Προς το περιεχόμενο

Και φτάνεις στο σημείο να έχεις 30 παιχνίδια και να μην ξέρεις ποιό να πρωτοπαίξεις

Wolfidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ουσιαστικα οσα παιχνιδια εχουμε captain hook θα παρατηρίσετε οτι σπάνια ασχολούμαστε.. Δεν το εκτιμάς ουσιαστικά...

Απτην άλλη ειναι ΤΟΣΟ ίδια πλεον τα παιχνίδια που αν ειναι να δίνεις 50ευρα για 3-4 παιχνίδια τη βδομάδα τότε ή πολλά λεφτά έχεις, ή καθόλου προσωπική ζωή!!!........ :)

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

βάλτε και το ότι (πολλοί απο εμάς) ψιλομεγαλώσαμε και κάπου έχουμε κουραστει απο τα ίδια παιχνίδια. Βλέπω πιτσιρίκια να βγάζουν τα μάτια τους με ένα κάρο βλακείες, όπως λίγο πολυ έκανα και εγώ πριν 15 χρόνια ...

Δημοσ.

O polaki εχει δικιο στο οτι ολα τα παιχνιδια ειναι ιδια.Θυμαμαι εποχες saturn που το καθε παιχνιδι ηταν διαφορετικο(π.χ. Virtua fighters 2 με Fighting Vipers - Ηταν και τα 2 απο την sega και ηταν beat em up και ομως διαφεραν κατα πολυ στο gameplay).Τωρα βλεπω το doom3 το εχπανσιον και βλεπω το gravity gun να ειναι ιδιο με το Half Life 2.Βλεπω το Call of duty και ειναι ιδιο με το Βrothers in arms.Λεω ενα game που να ειναι πρωτοτυπο υπαρχει?Το μονο που γεμισε στο ματι ειναι το ΝFS το undergound και αυτο πανε να το αντιγραψουν.Που θελω να καταληξω.Ψαχτε το πρωτα το παιχνιδι και μετα αμα σας αρεσε παρτε το(υπαρχουν και τα reviews).Δεν θα χασεις και ουτε θα ζηλεψεις τιποτα απο τα αλλα παιχνιδια του ιδιου style.Και θα σας πω το εξης.Πιος απο σας παιζει το game easy μετα medium και τελος Hard.....??...Κανεις...Δεν χανει ετσι το game του την αξια?Θυμαμαι τον ευατο μου πιτσιρικα και επαιρνα ενα game στο saturn ανα 1.5 μηνα και το επαιζα απο το easy στο Hard και μιλαμε για παιχνιδια Revolution X και αλλα που ζητημα τωρα να τα κατεβαζες απο torrents(οχι να τα αγορασεις πειρατικα).Και ομως ρε φιλε μου το επαιζα και το χαιρομουν.Tι με αλλαξε και εχω τωρα 71 games.H πειρατεια και το παθος να εχω πολλα games.Εγω δεν λεω να μην κατεβαζετε η να μην παιρνετε πειρατικα αλλα να προσπαθητε να εχετε ενα μετρο.Και αλλωστε δεν ειναι αναγκη να δωσεις 50ε.Υπαρχουν και με 30ε που ειναι και καλυτερα και classics.

Υ.Γ.Σορρυ για το κατεβατο αλλα ειχα αναγκη να τα πω καπου αυτα...

Δημοσ.
Τωρα βλεπω το doom3 το εχπανσιον και βλεπω το gravity gun να ειναι ιδιο με το Half Life 2.Βλεπω το Call of duty και ειναι ιδιο με το Βrothers in arms.

HL2 - Doom Εντάξει τώρα συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Συγκρίνεις ένα παιχνίδι σταθμό-HL2' date=' που ανέβασε κι άλλο τον πήχη με ένα παιχνίδι με πραγματικά άσχημο gameplay....

