Xvipes Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δεν ειμαι fan τις ελληνικης μουσικης παρολα αυτα ομως ακουω μερικα κομματια που αν τους εβγαζες τους στοιχους θα ηταν πολυ ωραια. Ετσι χαρακτηριστηκα λεω πως Going Through - 12 παρα κ Μαζονακης - Σαββατο(remix) εχουν πολυ αξιολογη μουσικη που ομως χαραμιζονται στα χερια καποιων τραγουδιστων.Επισης της Βανδη - Γεια που τελικα δεν χαραμιστικε γιατι βγηκε σε ολο τον κοσμο με το remix του.δεν μου ερχονται αλλα κομματια τωρα.περιμενω να ακουσω τις δικες σας αποψεις υ.γ sorry για τα ορθογραφικα αλλα ειπα να ξεκινησω να γραφω Ελληνικα (χωρις τονους για αρχη) αλλα απο οτι βλεπω με εφαγαν τα greeklish........
oneirobatis Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 To dwdeka para den einai twn active member alla twn going through aplos simiosi
giorgio_g Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 prospatho na thimitho kapoio komati stin fasi pou les ke den ksero kanena!!!!!! apopsi mou ine,opos ke diki sou pisteuo,oti stin Ellada den dinoun kamia simasia stin mousiki tou komatiou!!! akoma ke megaloi kalitexnes tou entexnou den exoun megala komatia apo apopsi mousiki!! oloi psaxnoun gia stixous pou poulane kotsaroun ke mia mousiki oti nane ke ola o.k.!!!! an tora den briskoun stixous briskoun ena bit komati tou'92 kotsaroun ke stixous oti nane ke pali o.k.!!!! stin dikia sou fasi diladi ellinas na xantakosi megalo komati den brika kanena!
Spyweirdos Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Xvipes apo ton titlo pou ehis dosi sto post sou tha borousa na sou po polla ellinika komatia pou adikoude...Iparhoun para polloi ellines mousikoi pou ehoun mini stin afania.. poli apistefta aksiologa pragmata pou kapou allou tha ihan kapia tihi... edo omos protimoun oi diskografikes na min piramatizode kai kai beni to kathe tsokaro sto studio kai na arpai to mikrofono kai figame....
Xvipes Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 prospatho na thimitho kapoio komati stin fasi pou les ke den ksero kanena!!!!!! apopsi mou ine' date='opos ke diki sou pisteuo,oti stin Ellada den dinoun kamia simasia stin mousiki tou komatiou!!! akoma ke megaloi kalitexnes tou entexnou den exoun megala komatia apo apopsi mousiki!! oloi psaxnoun gia stixous pou poulane kotsaroun ke mia mousiki oti nane ke ola o.k.!!!! an tora den briskoun stixous briskoun ena bit komati tou'92 kotsaroun ke stixous oti nane ke pali o.k.!!!! stin dikia sou fasi diladi ellinas na xantakosi megalo komati den brika kanena![/quote'] οσο και αν σου φενεται παραξενο πιστευω οτι ο Φηβος αν εφτιαχνε ξενα house κομματια θα ειχαν μεγαλη επιτυχια.την αφορμη για το thread την ειχα οταν στην δουλεια επαιζα ελληνικα καθομουν και παρατηρουσα την μουσικη και σε ορισμενα κομματια την βρισκω αξιοσημειωτη. oneirobatis sorry εχεις δικαιο αλλα η ωρα ηταν περασμενη οταν εκανα το post
Cristina Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Την Νατάσσα Μάρε-Μουμτζίδου την ξέρετε; Μετρημένοι είναι μάλλον αυτοί που την ξέρουν, εδώ μέσα... Και όμως είναι ό,τι πιο αξιόλογο έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια. Και για να πω την αλήθεια... Προτιμώ που έχει «αδικηθεί» γιατί αν στο μέλλον κάνει κι άλλη δουλειά, δεν θα είναι για να πουλήσει τρελλά όπως επιβάλλει το σύστημα, αλλά θα κάνει ακόμα ένα αξιόλογο album. Γούστα είναι αυτά βέβαια. Μπορεί κάποιος να πει πως το το τελευταίο hit της Κακομοίρας ότι αδικείτε επειδή δεν έφτασε στο #1 των Ελληνικών charts...
giorgio_g Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 mporis na exis dikio file mou!!! apla ego den exo paratirisi kati tetio!! pantos an iparxoun tetia komatia kalo ine na ta episimenoume ke na ta psaxnoume!!!! :-P sto kato kato exoume ap' tos kliterous mousikous se olo ton kosmo!!! (asxeta pou den fenonte) :wink:
dim_b Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Αν ο Φοίβος έφτιαχνε ξένα house κομμάτια, θα μπορούσε να "δανείζεται" με την ίδια άνεση που το κάνει τώρα; :roll:
TheBoyFromSalina Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δεν εχεις αδικο. Φανταζομαι υπαρχουν πολλοι αλλοι "Φοιβοι" σε αλλες χωρες που κλεβουν ανενοχλητοι, επειδη απλουστατα τα κομματια τους δεν εχουν την παγκοσμια απηχηση των "θυματων" και επειδη πιθανοτατα οι ιδιοι οι δημιουργοι δεν εχουν ιδεα οτι σε καποια μικροσκοπικη δισκογραφικη αγορα του κοσμου υπαρχει καποιος που βγαζει εις βαρος τους το 1/100 απο οσα βγαζουν οι ιδιοι. Παντως οταν δεν κλεβει ο Φοιβος φτιαχνει καλες, πιασαρικες μελωδιες συνταγης (κλεμμενης βεβαια κι αυτης - μιλαω για τα 18στιχα ή διπλά ρεφρεν που εκαναν διασημους τους ΑΒΒΑ). Τους στιχους τους αφηνω απ εξω γιατι αρκετα εχουμε γελασει μαζι τους. Μπορεί κάποιος να πει πως το το τελευταίο hit της Κακομοίρας ότι αδικείτε επειδή δεν έφτασε στο #1 των Ελληνικών charts... Το να αδικειται ενας καλλιτεχνης, προσωπικα το καταλαβαινω ως "αξιζει αλλα δεν πουλαει". Κατα τη γνωμη μου οι πιο πολλοι απο αυτους που αξιζουν θα πουλησουν (χωρις φυσικα να ισχυει το αντιστροφο). Για τα παραδειγματα του Xvipes τωρα. Να υποθεσω οτι δε σου αρεσουν οι Goin' through και ο Mαζωνάκης? Δε σου αρεσουν πχ οι φωνες τους? Η μηπως δε σου αρεσει η ελληνικη γλωσσα στη μουσικη? (οπως πχ εγω τα περισσοτερα γερμανικα κομματια τα θεωρω κακοηχα). Ποιος θα ηθελες να τα ειχε πει αυτα τα κομματια?
