Προς το περιεχόμενο

Net Cafe το Περιστέρι...

indian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έψαχνα να βρω net cafe στο Περιστέρι και βρήκα ένα νέο που άνοιξε και είναι πολύ κοντά στα δικά μου μέτρα.Δηλαδή ωραίος χώρος και καλά μηχανήματα με καλή σύνδεση.Για όποιον έψαχνε όπως και εγώ στο Περιστέρι βρίσκεται δίπλα στον πεζόδρομο.Είναι στην Μιλτιάδου (απέναντι από την μπουτικ του παναθηναικού,από Σαρανταπόρου) και λέγεται Lan Ar3na .

Δημοσ.

λίγο άσχετη η ερώτηση μου με την παραπάνω διαφήμιση του φίλου indian αλλά αφού έχει να κάνει με net cafe, την κάνω σε αυτό το topic-->οι τιμή/ώρα πόσο πάει περίπου στα μέρη σας?

Δημοσ.

Δεν παίζει διαφήμιση απλά σε έναν δήμο 500000 κατοίκων και κατέβαινα κέντρο να βρω net cafe.Δεν έπαιζε κάτι.Για κάποιους σαν εμένα το έγραψα.

Τέλος πάντων από ώρα γενικά στην αθήνα παίζε απο 2,5 - 3 ευρω.Εσεις??

Δημοσ.

Η διαφήμιση περιλαμβάνει τη λέξη ενημέρωση. Δεν σημαίνει ότι πάντα έχει κακή έννοια!! Χαλάρωσε ρε indian, δεν σου την είπα στο προηγούμενο post!

Πάμε παρακάτω τώρα.Εδώ στην Καβάλα που είμαι πάει 1,50-2,50 ευρώ (Στο μεταξύ έχω δει net cafe και με 0.5 ευρώ/ώρα αλλά δεν ξέρω σε τί πράγμα απευθύνεται). Στην Χίο που ήμουν φοιτητής ήταν 2,5-3!!

Δημοσ.
κατέβαινα κέντρο να βρω net cafe.Δεν έπαιζε κάτι

Το net cafe λιγο πριν το Μπουρναζι δε σου έκανε? :???:

Δημοσ.

Αρκετά συχνά πηγαίνω σε αυτό που άνοιξε πριν λίγο καιρό στο Village στου Ρέντη και αυτό γιατί τελευταία κάποιοι φίλοι μου (ο ένας από αυτούς είναι ο Vaguras) μου έμαθαν το UT2004. Το μόνο που μου αρέσει στην όλη φάση είναι ότι αν και ο πιό "νέος" σε FPS τους πατάω χαλαρά :) :) :)

Κατά τα άλλα είναι χάλια

1. Νιώθω υπερήλικας (ο μέσος όλος ηλικίας είναι 14

2. Γίνεται πανικός με τα πιτσιρίκια να στριγγλίζουν σε στυλ "ΠΡΟΣΕΧΕ ΡΕ Μ@Λ@Κ@ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕ SNIPER-RIFLE" , και γενικά πονάει το κεφάλι μου

3. Στο πατάρι όταν έχει αρκετό κόσμο και λόγω της έλλειψης κλιματισμού κάνεις ένα ωραίο χαμαμ

4. Δε ξέρω γιατί αλλά οι TFT οθόνες τους με πονάνε τρομερά στα μάτια. Νομίζω είναι Benq (δε θυμάμαι καλά). Στο μισάωρο έχουν δακρύσει τα μάτια μου. Στις λίγες CRT που έχουν τα πράγματα είναι πιο υποφερτά.

5. Πολλά μηχανήματα έχουν προβληματάκια, σπασμένα ακουστικά, μερικά mousepads έχουν κάνει φτερά, μερικά πληκτρολόγια έχουν σπασμένα ποδαράκια. Επίσης μου έχει τύχει να πέσω σε μηχάνημα με απαράδεκτα ακουστικά (όχι σε ήχο αλλά σε ποιότητα υλικών) που μετά από δέκα λεπτά έχουν πονέσει τα αυτιά.

6. Δε ξέρω αν κάποιος τα χρησιμοποιεί αλλά συχνά τα ενσωματωμένα μικρόφωνα στα ακουστικά δε στέκονται μπροστά αλλά πέφτουν αφού έχουν χαλαρώσει.

7. Το UT2004 τουλάχιστον που προσπάθησα εγώ φυσικά και δεν παίζεται σε internet λόω υψηλών Ping παρά μόνο σε LAN

Θετικό : Έχει αναπαυτικές καρέκλες, αν είχαν και ροδάκια θα έπερνα και εγώ για το σπίτι μου

Αυτά

Δημοσ.

sto iraklio einai 1-1.5 euro

kai ta pio polla exoyn kati prosfores toy stil

12 bradi me 12 to proi 7 euro ktlp.

prin 2 xronia itan 3.5 euro

Δημοσ.

Εχει παντως φτιαχτει προσφατα και ενα στην πετρουπολη(απο την αλυσιδα power games που πουλαει games)στην πλατεια μεσα στον μικρο πεζοδρομο.Για κατοικους καματερο και κοντα τριγυρω ειναι καλα.

Δημοσ.

Sti Drama filaraki mou exei Net cafe me 1,5/h me peripou 30-35 ypologistes.

Alla xtipaei kapou kapou kati prosfores kai ginete psilopanikos.Diladi Oli tin imera me 5? h oli tin vdomada me 25? kai ginete xamos

Δημοσ.

ego pou spoudazo xalkida pame se ena pou exei 1e/h meta tis 22:00 arketa kalo.

edo athina sta voreia marousi pou eimai exei 1-2 alla akrivoutsika.

AN KSEREI kapoios psaxno ena net cafe(sta boreia) pou na mporo na katevazo kai na grafo cd. an kserei kapoios "kontoxorianos"

Δημοσ.

Re palikari ayto sthn petroupolh exei 10 ypologistes kai sthnontai oura gia na paiksoun. Den leei mia kai epishs kai ekei to meso oro einai 15-16 xronwn kai alhtaria, pragma pou sou spaei ta nevra afou ta paidarelia olo fwnes kai magkia klania einai.... Ayta

Δημοσ.
Den nomizw na exei lan games ayto file. Ase pou prepei na einai kai panakrivo. Den einai tyxaio pou einai synexws adeio.

Αυτό εννοώ όταν λέω ότι είναι το μόνο net cafe στα δικά μου μέτρα. Καλύπτει πολλά από αυτά που θέλω (κύρίως στο gaming.πχ πολλά pc σε καλό χώρο κτλ κτλ) όπως αναφέρανε και τα άλλα παιδιά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...