Όσον αφορά το CoD με BiA και πάλι δεν έχουν καμιά σχέση σαν παιχνίδια...Μα καμιά σχέση ρε παιδί μου.... Το μόνο κοινό τους σημείο είναι το story - WWII.... Κατα τα άλλα ουδεμίαν σχέση.....

Το μονο που γεμισε στο ματι ειναι το ΝFS το undergound και αυτο πανε να το αντιγραψουν.

Το χειρότερο της σειράς των NFS (Υπόψη ότι τα παίζω από το πρώτο που βγήκε και μάλιστα το είχα original) Ούτε αντιγραφή δεν αξίζει να το έχω το underground!!! Έλεος... Υπάρχουν τόσα και τόσα με αυτοκίνητα σε αυτό κόλλησες;

..........Tι με αλλαξε και εχω τωρα 71 games.H πειρατεια και το παθος να εχω πολλα games.Εγω δεν λεω να μην κατεβαζετε η να μην παιρνετε πειρατικα αλλα να προσπαθητε να εχετε ενα μετρο.Και αλλωστε δεν ειναι αναγκη να δωσεις 50ε.Υπαρχουν και με 30ε που ειναι και καλυτερα και classics.

Να και κάτι που θα συμφωνήσουμε. Είναι καλό να ξέρεις τα όρια σου, τα οικονομικά εννοώ. Έχεις δίκιο.... Και αν περιμένεις και λίγο οι τιμές θα πέσουν όσο και αν έχουν....

Φιλικά :grin:

Δημοσ.

απλα θελω να προσθεσω οτι το "ψωμι" για ολες τις εταιρειες τωρα,ειναι το multiplayer και γιατι εχουν ενα παραπανω οπλο κατα της πειρατειας-internet verifications & authentications,delete account κτλ - αλλα κυριως γιατι συνεχιζουν να παιρνουν χρηματα ακομα και μετα την πωληση του παιχνιδιου μεσω της συνδρομης (χρυση εξαιρεση το Guild wars) κατι που για τις ρομαντικες εποχες που σχολιαστηκαν νωριτερα-Amiga,Spectrum κτλ- ηταν κατι απιστευτα μακρινο.ολοι δουλευουν για το ιντερνετ και οσες παραγωγες ειναι single player καθιστωνται αναλωσιμες αυτοματα,γιατι κανεις δεν φτιαχνει παιχνιδια πια με σκοπο την διαρκεια η το gameplay,ατυχως για μας.Ολες οι παραγωγες στοχευουν στον εντυπωσιασμο μεσω γραφικων που στα πρωτα χρονια του 3D ειχαμε ολοι οντως παθει την πλακα μας αλλα απο τοτε εχουμε χρυσοπληρωσει καρτες και καρτες για να παιζουμε τα καινουρια παιχνιδια που σε καμια περιπτωση δεν μας δημιουργουν τα σκιρτηματα της παλιας εποχης οσο ομορφα κι αν ειναι.δεν ωφελει βεβαια να συγκρινουμε ανομοιες εποχες.κι εγω αναπολω το κασετοφωνο του C64 που περιμενα 5-6 λεπτα να φορτωσει το παιχνιδι (και αν θα φορτωνε) για να παιξω ενα μπασκετακι που με ξενυχταγε,με joystick με 1 κουμπι μονο (εκανες ολες τις κινησεις ομως) και με την μπαλα να εχει σχημα σταυρου αντι να ειναι στρογγυλη!!!(shaders v.3 υπο το μηδεν).ασε που μεγαλωσαμε κιολας........

