Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Το πηρα χθες και εχει δισκο 160GB .Εγραψα μια ταινια απο την tv στον δισκο διαρκειας 120 λεπτων.Ενω γραφει στο manual οτι για καθε ωρα εγγραφης απαιτουντε περιπου 10 λεπτα σε LP μορφη για να γραψει σε dvd την ταινια αυτη που ηταν γραμμενη σε SP ζηταει χρονο 120 λεπτων.Οσο και η διαρκεια εγγραφης.Εχει κανεις το ιδιο dvdrw ή αλλο με δισκο να μου πει τι χρονο του χρειαζεται για να γραψει απο τον δισκο σε dvd ενα τετοιο αρχειο ???Ευχαριστω. :smile: :smile: :smile: :smile:
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 πετατο φιλε οπως ειναι SONY ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕΣ Κατ αρχας φιλε δεν ζητησα την γνωμη σου για τα Sony... Εξ αλλου απο ποτε εγινα για πεταμα οι συσκευες Sony ??? Αν καποιος απο την Sony ερχοταν σπιτι μου και εβλεπε τι συσκευες εχω ...σιγουρα θα μου εδινα καποιο δωρο...Και ειμαι ευχαριστημενος απολυτα απο ολλες. 4 τηλεορασεις ( δυο 21 ,μια 25 και μια 42 ιντσες -plasma) video dvd καμερα ψηφιακη φωτογραφικη μηχανη ψηφιακη 2 radio cd στο αυτοκινητα. Ολα ειναι αψογα!!!!! :smile: :smile: :smile: :smile:
marios1957 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 πετατο φιλε οπως ειναι SONY ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕΣ Αν μας έλεγε κι όλας που θα παέ να το πετάξει,τι καλά που θάτανε....
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Αν μας έλεγε κι όλας που θα παέ να το πετάξει,τι καλά που θάτανε.... Το ερωτημα σου Μαριε παραμενει κι εδω για τα mac (ακου ...paredwse) http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?p=805991#post805991 κι εδω για τα plextor http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=108365 :-P :-P :-P
dim_b Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δε μπορείτε να πείτε, όλα του τα posts είναι ιδιαίτερα εποικοδομητικά Τι να κάνουμε όμως, μερικά παιδάκια έχουν αποθημένα. Αλλά ρε Γιάννη, δίκιο έχει. Sony πήγες και πήρες; Χάθηκαν τα Κινέζικα τύπου BlueSky;
adams Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Αλλά ρε Γιάννη' date=' δίκιο έχει. Sony πήγες και πήρες; Χάθηκαν τα Κινέζικα τύπου BlueSky; [/quote'] Ειχε (εχει) και κινεζικο ο Γιαννης.. Αν το πεταξεις το κινεζικο Γιαννη πες μου που, να μαι εκει γυρω :grin:
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Ειχε (εχει) και κινεζικο ο Γιαννης..Αν το πεταξεις το κινεζικο Γιαννη πες μου που' date=' να μαι εκει γυρω :grin:[/quote'] Το Comet δεν εχει πια εγγυηση και αρχισε τα no disc οτι δισκακι και να του βαλω....Οτι ειχα πληρωσει...ειχα παρει!!!!!! :? :? :? :?
karib Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Γιαννη υπαρχουν κατι τρομερα παιδια στα forums του videohelp.com Λυνουν πολλες αποριες. Αν θες τσεκαρε το!
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Ειχα ξεχασει να γραψω την λυση...Ειχα επιλεξει εγγραφη σε vr mode ενω ηθελε σε video mode.Την λυση την εδωσε η Sony. :smile: :smile: :smile: Αληθεια...Τι ειναι το vr mode ??? :-? :-? :-?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.