Προς το περιεχόμενο

Και φτάνεις στο σημείο να έχεις 30 παιχνίδια και να μην ξέρεις ποιό να πρωτοπαίξεις

Wolfidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως το συζητούσα με ένα παλικάρι, ότι είναι καλύτερα είναι να βρεις 2 - τρία παιχνίδια που γουστάρεις και να ασχοληθείς με αυτά, να τα μάθεις καλά και να μπορείς καθώς γίνεσαι καλύτερος να τα γουστάρεις (να τα απολαμβάνεις) ακόμα περισσότερο....

Και εγώ παίζω κάθε λογής ΚΑΛΟ παιχνίδι αλλά έχω κατασταλάξει και δεν τρελαίνομαι με κάθε καινούργια μούφα που βγαίνει, που απλά είναι λίγο διαφορετική από μια προηγούμενη μούφα.... π.χ Phariah έλεος....

Παραδείγματος χ. θα περιμένω (και δεν αγοράζω άλλο παιχνίδι μέχρι τότε) το Batllefield 2 για PC φυσικά. Βέβαια επειδή θεωρώ ανίκανους τους προγραμματιστές της EA (βλέπε τα προηγούμενα BF kai ειδικά το BFV και ακόμη περισσότερο το καινούργιο MoH) πρώτα θα διαβάσω αρκετά reviews και μετά θα προβώ σε αγορά και αναγκαστική αναβάθμιση της κάρτας μου....

Δεν αντιλέγω ότι υπάρχουν πολλά παιχνίδια (έ όχι και τόσα πολλά) που είναι παιχνιδάρες απλά έχω κάνει τις επιλογές μου....

Να φανταστείτε θέλω να πάρω και το SWAT 4, για PC, αλλά για τους παραπάνω λόγους δεν το αγοράζω. Και επίσης είναι και πανάκριβο για αυτά που προσφέρει. Μιλάμε για πολλά Bugs ακόμα και όταν το παίζεις σε multiplayer.... το έπαιξα στο Ιντερνετ για κάνα 4ωρο... αλλά δεν δουλεύει πάντα το cd key :(

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτό το έχω πάθει πάθει από τότε που έβαλα dsl οπότε και παίζω πολλά παιχνίδια για 1-2 μέρες και μετά τα παρατάω. Σίγουρα είναι καλύτερο να ασχολείσαι με 1 παιχνίδι τη φορά, να το μαθαίνεις σιγά σιγά γιατί έτσι το χαίρεσαι πολυ περισσότερο. Το τελευταίο 9μηνο τα μόνο παιχνίδια που μπορώ να πώ ότι θυμάμαι (και τα μόνο που έχω χαρεί αλλά και αγοράσει αυθεντικά) είναι τα HL2, Pro Evolution Soccer 4 και World of Warcraft. Τα περίπου 20 υπόλοιπα που έχω παίξει, ούτε τα ευχαριστήθηκα ούτε μου άφησαν κάτι.

Δημοσ.

Πολύ ωραίο thread. Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω (από την εποχή της θρυλικής Amiga)...τα τελευταία χρόνια όμως έχει παραγίνει το πράγμα.

Τόσο στο PC, όσο και στο ΧΒΟΧ μου. Κάτι με τα torrents, κάτι με τα video clubs που νοικιάζουν παιχνίδια (ας είναι καλά το Alcohol 120%), κάτι με τα φτηνά CD/DVD-R's και κυρίως κάτι με τις εταιρίες που βγάζουν...κάμποσα παιχνίδια το μήνα, έχω καταντήσει να παίρνω 4-5 παιχνίδια την εβδομάδα (τα τελευταία 3-4 χρόνια) και να μην πολυπαίζω ούτε ένα. Αν είναι να αρχίσω με παραδείγματα ΠΟΛΥ καλών παιχνιδιών που δεν δέησα ούτε να τα εγκαταστήσω/αρχίσω/τερματίσω δεν τελειώνω ούτε αύριο.