Δημοσ.
Το χειρότερο της σειράς των NFS (Υπόψη ότι τα παίζω από το πρώτο που βγήκε και μάλιστα το είχα original) Ούτε αντιγραφή δεν αξίζει να το έχω το underground!!! Έλεος... Υπάρχουν τόσα και τόσα με αυτοκίνητα σε αυτό κόλλησες;

Εννοω οτι ειναι πρωτοτυπο(δηλαδη μπορεις να φτιαξεις το αμαξι σου,μπορεις να κανεις κοντρες,τρεχεις ελευθερα στην πολη βρισκοντας αλλα αμαξια κτλ)κανενα game δεν ειχε τετοια χαρακτηριστικα.Δεν συμφωνεις σε αυτο?Και εγω ειμαι υπερ των παλιων NFS :-P :-P .Και με το Fps games εννοω οτι δεν εχει το κατι προτωτυπο δλδ μοιαζουν μεταξυ του.Τι εννοω.Βαλε μου ρε φιλε να σωσω 10 στρατιωτες σε διαστημα 5 λεπτων(λεμε τωρα παραδειγμα).Βαλε μου μια πιστα να ειμαι sniper και να καθομαι αμυνα κτλ.Δεν μπορω να πω ειχε καποιες αποστολες το Call of Duty αλλα οχι αρκετες να πω να κατι πρωτοτυπο και oτι αξιζει για συλλογη.Απο τι φαινεται εσενα σου αρεσει το οnline gaming :grin: :grin:(και πολυ καλα κανεις) αλλα εγω θελω να κοιταω το κατι διαφοτετικο.Π.χ. τωρα αμα ερθεις εσυ και προσπαθησεις να μου πεις να επιλεξω το call of duty για online θα σου πω γιατι οχι Medal of honor η Cs και δεν θα εχεις και μεγαλα επειχηρηματα.Αυτο θελω να πω.

Και παντα φιλικα φιλε μου Wolfidis(δημοκρατια εχουμε :mrgreen: :mrgreen:)

Δημοσ.

Ειναι λογικο να ερχεται κορεσμός..

Πόσοι θυμούνται απο που ξεκίνησαν τα RTS? Θυμάται κανείς το Dune 2? E Εγω το ειχα τελειώσει και με τους 3, και μάλιστα όχι μονο μία φορά!!

Μετά ήρθε το Command & Conquer το 1.. Και μετά το 2, το Red Alert. Και το Warcraft.

Τωρα οποιος μου πει οτι οποιοδήποτε σημερινό RTS ειναι καλύτερο του Red Alert, Warcraft 2 & Age of Empires προφανώς δεν εχει ακολουθήσει την ιστορία των strategy... Για να μην αναφέρω το Civilization 1 του 1992 που ειχε φάει κόλλημα όλο το community του gaming! :)

Δημοσ.

Dune 2... Τι μου θύμισες τώρα. Χρυσές εποχές. Και Civilization. Ατέλειωτες ώρες λιώσιμο.. Και το πρώτο adventure που είχα παίξει το Indiana Jones 3: The last crusade, που θυμάμαι (σαν πρωτάρης)δεν ήξερα ότι έχει save, και το έπαιζα κάθε φορά απο την αρχή μέχρι να με διαφωτίσει ένας φίλος..χεχε..

Για το θέμα αυτό καθεαυτό, μάλλον έχει μπει και το gaming στην μανία του υπερακατανωτισμού. Αν και εγώ χωρίς να έχω dsl, και σίγουρα έχοντας ελαττώσει πάρα πολύ τις ώρες που "σπαταλάω" σε παιχνίδια, δεν έχω παίξει πάρα πολλά απο τα πολύ καινούργια παιχνίδια, ακόμα έχω αρκετά παιχνίδια που τα πήρα και ούτε τα έχω παίξει καν. Ή σε άλλα, τα έβαλα, και τα τερμάτισα γρήγορα στο easy και με cheats, σαν απο υποχρέωση, να τα βάλω στην άκρη "τερματισμένα". Καμία σχέση με παιχνίδια που ανέφερα παραπάνω (civilization, ακόμα το παρόμοιο colonization, για να μην αναφέρω πολύ πιο απλά παιχνίδια), που τα έπαιζα ξανά και ξανά, χωρίς να χάνουν το ενδιαφέρον τους...

