Προς το περιεχόμενο

AZUREUS 2.3.0.0 Να το χαίρονται!

Panahs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα/Καλησπέρα, μην μπλέκετε με το Azureus είναι αρκετές φορές «κουλό» και θέλει ένα σωρό ρυθμίσεις!!!!Εννοείται και java και δεν συμαζεύεται........!!! Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε το Bit Lord και μάλιστα έχει βγει και καινούριο το 1.1 αν θυμάμαι καλά!!!! Είναι καταπληκτικό δεν χρειάζεται java και άλλα κόλπα..... και πάιζει κατευθείαν!!!! Μπείτε στο http://www.bitlord.com,κατεβάστε το προγραμματάκι (ένα απλό setup) και απλά μετά προσέξτε τα settings!!! Εκεί είναι όλο το παιχνίδι!!!Αν τα κάνεται σωστά θα εκμεταλλεύεστε όλο το Bandwidth που προσφέρει η γραμμή σας.....

Όταν το εγκαταστήσετε (έχει και Ελληνικά σαν το Azureus) πάτε Επιλογές->Προτιμήσεις Στο υπομενού Συνδέσεις και κάνετε τις ρυθμίσεις....! Αν έχετε 512 καλό θα ήταν να βάλετε: Μέγιστος καθολικός ρυθμός Παραλαβής: 53 και Μέγιστος καθολικός ρυθμός Αποστολής: 8 Μετά μέγιστο ρυθμό εργασιών βάλτε 10 π.χ. (όχι απαραίτητα) Το μυστικό όλων είναι η ρυθμιση «Αυτόματη έναρξη εργασιών αν ο ρυθμός εργασιών είναι κάτω από...βάλτε 53 Kb/sec γι'αυτούς που έχουν 512Kbit! Για τα παιδια που έχουν 384Kbit οι ρυθμίσεις είναι ανάλογες του Bandwidth.....!

Φίλοι μου,θα κατεβάζει σφαίρα...........και ούτε java ούτε ρυθμίσεις ούτε τίποτα εκτός απ'υτά που σας έγραψα.....! Απλό χρηστικό και γρήγορο!!!!! Just enjoy it................

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μήπως αντί να παιδεύεστε με κάτι που προκαλεί τόσα προβλήματα να το γυρίσετε σε κάποιο άλλο torrent downloader? εξάλλου γι αυτό ο σοφός λαός λέει ότι υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια

Δημοσ.
Μήπως αντί να παιδεύεστε με κάτι που προκαλεί τόσα προβλήματα να το γυρίσετε σε κάποιο άλλο torrent downloader? εξάλλου γι αυτό ο σοφός λαός λέει ότι υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια

Etsi!!!!

Ego ena den mporo na katalavo.

Giati orismenoi kolate mono se ena programa.Epidi soni kai kala ine afto pou exei pio poli perash.Dokimaste kai kapio alo kai meta opio sas katsi eseis apofaszete.

Ti to toso parapano exei diladi to Azureus?

Ipame mono pou einai java einai poli vari.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Συμφωνώ και εγώ με polidis! Προσωπικά azureus το ψιλοεγκαταλείπω (γιατί 60 MB είναι πολλά..) και υπερκαλύπτομαι με ziptorrent (ελαφρύ και με search).

Δημοσ.

Paidia psyxraimia,eixa kai egw problima, toso pou dokimasa ola ta alla client alla san to azureus kanena.Alla yparxei lysh...akouei sto onoma Azureus 2.3.0.2 (bghke shmera).

Gia kalytera apotelesmata omws boithane ta ekshs:

1)Exete to teleutaio JRE, htoi 1.5_03

2)MHN kanete install ta plugin

3)Protimhste clean install

Egw pleon (edw kai merikes wres) den exw kanena problhma

Oso afora an yparxei kati to idio xrhstiko oso o azureus h proswpikh mou gnwmh einai pws oxi den yparxei.Eidika an exeis doulepsei ena megalo diasthma me azureus poly dyskola tha sou aresei kati allo.Pantws an eprepe na dialeksw opwsdhpote enan enallaktiko client tha dialega to G3 Torrent

Cheers!

Δημοσ.
Oso afora an yparxei kati to idio xrhstiko oso o azureus h proswpikh mou gnwmh einai pws oxi den yparxei.Eidika an exeis doulepsei ena megalo diasthma me azureus poly dyskola tha sou aresei kati allo.

Συμφωνώ σε αυτό. Αν υπήρχε παρόμοιο πρόγραμμα, το azureus θα είχε φάει σουτ εδώ και καιρό. Είναι όμως τόσο πρακτικό το άτιμο.

Δημοσ.

Ολοι λέτε για ΒitComet και σε εμένα το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν δουλεύει....έχω βάλει όλες τις εκδόσεις του και πάλι τίποτα! Αναγκάζομαι και το πετάω! Το modem μου είναι το Crypto F200, που δεν είναι router για να πρέπει να ανοίξω port! Μόνο firewall των windows ρυθμίζω αλλά πάλι τα ίδια...παρόμοια και στο BitLord! Αντίθετα BitTornado, Ziptorrent και Αzureus δουλεύουν μια χαρά!

Δημοσ.

Το Azureus και εμενα κοκκάλωνε ολη τη γραμμή σε 384....

Στην 1024 ήρθα μια δευτέρα και το είδα να έχει εκτινάξει την μνήμη στα 1.5 GIGABYTES... Ευτυχώς έχω 2gb ram & στη δουλειά κ σπίτι και δεν τα είχε παίξει το σύστημα, αλλά η CPU usage ήταν 99% για όλο το σαββατοκύριακο λογικά...

Απο τοτε πηρε πόδι FOR EVER.....

Δημοσ.

Στην 1024 ήρθα μια δευτέρα και το είδα να έχει εκτινάξει την μνήμη στα 1.5 GIGABYTES...

:shock: Πώς τα κατάφερες? Εγώ μέχρι 80Μβ έχω καταφέρει να το φτάσω. Πόσα αρχεία κατεβάζεις ταυτόχρονα?

Δημοσ.

Kathe update gia to azureus prin to balete na tsekarete ama exei bgei kai neo java.. Mporei na kanei ta pio koula ama to baleis me palia ekdosh.

Epishs to azureus den to thewrw kai ton kalytero torrent client, katanalwnei arketh mnhmh logw tou java pou trexei. Den lew pws tha sas sernei to pc alla yparxoun kai alloi axiologoi clients pou katanalwnoun ligoterh mnhmh kai den exoun kai problhmata..

Efoswn basizete panw se java den nomizw na mporei na kanei kai polla gia na katanalwsei ligoterh mnhmh.. Opote trexete to azureus kai kanete download anoixte ton task manager kai tha deite oti ektos apo to azureus trexei kai katanalwnei mnhmh kai h java...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...