μανος Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Έχω ένα DVD που το γκρατζούνισα. Προσπαθώ να το αντιγράψω με το clone DVD2 αλλά δεν μπορεί να διαβάσει πάνω από το 14%. Υπάρχει πρόγραμμα που να μπορεί να διαβάσει το DVD και με δυνατότητα να αφαιρέσω την χαλασμένη περιοχή; Ευχαριστώ πολύ.
megadancemix Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Ειχα κι εγω κατι γρατζουνισμενα DVDs και ειχα παρει μια αλλοιφη και τα περναγα και ειχαν διορθωθει τα προβληματα. Για κοιταξε για μια τετοια αλλοιφη. Θα σου λυσει πολλα προβληματα.
Alien Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Υπάρχουν προγραμματάκια όπως το Badcd και CdRoller αλλά εκεί που είναι πραγματικά κατεστραμμένη η επιφάνεια του DVD (πολύ βαθιές χαρακιές) δεν θα σου το διαβάσει και θα προχωρήσει παρακάτω στο επόμενο sector που θα μπορέσει να διαβάσει. Γενικά μπορούν να διαβάσουν πολλά περισσότερά data, ίσως και όλα, από ότι ο υπολογιστής από μόνος του. Βέβαια σε συνδυασμό τα προγραμματάκια αυτά με καθαριστικά που χρησιμοποιούν χημικά και ψιλά γυαλόχαρτα θα καταφέρεις να σώσεις πολλά data. Βέβαια όλα τα παραπάνω μπορείς να τα αποφύγεις αν πας στο Video Club σου και τους πεις να στο καθαρίσουν οπότε και στο βάζουν σε ένα μηχάνημα το οποίο αφαιρεί υλικό από το κάτω μέρος του DVD μέχρι να φύγουν όλες οι γρατσουνιές και να γυαλίσει. Η τιμή τουλάχιστον στο δικό μου Video Club είναι δωρεάν.
gnu Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Παιδια χωρις πλακα εγω ενα παιχνιδι για ps2 (αγορασμενο),το οποιο το ειχε γραντζουνισει ο πιτσιρικας μου,και δεν μπορουσα να το κανω back up με το decrypter,το περασα με λιγο palmolive(ναι αυτο που πλενουν τα πιατα)και καταφερα και το εκανα back up.
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Καπου ειχα δει μια χειροκινητη συσκευη επιδιορθωσης cd , dvd (γυρω στα 40 ευρω) σε ενα καταστημα μεσασ στο εμπορικο κεντρο που ειναι το Carrefur στο Μαρουσι αλλα δεν θυμαμαι το ονομα του. :-? :-? :-?
cy{B}er Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Παιδια χωρις πλακα εγω ενα παιχνιδι για ps2 (αγορασμενο)' date='το οποιο το ειχε γραντζουνισει ο πιτσιρικας μου,και δεν μπορουσα να το κανω back up με το decrypter,το περασα με λιγο palmolive(ναι αυτο που πλενουν τα πιατα)και καταφερα και το εκανα back up.[/quote'] Hahaha...lol...Den amfivalw oti doulepse alla pws sou perase apo to kefali na to peraseis me Palmolive...LOL 8-/ Theos!!!
wgibson Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 κατι συσκευες με χειροκινητο συστημα γυρω στα 40ευρω κανουν τιποτα?
karib Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Alien δεν το ηξερα αυτο με τα video club. Περιεργο, πρωτη φορα το ακουω. Και καλα, δουλευει με τα 'βιομηχανικης παραγωγης' (πρεσες τα λενε) δισκακια, δουλευει και με τα 'δικα μας' κοινα δισκακια που γραφουμε στα recorder? Το λεω γιατι αλλη ποιοτητα τα μεν αλλη τα δε.
toubos Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Αν δεν κάνω λάθος μία συσκευή επιδιόρθωσης πρέπει να έχει το RadioShack, αλλά δεν ξέρω αν κάνει δουλειά.
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Αν δεν κάνω λάθος μία συσκευή επιδιόρθωσης πρέπει να έχει το RadioShack, αλλά δεν ξέρω αν κάνει δουλειά. Ναι αυτο το μαγαζι εννοουσα κι εγω... :smile: :smile: :smile:
karib Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Δεν το εχει αγορασει κανεις να μας πει αν οντως κανει δουλεια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.