lizardking Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Έχω κατεβάσει μια ταινία από το net σε avi μορφή και θέλω να την μετατρέψω σε DVD με το Film Machine αλλά μου βγάζει ένα error ότι δεν υποστηρίζει το frame rate τις ταινίας το οποίο είναι 24,982. Δοκίμασα με VirtualDub αλλά μου χάλασε την ποιότητα τελείως χάλια η ταινία, εάν ξέρετε κανένα άλλο τρόπο βοηθήστε. Ευχαριστώ,
deathlok Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 nomizo pos den ginete.basika ta frame rate einai dio 25fps gia pal kai 23,kati gia ta amerikanika afto esi pou to brikes?
lizardking Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 mesa apo to edonkey kai einai ellhnikh tainia "to palamari....." 3ereis to ypoloipo.
cybereddie Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Digital Media Converter v2.50 http://www.deskshare.com/dmc-help/configuring_avi_properties.aspx
lizardking Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 ta katafera me to virtual dub xrhsimopoiontas to codec 4 enw me ton 5.2.0 moy xalage thn poiothta kai meta apo ligo exane thn eikona teleiws. eyxaristw pantws.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.