Προς το περιεχόμενο

Πιο ελληνικό κομμάτι νομίζετε οτι αδικητε?

Xvipes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Μαργαρίτης δεν μου αρέσει, αλλά ολόκληρο το album των 667 ήταν φοβερό. Ο Θοδωρής Μανίκας κατάφερε να συνδυάσει τέλεια μιά λαϊκή φωνή με τον rock/blues ήχο.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οντως το intro του κομματιού είναι πολύ καλό με το μπασάκι του, με τα ντραμς με τα όλα του! Κ αυτό συμβαίνει σε πολλά τραγούδια, ξεκινάνε και σε πορώνουν και μετα ακούς κανά μπουζουκάκι, καμιά Βίσση, και ξενερώνεις τρελά! Απαιχθάνομαι τον ελληνικό στοίχο εκτός από κανά έντεχνο άντε και κανά ροκάκι και απαιχθάνομαι επίσης και τους Έλληνες τραγουδιστές του στυλ Βίσση, Βανδή, Μαζωνάκη, Καλομοίρα και όλα αυτά τα χάλια!!!. Πάντως ισχύει ότι στην Ελλάδα όλοι επικεντρώνουν την προσοχή τους στους στίχους γι αυτό και η μουσική είναι πολύ μέτρια. Πόσα ελληνικά κομμάτια έμειναν στην ιστορία για τη μουσική τους και πόσα για τον στίχο τους?! Αφήστε που όλοι οι μουσικοί που παίζουν πίσω απο τα μεγάλα ονόματα χαραμίζονται. πχ ο κιθαρίστας του Κιάμου είναι πολύ καλός όπως και πολλοί άλλοι μουσικοί και κάθονται και παίζουν τις λαλακίες των ψευτοκαλλιτεχνών, τι να πει κανείς...

Δημοσ.
Γιατι ο drummer της Βισση ασχημος ειναι ....? τρελος Μetallas...

ton tipo me ta rasta les?????

ton ixa di live!!!!!

poli showman o tipos!!!!

ton ixe afisi i vissi na kani gia ligo xrono ta dika tou ke elege trela!!!!

i fasi itan pou tou ixa bali to set pano se mia platforma i opia katebene siga siga apo tin orofi!!!!! :-P

Δημοσ.

Φανταστείτε τι τραβάει ο κακομοίρης ο ντράμερ... χαραμίζεται. Θα μπορούσε να παίζει τα δικά του και σε κανά συγκρότημα της προκοπής και να τον απολαμβάνουμε όλοι μας και πάει και παίζει στην Βίσση... έλεορ! Για να μη σας πω ότι το κάνει επίτηδες η Βίσση για να χει να λέει "εγω έχω αυτόν ντράμερ" και νομίζει έτσι ότι είναι κάποια.. Βίσση κατάλαβέ το.. και τον Portnoy των Dream Theater να σου φέρουν για ντράμερ πάλι τα ίδια χάλια θα είσαι!!!

Δημοσ.

sostos.

alla skepsou posa perni tin bradia o tipos gia na pezi tia p@paries tis vissi!?!?!?!?!?! :shock: :shock: :shock:

milame oi tipoi pernoun trela posa!!!!!

ke sou lene kali i mpanta alla stin ellada den poulai opote apo to na pethanoume stin psatha vissi ke pali vissi!!!!!!!!!!!!!!!!!

megali alithia pantos!!!

iparxoun trela talenta stin ellada ta opia kataligoun sta skiladika ke lene ke euxaristo giati bgazoun kala lefta!!!!

Δημοσ.

Χαλαρά, ο δάσκαλός μου στο ωδείο παίζει απίστευτα ντραμς κι όμως παίζει σε σκυλάδικο γιατί παίρνει τρελλά λεφτά. Και αν το καλοσκεφτείς δεν είναι κ πολύ δύσκολο το έργο του ντράμερ της Βίσση, αφού τα τραγούδια της, μουσικά δεν έχουν κάτι το ιδιαίτερο (γιατί έχει η φωνή της?!).

Δημοσ.

eee oxi apo foni kati leei alla ta to 90% ton tragoudion tis ine :mad:

simfono den pezoun tipota trelo aplos prepi na bgaloun ena terastio live me ena soro komatia ta opia den exoun ksanakousi pote ke fisika prepi na kseroun na diabazoun arista apo xartia!!!!!!!

den ine ke ligo!!!!!!!!!! :razz: :razz: :razz:

ax Ellada.......

