{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Katapliktiko to game, polu ksilo, polu kalo gameplay kai polla extra...jedi maniacs go get it and may the force be with u... p.s. o yioda einai trelos ama kai sto movie peftei to idio ksilo tha goustaroume trela...
gk1 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 exw dei ta video k goystarw poli tin fasi poy dixnei ton anikan / darth~!!!! egw to perimanw na kikloforisi ellada gia na to parw sto ds moy!!!
The Crow Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Η μαμακία είναι ότι δεν έχω playstation 2 ούτε Xbox οπότε θα αναγκαστώ να δανειστώ το ps2 ενός φίλου και να το συνδέσω στην κάρτα τηλεόρασης στο pc για να το παίξω!!A ρε Lucas Arts τέτοιο παιχνίδι και το βγάζεις μόνο για Ps2 και Xbox!Που είναι η pc version!!!Αχχχχ!!
gk1 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 den bgenei gia pc???? ekane tetio lathos h locas arts???? mega lathos den exoyn oloi konsoles!!!
The Crow Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 den bgenei gia pc???? ekane tetio lathos h locas arts???? mega lathos den exoyn oloi konsoles!!! To έκανε δυστυχώς αυτό το λάθος!!Τι να κάνουμε όμως!Είναι παιχνιδάρα πάντως και κρίμα για τους pc users!ΚΡΙΜΑ!
gk1 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 :(:(:( ithela na to dw k se pc gia na dw mexrei poy tha ftani se grafika!
The Crow Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Και να βγει για pc, που δεν το νομίζω, θα βγει κατά τα Χριστούγεννα και βάλε!!Σημασία έχει να το παίξουμε τώρα και να πορωθούμε μαζί με την ταινία και όχι μετά από μήνες!!
chill Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Αφού είναι ηλίθιοι εκεί στην Lucasarts ρε παιδιά τι περιμένετε??? Σιγά μην καταδεχτούμε εμείς οι pc users να παίξουμε το star wars στην μουφοκονσόλα της Sony. Aν είναι ποτέ δυνατόν. Διότι αγαπητοί μου φίλοι τι να το κάνω εγώ ένα action game με τα πιξελιασμένα γραφικά??? Όσο καλό και να είναι το game με το που το δω σε καμιά τέτοιου είδους κονσόλα θα ξεράσω μονομιάς. Για xbox το συζητώ αλλά που θα το βρώ είναι το ζήτημα. Θα πρέπει δηλαδή εμείς να λέμε και ευχαριστώ για το Kotor2, στο οποίο ουσιαστικά δεν είδαμε καμία διαφορά από τον προκάτοχο του εκτός από τα 10άδες bugs???? Δεν νομίζω, γι'αυτό Lucasarts ANTE ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 LoL file chill kai episis den se kovo toso chill oso onomazese... Anyways nai ontos xtes to teliosa mia mera mou peire, ta graphics einai ligo moufa enoontas oute anisotropy oute antiA tipota, parola auta to goustara... Tora gia pc ama itan tha evgene gia na min totes u know...never
chill Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Μόνο chill δεν είμαι.........απλά η παρέα μου μου λέει κάθε τρείς και λίγο "chill ρε" εδώ και κάτι χρόνια οπότε μου κόλησε σαν nick............ Πέραω από το χαλάρωσε σημαίνει επίσης και ανατριχίλα( έτσι ονομάζω τον χαρακτήρα μου στο WoW)!!!!!!!!!!!!! Anywayzzzzzzzzz εγώ έχω τρέλα με τα star wars, μέχρι και lightsaber έχω γι'αυτό και όταν η Lucasarts μου λέει "Μάγκα τράβα πάρε κωλοκονσόλα αμα θες να παίξεις" τα παίρνω στο κρανία. Έτσι μου έρχεται να πάω στις ΗΠΑ και να καρφώσω το lightsaber στα οπίσθια μερικών στην Lucasarts. Άντε πια γιατί αυτό το ζήτημα με τις κονσόλες της πλάκας με έχει εξοργίσει ούκ ολίγες φορές. Δεν μπορούν να καταλάβουν θέλω να μάθω ότι όσοι τα σκάνε στο pc και παίζουν μόνο σε αυτό δεν μπορούν με καμία κυβέρνηση να αρκεστούν στα γραφικά της πλάκας???? Με το να μην μου δίνουν έναν τίτλο και να τον βγάζουν exclusive σε κονσόλα που να χτυπιούνται κάτω κονσόλα εμείς δεν θα πάρουμε........... ΔΩΣΤΕ GAMES ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤON YΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!! P.S. Να φανταστείς και μόνο στο pro evo 4 που βλέπω τα κουμπιά του playstation μου έρχεται να σπάσω την οθόνη του πισιού μου. Κάτω η χούντα των κονσολών.