Δημοσ.
Π.χ. τωρα αμα ερθεις εσυ και προσπαθησεις να μου πεις να επιλεξω το call of duty για online θα σου πω γιατι οχι Medal of honor η Cs και δεν θα εχεις και μεγαλα επειχηρηματα.Αυτο θελω να πω.

Και παντα φιλικα φιλε μου Wolfidis(δημοκρατια εχουμε :mrgreen: :mrgreen:)

Κοίτα να δεις, όταν βγήκε το MoH ήταν πολύ καλό και όλοι είχαμε πάθει... αλλά δυστηχώς έμεινε εκεί που ξεκίνησε, τα επόμενα δεν έιχαν κάτι ουσιαστικά διαφορετικό, ενώ όταν βγήκε το CoD έκανε την διαφορά, ειδικά τα fx που είχε και ότι μπορόυσες να σημαδέψεις μέςα από το όπλο ήταν κάτι ανεπανάληπτο, και δούλευε και δούλευει τόσο καλά ρε παιδί μου. Αυτή την αίσθηση του στοχεύω-πυροβολώ που σου δίνει, μιλάμε, έιναι τρομερή...

Τα ίδια πανω κάτω ισχύουν και για το CS. Αν εξαιρέσει ότι είναι σαν να έισαι πάνω σε ροδάκια όταν προχωράς, όταν έιχε βγεί, πριν 2 αιώνες αν θυμάμαι καλά, έκανε την διαφορά, αλλά με τα σημερινά στάνταρτς μόνο για το CSS αξίζει να μιλάμε...

Είναι cult και όλοι αυτό παίζουν και δεν διαφωνώ σε αυτό, αλλά αυτό που μου την σπάει ειναι ότι κάνουν σαν να μην υπάρχει άλλο παιχνίδι στον κόσμο.... Για εμένα αυτοι δεν έιναι gamers αλλά ένα μάτσο ζώα που δεν έιχαν πάιξει ποτέ τίποτα και ξαφνικά ένας φίλος τους τους έιπε : "πάμε να παίξουμε αυτό το παιχνίδι που το παίζουν όλοι, το πως το λένε να δεις Couaker Strike, Counter Spike, κάπως έτσι νομίζω... και τελικά μόλις το είδαν νόμιζαν ότι αυτό eιναι και τίποτα άλλο στον κόσμο....

Ο gamer πρέπει να προχωράει και να μην κολλάει μόνο σε ένα απαρχαιωμένο παιχνίδι… Και εγώ παίζω παλιά παιχνίδια αλλά εντάξει ας δοκιμάσουμε και τίποτα άλλο…

Φιλικά :-P

Δημοσ.

Σαν να συμφωνούμε όλοι ότι έχει κορεστεί η αγορά...ή τουλάχιστον τώρα αρχίζει. Άντε να δούμε αν βγει επιτέλους τίποτα πρωτότυπο (πολύ αμφιβάλλω). Κάποτε παθαίναμε την πλάκα μας με τα Lemmings, τα 2 πρώτα Monkey Island και το Dune 2. Μετά από κάμποσα χρόνια και δεκάδες RTS που αντιγράφουν το ένα το άλλο θα νόμιζε κανεις ότι επιτέλους θα βλέπαμε κάτι καλό.

Αλλά τι γίνεται? Βγάζουν Empire Earth 2 που έχει το feeling του 1. Βγαίνει Act of War και (κατ'εμε που δεν είμαι και φαν της σειράς) είναι σχεδόν ίδιο με τα προηγούμενα C&C. Να μην αναφερθώ καν σε FPS που πλέον παίζω μόνο με βάση τη βαθμολογία...ό,τι βλέπω να έχει πάνω από 85-90% είναι καλό, αλλιώς δεν μπαίνω καν στον κόπο.

