Lucifer Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Λοιπόν, δεν είναι η πρώτη φορά που τα XP μου κηρύσσουν τον πόλεμο καθ' αυτό τον τρόπο... Ενώ χθες (literally) όταν επέλεγα ένα mp3 στον φάκελο Η Μουσική Μου (όπου και τα έχω όλα χύμα) μου εμφάνιζε αριστερά στις λεπτομέρειες track number και διάρκεια, τώρα εμφανίζει μόνο Συντάκτη (και όχι Καλλιτέχνη όπως πριν) και μέγεθος. Τι να κάμΝω?
Cristina Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Αν έχω καταλάβει σωστά, κάνε δεξί κλικ στην μπάρα που έχει τις ονομασίες των στηλών και εκεί θα δεις κι άλλες επιλογές για την εμφάνιση στηλών. Σε μεταφέρω στα «Λειτουργικά Συστήματα».
Lucifer Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Danke Cris, apologies για την ταλαιπωρία.. Πάρα ταύτα το κολπάκι δεν δούλεψε...
dim_b Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Έχοντας ανοιχτό το folder με τα mp3... View --> Customize this folder Επιλέγεις 'Music (Best for audio files and playlists)' View --> Choose details Επιλέγεις ποιές πληροφορίες θέλεις να σου εμφανίζει.
Cristina Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Τη δουλειά μου έκανα. Ορθώς δεν δούλεψε γιατί κατάλαβα λάθος. Δημήτρη, το ίδιο του είπαμε ουσιαστικά.
Lucifer Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Ντεν έκει κάστομαϊζ... Θα φταίει το ότι δεν είναι normal φάκελος?
Cristina Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Μήπως να έκανες κανένα update τα Win...; Και μένα μέχρι χθες (εδώ και 3-4 μέρες) μου είχε εξαφανισμένο το DVD-R Drive και μετά από ένα update ήρθε στα συγκαλά του... :roll:
dim_b Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Ντεν έκει κάστομαϊζ... Θα φταίει το ότι δεν είναι normal φάκελος? Μάλλον. Τώρα είδα κι εγώ ότι σε αυτό το folder δεν εμφανίζει αυτή την επιλογή. Μπορείς όμως να επιλέξεις ποιές πληροφορίες θα σου εμφανίζει. Είτε από το μενού, είτε με δεξί κλικ στην μπάρα (αν έχεις Detail View) όπως σου είπε η Χριστίνα.
Lucifer Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Όχι, αν δεις ούτε στα έγγραφά μου, τις εικόνες μου etc, δεν έχει τέτοια επιλογή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.