Γι'αυτό διάλεξα να λιώσω ένα στο XBOX (Jade Empire) κι ένα-δύο στο PC (Silent Hunter 3, Capitalism II) και μόλις τα τελειώσω άλλα...50 έχουν σειρά. Πρώτα και καλύτερα το Brothers in Arms και το San Andreas (7 Ιουνίου, έρχεται!!!)

Περίεργο που παθαίνω το ίδιο πράγμα με τα audio cd's, όσα και να αγοράσω (ή μάλλον "αγόραζα") πάντα θα λέω ότι τα έχω βαρεθεί όλα και "δεν έχω τίποτα να ακούσω!"

Δημοσ.

nzeppos

Εντάξει λίγο πολύ όλοι όσοι έχου dsl πέσαμε με τα μούτρα στο κατέβασμα!!! Σιγά σιγά θα ξεχαρμανιάσουμε και θα ισορροποίσουμε. (Silent Service εε;;;; αναμήσεις!!!)

Αν δεν έιχα dsl θα συνέχιζα να αλλάζω τίτλους σαν τα σώβρακα και αυτό γιατί όσο ωραίο και αν είναι ενα παιχνίδι δεν παύει να ειναι επαναλαμβανόμενο, κυρίος λόγο της ΑΙ. Έτσι λοιπόν τα έσκαγα κάθε βδομάδα σχεδόν, για να αγοράζω παιχνίδια (αντιγραφές εννοείτε) μπας και έβρισκα αυτό το παιχνίδι που θα με κρατούσε καθηλωμένο. Μιλάμε για έξοδο μεγάλο. (Τα μόνα παχνίδια που έπαιζα ξανά και ξανά, πιο τελευταία, ήταν το Halo 1 σε Coop και το Counter Strike CZ επειδή ειχε Bots)

Τώρα με την dsl και πιο φθηνά μου ερχεται, επειδή έκοψα τις αγορές και ιδαιτερα έχω αυτό που πάντα ήθελα. Τόσα χρόνια ειχα μπουχτίσει χωρίς internet. (Καλά υπήρχε και η ISDN αλλά οικονομικά θα με διέλυε)

Για αυτό λοιπόν : Σου αρέσει το Unreal C. 2; Αγόρασε το και σκίστο. Σου αρέσει το CoD; Πάρτo μπες σε μια clan... Σου αρέσουν τα παιχνίδια τακτικής ή οι εξομοιωτές; Εδώ είναι που θα χρειαστείς άπειρο χρόνο.

Η βάση όμως για να έχει ένα παιχνίδι διάρκεια είναι το Multi κομμάτι του. Κακά τα ψέματα. Όταν έχεις πολλά χρόνια gaming στην πλάτη δεν αρκείσε σε campaing αποστολές... Εκτός και αν είσαι σχετικά μικρός σε ηλικία που ακόμα δεν έχεις τελματώσει...

Δημοσ.

Εγω το εχω παθει αυτο απο την εποχη που αρχισα να παιζω!!!

Συνεχεια ερχονται στα χερια μου παιχνιδια και δεν παιζω τιποτα!!

Ειδικα στο pc ειμαι συλλέκτης! Απλα μαζεύω ότι βγαινει!!! :P

Απτην αλλη ειμαι και 25 χρονον πλεον και δεν εχω και χρονο για παιχνιδια, προτιμω να παω για κανα καφε κλπ. Οπότε μένω με 3-4 εγκατεστημένα και τα παίζω μία στο τοσο..

Τους τελευταίους 6 μήνες έχω ασχοληθει μονο με Pirates!, Painkiller, Counterstrike CZ και 1-2 αλλα στο PS2 & Xbox...

Μεχρι το σαββατο που μπηκα στον κοσμο του World of Warcraft και έγινα αντρας........!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Τα δύο τελευταία posts του wolfidis και του polaki είναι πραγματικά το ζουμί όλου του θέματος. Δηλαδή 1ον ότι δεν έχουμε χρόνο να παίξουμε όλα αυτά τα καταπληκτικά πράγματα που βγαίνουν και 2ον ότι μπορεί κάποιος πλέον να κολλήσει μόνο σε multiplayer καταστάσεις ή σε κάποιον simulator.