Δημοσ.
Συγνώμη που διακόπτω, αλλά τι σχέση έχει ο ντράμερ της Βίσση με το θέμα; :roll:

Θα είναι Ελληνικό «κομμάτι» που αδικείται, μάλλον. :lol: :P

Δημοσ.

se ola ta genika threads auto ginetai :( ksekinaei kala kai meta kataligei se teliws asxeto thema :( pantos egw perimenw na dw kai alles apopsis peri tou arxikou erwtimatos :)

Δημοσ.

ok sorry re pedia!!!!! :razz: :razz: :razz:

akousa to kenourgio tis apostolias zoi ke pisteuo pos tha itan mia xara komataki gia ton xoro alla o stixos ine gia ksilo!!!!

den thimame ton titlo!!

to exi akousi kanis???/

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

να πω κι εγω τη βλακεια μου?Υπαρχουν μερικα κομματια των Active Member σε συνεργασια με γνωστους Ελληνες καλλιτεχνες εκτος hip hop (Μαλαμας,Ιωαννιδης κτλ) σε ενα project ονοματι Grahamopperetta (στανταρ υπαρχει ορθογραφικο λαθος εδω)τα οποια ακριβως επειδη ηταν active member κομματια δε προωθηθηκαν οπως θα επρεπε απο ραδιοφωνο κτλ κι ας μην ηταν hip hop κομματια.Αυτα που ξερω εγω τουλαχιστον ειναι πολυ κοντα σ'αυτο που οι ελληνες βαφτισαμε "εντεχνο".Παρολα αυτα δεν παιξανε πολυ -απ'οσο ξερω,μπορει να κανω και λαθος- και τα θεωρω αδικημενα.γραφω εδω μερικα απο αυτα,πιστευω θα σας αρεσουν.

Θηβαιος - Ασε σε μενα

Ιωαννιδης - Η τελεια παρεξηγηση

- Θα περιμενω

Μαλαμας - Μια καληνυχτα απ'τον αερα (Της φωτιας)

P.S.

Δε ξερω αν οι παραπανω καλλιτεχνες τα εχουν συμπεριλαβει τα τραγουδια σε δικους τους δισκους,κι αν εγραψα κατι ανακριβες sorry guys

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πάλι έρχομαι τελευταία και κατα'ι'δρωμένη,αλλά...κάλιο αργά...

παρά ποτέ,που λένε και στο χωριό μου....Και έρχομαι να ρωτήσω

και να πω την γνώμη μου κι ΄γω...Είπες...

''Δεν ειμαι fan τις ελληνικης μουσικης παρολα αυτα ομως ακουω μερικα κομματια που αν τους εβγαζες τους στοιχους θα ηταν πολυ ωραια.''

Και απ' ότι παρατήρησα σε όλο το topic

όλοι σας σχεδόν είστε...ομόφωνοι!Το γιατί δεν μπορώ να καταλάβω όμως...

Βλέπω πως όλους μας διακατέχει ένα είδος..''ξενομανίας''και υποτιμούμε τελείως την ελληνική μουσική και τους τραγουδιστές μας...Δεν λέω πως όλοι είναι ''ΟΙ ΦΩΝΕΣ''

ή ότι έχουν..''ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ,ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ''...(Και το αντίστιχο βέβαια ισχύει και για τους..του εξωτερικού...)Όμως έχουμε και άριστους μουσικούς(Παπαθανασίου,Θεοδωράκης,Σπανός, Κατσαρός,

Πλέσσας,και πολλοί άλλοι)από τους οποίους δεν είδα ν' αναφέρεται κανέναν!!!Πιαστήκατε όλοι σας από Φοίβο,Καλομοίρα, κ.τ.λ...Δεν λέω και ούτε υποτιμώ κανέναν...Την δουλειά τους κάνουν,και καλά κάνουνΌμως βρε παιδιά..Μην τα ισοπεδώνουμε όλα...

Και όσο για την Βίσση?(Επιδεί την πολυαναφέρατε...Εμένα προσωπικά δεν μου πολυαρέσει...προτιμώ την Λία)

Έχει ένα πάρα πολύ ωραίο κομματάκι...''Ελλάδα, φτάνει πια να τρώς εσύ η ίδια τα παιδιά σου...!''Για σκεφτείτε λίγο τα λόγια!!!SORRY αν... ξέφυγα ''x-vipes'...αλλά μ' ''έπιασε''το πατριωτικό μου...Tώρα όσο για το πιο κομμάτι αδικήται?δεν ξέρω.....για μένα έχει...''μου αρέσει'' ή ''δεν μου αρέσει''...

Δημοσ.

Οταν κάποιοι λένε δεν γουστάρω την Ελληνική μουσική,εμείς νοητά θα βάζουμε " " στο Ελληνική.

Γιατί οι σκατοΦοίβοΘεοφάνους και οι ομοιοί τους δεν νοούνται για συνθέτες Ελληνικών ακουσμάτων,αλλά τσιφτετελοClubTranceHousοΑνοησιών.

Τα ίδια ισχύουν βέβαια και για τους "τραγουδιστές".

Για τους ακροατές καλό είναι να σωπάσω,γιατί στους διανοητικά καθυστερημένους πρέπει να δείχνουμε κατανόηση.

Και όποιος προσεβλήθη να μου στείλει pm για να με βρίσει.Μην κάνουμε το Θέμα άνω-κάτω.

αδικείται

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...