έκανα την ρύθμιση με το xorgconfig πατάω startx μου βγάζει μία γκρι οθόνη και τον δείκτη ποντικιού ακούω να δουλεύει ο σκληρός αλλά δεν γίνεται τίποτα οπότε πατάω ctrl+alt+backspace για να επιστρέψω στην μορφή εντολή. Μήπως έχω ξεχάσει να κάνω κάτι;
coffeex Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δοκίμασε την εντολή xorgsetup πριν γράψεις startx και θα είσαι ok.
hayzel Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Μάλλον δεν έχεις πρόβλημα με τον Χorg. Το ποιό πιθανό είναι δεν έχεις ρυθμίσει window manager (kde,gnome...) ή graphical login (gdm,kdm) Πατώντας Ctrl+Alt+F1 μπορείς να δείς τα μυνήματα errors που πετά ο X .
scheoul777 Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 auth h griza othonh einai o twm. Apla prepei h' na theseis san proepilogh kapoion apo tous window managers h' an exeis perasei ton kdm, gdm, anti gia startx dwse kdm h' gdm kai tha mporeis na epilekseis window manager...auta
geokok Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 λοιπόν τελικά τα έβγλα τα linux και φτου πάλι από την αρχή τα εγκατέστησα (αυτή τη φορά με λιγότερο κόπο και σε λιγότερο χρόνο). Όλα μια χαρά τρέχω το xorgconfig πατάω startx και μου βγάζει λάθος no screen found. Καταλαβαίνω ότι κάτι δεν έκανα σωστό με τις ρυθμίσεις της οθόνης ή της οθόνης γραφικών. Αφού έδωσα λοιπόν περισσότερο βάρος και έφτιαξα τις ρυθμίσεις επιλέγω window manager (kde). Πατάω startx ξεκινά μου βγάζει μία μαύρη οθόνη αλλά τίποτα κολλάει πατάω ctrl+alt+F1 και βλέπω ότι κάνει kill κάποια προγράμματα και γενικά κολλάει δεν μου βγάζει την γραμμή εντολών. Αναγκαστικά πατάω ctl+alt+delete επιλέω άλλο window manager (gnome) και πάλι τα ίδια. Μήπως θα πρέπει να τα επανεγκαταστήσω πάλι (πλάκα κάνω!)
scheoul777 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 giati den dokimases auto pou sou eipa apo panw?? graphical login. Perase enan apo tous gdm h' kdm kai pes mas ti kataferes. Diaforetika dose perissotero varos sto config tou xorg. p.s. kane copy edw kai to config tou xorg...
geokok Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Κοίτα το δοκίμασα αλλά τίποτα Κοίτα μου λέει ότι κάτι δεν διαβάζει καλά στο xorg.conf. Μάλλον θα θέλει παάλι μέσω xorgconfigure....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.