Δυστυχώς δεν έχω ακόμα dsl, οπότε οτιδήποτε multiplayer απλώς δεν με αφορά. Πλησιάζω και τα 29 οπότε δεν μπορώ να κάθομαι από το πρωί μέχρι το βράδυ να παίζω (όπως έκανα πριν 20 χρόνια στο ΖΧ 48k μου)...Το μόνο που πραγματικά μένει είναι simulators (Silent Hunter, MS Flight Sim 2004, κλπ) και κανένας πολύ δυνατός τίτλος (Mafia, GTA, Halflife κλπ) που όμως έχει περιορισμένο χρόνο ζωής.

Και εδώ έγκειται το πρόβλημα όσων δεν παίζουν multiplayer... κάποτε έπαιζα deus ex και half life 1 (για να μη μιλήσω για παιχνίδια 15ετίας, κυρίως adventures) και μου έπαιρνε 1 μήνα να τα τελειώσω. Με τα περισσότερα καινούρια παιχνίδια και τις ίδιες ώρες gaming/μέρα, θέλω μια βδομάδα το πολύ...οι εταιρίες έχουν πιάσει το νόημα και ιδίως στα FPS το single player τείνει προς εξαφάνιση(υπό την έννοια ότι τα σενάρια είναι μικρά και επαναλαμβανόμενα..αλλά αυτά έχουν συζητηθεί σε άλλα threads). Ισχύει και αυτό για το AI που είπε ο wolfidis.

Δημοσ.

Αν δεν έχεις dsl τα simulations είναι μονόδρομος... όλα τα άλλα είναι θα είναι σύντομα...

Αν και δεν παίζω πολλές ώρες μέσα στην βδομάδα, τελικά βρίσκω χρόνο επειδή γενικά δεν βγαίνω πλέον, ούτε καν για καφέ κτλ και μου μένει χρόνος αρκετός και για κάνα παιχνίδι... (ντάξει έχω και άλλα ενδιαφέροντα.......... βλέπω και τηλεόραση......χεχε. ΟΧΙ)

Καθώς περνάει ο καιρός οι τίτλοι που βασίζονται στο διαδικτυακό παίξιμο φυσικά θα αυξάνουν.... αλλά αυτό δεν με πειράζει.... άλλωστε όσα παιχνίδια πήρα μετά το dsl ούτε που τα έπαιξα καν μόνος μου....

Δημοσ.
Όπως το συζητούσα με ένα παλικάρι' date=' ότι είναι καλύτερα είναι να βρεις 2 - τρία παιχνίδια που γουστάρεις και να ασχοληθείς με αυτά, να τα μάθεις καλά και να μπορείς καθώς γίνεσαι καλύτερος να τα γουστάρεις (να τα απολαμβάνεις) ακόμα περισσότερο....

[/quote']

ennoeitai auto re c :)

vasika emena to mono pou me xalaei para poly! einai merika games pou gia na ta paikseis, thelei na exeis internet. Eite giati exei perissotero endiaferon p.x. counter strike h giati mono etsi mporeis na paikseis p.x. line age 2 :grin:

Δημοσ.
ena paixnidi exo agorasei origianl sto dreamcast ki ayto to paizo akoma!
poio?

exw arketa original kai gia pc kai gia tis konsoles to 8ema den einai ekei egw pisteyw oti ta perissotera games poia einai panw katw ta idia kai katantane bareta epanalambanomena, 8ymamai thn epoxh <=16-bit ta kolhmata pou etrwga me paixnidia, kai meta siga siga hr8an oi skoteines epoxes tou 1.2.3.4.5.6......(ka8e 6 mhnes) kai tis logikh wraio paixnidi petyxhmeno as to antigrapsoume na ftia3oume kai meis epityxia(poso stealth em up yphrxan prin to mgs?), to opoio exei san apotelesma na kykloforoun 10-20 paixnidia anousia me mikrh diarkeia zwhs(ante thn ay3anoun ligo me to multiplayer alla kai pali...) kai odhgoumaste se ena koresmo kai se mia politikh parte oti kainourio na bgaloume ki meis tpt(etaireies)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...