Προς το περιεχόμενο

2 Days To Vegas

Material_Defender_1032

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To παιχνίδι που φαίνεται στις εικόνες είναι το two days to vegas?Νομίζω αυτό είναι και οι developers διεψεύσαν ότι είναι για xbox360,θα είναι για pc.Τώρα αν μετά γίνει μεταφορά αυτό είναι άλλο θέμα.Επίσης δήλωσαν πως δεν πρόκειται για ingame screenshots αλλά για δικά τους renders ενδεικτικά του πως θα μπορεί να είναι το παιχνίδι σε επόμενης γενιάς hardware στο pc.

Επίσης οι developers είναι Ρώσοι οπότε μην παίρνετε τις μετρητοίς τις εξαγγελίες τους,έχουμε και το παράδειγμα του Stalker το οποίο πάει λέει τώρα για τέλη 2006.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

2 Days To Vegas - Gets Delayed

Οπως ηταν αναμενομενο, καθως εχουμε πολυ καιρο να δουμε ή να ακουσουμε κατι για το παιχνιδι, θα υπαρξει μια μικρη καθυστερηση...

2 Days to Vegas is a story-driven, third-person action-adventure game, a thrill-a-minute story crammed full of car chases, shootouts and unexpected twists, to keep you on the edge of your seat throughout the game. Originally scheduled for late 2008, Steel Monkeys' action game is now scheduled for Q1 2009 (PC, XBOX 360), with the PS3 yet to be determined.

Οσοι δεν εχετε δει κατι απο το παιχνιδι οριστε μερικες φωτογραφιες:

i368815_1.jpg

i368816_2.jpg

Τωρα βεβαια κατα ποσο θα ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα ειναι ενα ερωτημα...

Δημοσ.

Δεν ξέρω κατα πόσο αληθεύουν τα γραφικά αλλα πρέπει να αξίζει σαν game. τουλάχιστον να έχει εύχρηστο gameplay, μεγάλο και καλό story :-)

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

εμενα μου θυμίζει το the gateway... κάπως έτσι είχε γίνει και εκεί.. είχε απίστευτες εικόνες (πριν βγει) και όλοι λέγαμε για έναν αντάξιο συναγωνιστή του gta μόλις όμως βγήκε αποδείχτηκε μια πατάτα με εντυπωσιακά (για την τότε εποχή) γραφικά και από story mode τίποτα το ιδιαίτερο... ελπίζω να βγω ψεύτης αλλα το παιχνίδι δεν μου γεμίζει το μάτι... θυμίζει blizzard.. από αναβολή σε αναβολή το πάνε !

Δημοσ.
παιδια οσο βλεπω αυτη την εικονα μου ερχεται οργασμος!!! 2daytovegas008.jpg

Αυτή η εικόνα (μαζί με κάτι άλλες) υπάρχουν εδώ και καιρό και όπως είναι αυτονόητο, πρόκειται για target render. Με απλά λόγια, μην περιμένεις το παιχνίδι να έχει τόσο καλά γραφικά.

Δημοσ.
Αυτή η εικόνα (μαζί με κάτι άλλες) υπάρχουν εδώ και καιρό και όπως είναι αυτονόητο, πρόκειται για target render. Με απλά λόγια, μην περιμένεις το παιχνίδι να έχει τόσο καλά γραφικά.

μορε δεν με νοιαζει για το παιχνιδι ουτε για τα γραφικα. μονο που βλεπω αυτη τη civicαρα πορωνομαι!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...