gk1 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Μόνο chill δεν είμαι.........απλά η παρέα μου μου λέει κάθε τρείς και λίγο "chill ρε" εδώ και κάτι χρόνια οπότε μου κόλησε σαν nick............ Πέραω από το χαλάρωσε σημαίνει επίσης και ανατριχίλα( έτσι ονομάζω τον χαρακτήρα μου στο WoW)!!!!!!!!!!!!! Anywayzzzzzzzzz εγώ έχω τρέλα με τα star wars' date=' μέχρι και lightsaber έχω γι'αυτό και όταν η Lucasarts μου λέει "Μάγκα τράβα πάρε κωλοκονσόλα αμα θες να παίξεις" τα παίρνω στο κρανία. Έτσι μου έρχεται να πάω στις ΗΠΑ και να καρφώσω το lightsaber στα οπίσθια μερικών στην Lucasarts. Άντε πια γιατί αυτό το ζήτημα με τις κονσόλες της πλάκας με έχει εξοργίσει ούκ ολίγες φορές. Δεν μπορούν να καταλάβουν θέλω να μάθω ότι όσοι τα σκάνε στο pc και παίζουν μόνο σε αυτό δεν μπορούν με καμία κυβέρνηση να αρκεστούν στα γραφικά της πλάκας???? Με το να μην μου δίνουν έναν τίτλο και να τον βγάζουν exclusive σε κονσόλα που να χτυπιούνται κάτω κονσόλα εμείς δεν θα πάρουμε........... ΔΩΣΤΕ GAMES ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤON YΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!! P.S. Να φανταστείς και μόνο στο pro evo 4 που βλέπω τα κουμπιά του playstation μου έρχεται να σπάσω την οθόνη του πισιού μου. Κάτω η χούντα των κονσολών.[/quote'] orgismenos pc gamer poy exei apolito dikeo!!!!! k to wreo eine pos h agora ton games sta pc eine poli megaliteri apo aytin stis konsoles!
chill Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 orgismenos pc gamer poy exei apolito dikeo!!!!! k to wreo eine pos h agora ton games sta pc eine poli megaliteri apo aytin stis konsoles! Εδώ κάνεις λάθος gk1. Τα έσοδα από πωλήσεις παιχνιδιών στις κονσόλες είναι πολλαπλάσια από τα αντίστοιχα των pc games. Μάλιστα κάποιο από τα μεγάλα sites του εξωτερικού είχε προσφάτως αναρτήσει στις σελίδες του τα ακριβή καθαρά κέρδη των εταιριών ανάπτυξης παιχνιδιών από κονσόλες και από pc. Όσον αφορά το οργισμένος εκεί χτυπάς διάνα!!!!!!!!!
gk1 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 nai? den to iksera ayto... thnx gia tin enimerosi, alla egw to eipa giati pisteyw pos opoios exei pc pernei k kanena pexnidi (isos na ftene k h copyes!), gia paradigma exw ena filo poy eine 40 xronon k pitsirikas epeze poli pac-man, opote blepei new pac sto pc katefthian to pernei! paradigma eipa!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.