Κι όμως υπάρχουν κάποια είδη (που είναι και εμπορικά) που δεν έχουν "εξερευνηθεί" όσο θα έπρεπε. π.χ. ποιό άλλο ραλάκι της προκοπής υπάρχει σε PC εκτός από το McRae? το τελευταίο που θυμάμαι ήταν το Rally Championship 2000 με τις 20λεπτες πίστες, όλα τα άλλα ήταν χειρότερα από το McRae, που έχει κι αυτό τις αδυναμίες του. Δεν υπάρχει παιχνίδι σε PC που να μπορεί να συγκριθεί ούτε στο ελάχιστο με τα Gran Turismo. Συμφωνώ πάντως ότι τα παλιά NFS σαν το NFS Porsche ήταν πολύ καλύτερα από τα τωρινά.

Δεν έχουν βγάλει ένα basket της προκοπής, τα NBA Live είναι αστεία μπροστά στα NBA 2kx των κονσολών. Και μιλάμε για αγορές που πουλάνε, δεν λέω να αρχίζουν να βγαίνουν καθαρά adventures (όχι ψευτοpoint&click ή Myst-clones) που έχουν πια πεθάνει. Πήραν χαμπάρι ότι τα multiplayer FPS's και τα RTS πουλάνε και βγάζουν 10 το μήνα. Και περιμένω ακόμα να δω ένα RPG της προκοπής σαν το Final Fantasy. Ευτυχώς κάτι γίνεται στις κονσόλες με Fable, Jade κλπ. Τελοσπάντων, δεν είναι καινούρια όλα αυτά που λέω οπότε σταματάω εδώ.

Περίεργα πράγματα..περιμένω με ενδιαφέρον τη συνέχεια της κουβέντας που έχει γίνει πολύ ενδιαφέρουσα.

Δημοσ.

Sto Pc αυτότον καιρό τρία είναι για εμένα τα καλύτερα με αμάξια

1)Flat Out

Είναι πολύ ωραίο και καλύτερο από το Burnout του xbox που είναι τελείως Arcade

2)Xpand Rally

To καλύτερο rally sto PC καλύτερο από CMR.

3)TOCA Race Driver

Πολύ φοβερό

Εγώ δεν περιμένω κάτι πρωτοτυπο πια, απλά ελπίζω μόνο ότι τα αναμενομενα παιχνίδια που θα βγούν δεν θα έχουν πολλά bugs και θα έχουν ευχάριστη αίσθηση....

To πιο προτότυπο παιχνίδι που έπαιξα τελευταία είναι το SCChaoTheory αλλά αναφέρομαι σε οn line φαση. (υπόψη, δεν είχα πάιξει σε multi το προηγούμενο SCPT, για αυτό...)

Δημοσ.

[Offtopic]

Προσωπικά το FlatOut δεν μου άρεσε καθόλου, καλύτερο το BurnOut2 αν και σε διαφορετική λογική (και μόνο οι τράκες του αξίζουν!). Αλλά γούστα είναι αυτά...Το Xpand Rally το έχω δει μόνο, δεν το έχω εγκαταστήσει ακόμα στο δικό μου PC αλλά ούτε κι αυτό μου έκανε κλικ. Ίσως γιατί ακόμα και το McRae2005 το έχω σκυλοβαρεθεί. Αυτά είναι προβλήματα! Που να τα λέγαμε αυτά πριν ν χρόνια!

Μόλις πήρα SCCTheory για ΧΒΟΧ (γιατί για PC δεν έχει βγει cr*ck ακόμα) και Myst4. Άντε να δούμε αν αξίζουν τίποτα...

Όσο για τα Toca Racing 1&2, καταπληκτικά παιχνίδια, τα είχα λιώσει και τα δύο, καταπληκτικό damage system (πως το λένε τελοσπάντων)..

[/Offtopic]

Δημοσ.

paidia kai ego exo polla paixnidia pou oute kan ta exo dei alla to mono pou paizo einai warcraft3 on line.

ontos aksizei na asxolise me liga kai apodedeigmena kala kai oxi na kathese me kathe xazomara pou bgazoun

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...