Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα εντοπισμού keyloggers

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θελω να μου συστησετε προγράμματα που αποδεδειγμένα εντοπίζουν και αφαιρούν keyloggers.

Εννοειτε οτι εχω το adaware, spybot κλπ αλλα θελω ακομη πιο εξειδικευμενο προγραμμα για την αντιμετωπιση των keyloggers.

Δημοσ.

EXSARXEIA_CITY το κοιταζω ευθυς αμεσως. Ειδα πληροφοριες στο site, πρεπει να ειναι καλο! (αχρειαστο αλλα να που εσυ το χρειαστηκες-και ποσοι ακομη που δεν το γνωριζουν)

Δημοσ.

Βεβαια αν καταλαβα καλα, δεν εντοπιζει keyloggers, απλα επιτρεπει την ασφαλη πληκτρολογηση. Κανω λαθος?

Δημοσ.

Εγώ λέω να μην σας πιάνει άγχος.

Που ξέρετε αν αυτό που λέει ότι μπορείτε να πληκτρολογείτε με ασφάλεια, δεν είναι το καλύτερο keylogger.

Απλά μην φορτώνετε άσχετα προγράμματα στα pc σας, και να παρατηρήτε κάθε τόσο τον task manager για ότι περίεργο.

Επίσης ένα καλό firewall είναι απαραίτητο.

Αν κάποιος θέλει να σας κάνει ζημιά, δεν πρόκειτε να τη γλυτώσετε.

Άλλωστε όπως λένε, ο ποιό ασφαλής υπολογιστής είναι αυτός που δεν είναι συνδεμένος, σε κανένα internet/intranet και δεν έχει καμία φυσική επαφή με τον έξω κόσμο.

Δημοσ.

Ok, το εντοπιζει, καταλαβα. Και μετα το αφαιρουμαι εμεις με τα αλλα εργαλεια(antivirus, adaware, spybot κλπ)

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Σε καποια forums ορισμενοι κατηγορουν τα anti-keyloggers οτι τους διελυσαν το συστημα.

Εχει κανεις να προτεινει κατι δοκιμασμενο που να δουλευει χωρις παρενεργειες?

Δημοσ.
Εγώ λέω να μην σας πιάνει άγχος.

Που ξέρετε αν αυτό που λέει ότι μπορείτε να πληκτρολογείτε με ασφάλεια' date=' δεν είναι το καλύτερο keylogger.

Απλά μην φορτώνετε άσχετα προγράμματα στα pc σας, και να παρατηρήτε κάθε τόσο τον task manager για ότι περίεργο.

Επίσης ένα καλό firewall είναι απαραίτητο.

Αν κάποιος θέλει να σας κάνει ζημιά, δεν πρόκειτε να τη γλυτώσετε.

Άλλωστε όπως λένε, ο ποιό ασφαλής υπολογιστής είναι αυτός που δεν είναι συνδεμένος, σε κανένα internet/intranet και δεν έχει καμία φυσική επαφή με τον έξω κόσμο.[/quote']

uparxoun keyloggers pou den fainontai sta processes.. kai den einai anagki na to koliseis mporei na sto valei i gkomena sou ;)

Δημοσ.
uparxoun keyloggers pou den fainontai sta processes.. kai den einai anagki na to koliseis mporei na sto valei i gkomena sou ;)

Εκτός κι αν προλάβεις και της το βάλεις πρώτος. :wink:

Δημοσ.

Τελικά σου το βάζει η της το βάζεις;

Με μπερδέψατε.. :P

Στο θέμα μας: Πολύ πανικός για το τίποτα. Αν καταντήσεις να υποψιάζεσαι τα πάντα τότε βάψε το πισί μπλέ, πέτα το στη θάλασσα και ξεκίνα νέο χόμπι-σπόρ. Κατα προτίμηση "τάισμα πεινασμένου καρχαρία."

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...