paschalia Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Απο τοτε που αρχισα να κατεβαζω μπ3ς εχω κοψει το ραδιο αλλα απο οτι θυμαμαι απο παλια (χωρις να ειμαι σε θεση να πω τιτλους) ελληνικα κομματια που εχουν πολυ ωραια μουσικη αλλα αισχος στιχους ειναι του καρβελα .
Costinio Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Για τα παραδειγματα του Xvipes τωρα. Να υποθεσω οτι δε σου αρεσουν οι Goin' through και ο Mαζωνάκης? Δε σου αρεσουν πχ οι φωνες τους? Η μηπως δε σου αρεσει η ελληνικη γλωσσα στη μουσικη? (οπως πχ εγω τα περισσοτερα γερμανικα κομματια τα θεωρω κακοηχα). Ποιος θα ηθελες να τα ειχε πει αυτα τα κομματια? Μάλλον δεν του αρέσουν οι στίχοι, ίσως τα προτιμούσε σε μια πιο house μορφή χωρίς πολλά λόγια. Εμένα πχ μ'αρέσει πάρα πολύ η μελωδία απο το "Σε πήρα σοβαρά" αλλα βγάζω σπυριά όταν ακούω το μπουζούκι και τους στίχους του!
hugelacky Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 ...akoma ke megaloi kalitexnes tou entexnou den exoun megala komatia apo apopsi mousiki!!oloi psaxnoun gia stixous pou poulane kotsaroun ke mia mousiki oti nane ke ola o.k.!!!!... Ypo8etw oti mallon den 8a exeis akousei Thanash Papakwnstantinoy! Den mporw na ton katataksw bebaia sta stena oria tou "entexnou" alla o typos einai 8eos! Mesa se ena kommati mporei na xwresei apo Jazz mexri Dhmotiko kai Rizitiko styl. Gia ellhnas syn8eths grafei apistefta pragmata! Opws epishs kai h Eyan8ia Rempoutsika einai se entelws allh fash! :wink:
giorgio_g Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Ypo8etw oti mallon den 8a exeis akousei Thanash Papakwnstantinoy[/b']! Den mporw na ton katataksw bebaia sta stena oria tou "entexnou" alla o typos einai 8eos! Mesa se ena kommati mporei na xwresei apo Jazz mexri Dhmotiko kai Rizitiko styl. Gia ellhnas syn8eths grafei apistefta pragmata! Opws epishs kai h Eyan8ia Rempoutsika einai se entelws allh fash! :wink: katalabenis oti milao gia ton kanona ke oxi gia tis ekseresis!!!! sigoura yparxoun merika atoma pou antistekonte stin katastasi!!! :wink: :wink: :wink:
Xvipes Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Μάλλον δεν του αρέσουν οι στίχοι, ίσως τα προτιμούσε σε μια πιο house μορφή χωρίς πολλά λόγια. Εμένα πχ μ'αρέσει πάρα πολύ η μελωδία απο το "Σε πήρα σοβαρά" αλλα βγάζω σπυριά όταν ακούω το μπουζούκι και τους στίχους του! γενικα ειμαι ατομο που δεν προσεχω στιχους αν δεν μου αρεσει ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ πολυ το κομματι.θα ελεγα οτι οντος αν τα κομματια αυτα βγαιναν σε πιο house μορφη πιστευω οτι θα εδιχναν περισσοτερο.δεν ειπα οτι δεν μου αρεσει λογο φωνης ο Μαζονακης,αλλα εχω την εντυπωση οτι η μουσικη που εχει φτιαχτει για αυτο το κομματι απο καποιον παραγωγο αδικιτε. σε εσας δεν εχει τιχει να ακουτε ενα ελληνικο κομματι και να λετε οτι εχει ωραια μουσικη/μελοδια αλλα οι στιχοι να σας περνανε αδιαφοροι/να σας χαλανε?
giorgio_g Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 mou irthe ena!!!!!! min gelasi kanenas omos!!!!!!!!!! :razz: imoun sto autokinito ke bazi cd o aderfos mou. george margaritis me 667. :-P :-P :-P bazi to gnosto komati (dromoi tou pouthena) apo tin isagogi pou pezoun mono oi 667. Skalosa leo ti ine auto????mou arese etsi opos pigene. meta akouo mpouzouki ke trelenome,aman leo mas tin pesane oi skilades!!!! telika bgike ke o margaritis ke ithela na pidikso apo to autokinito!!! :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P tin exi akousi kapoios tin eisagogi???? an den iksere ti itan tha tou pernage apo to mialo? me tipota!!! oreoi oi tipoi ke telios treloi na bgaloun disko me ton george margaret!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.