Daredevil Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 kala 8a ta dw ton epomeno noembrio sto xbox360 mou
Predatorkill Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 kala 8a ta dw ton epomeno noembrio sto xbox360 mou ton epomeno noemvrio?dhladh to noemvrio toy 2006 tha to pareis to 360?? ego tha kano proparagelia meso internet me full extra! tespa,ayto poy anyshxei emas toys xbox live users,einai pos me ta nea protypa toy 360 h dsl 384 tha einai gia klotsies...
Tanto1982 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 o epomenos noembrios einai o noembrios pou erxetai, diladi 2005. autos pou les esy einai o ME8epomenos...
Wolfidis Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 PredatorKill μην το προπαραγγείλεις γιατί δεν ξέρεις τι κουλά μπορεί να παρουσιάσει... άσε να πουλήσει λίγο να δεις πως θα πάει από προβλήματα, ταχύτητες στο Live, τι παιχνίδια θα βγούν, να πέσει και λίγο η τιμή (αν και από ότι λένε θα είναι σχετικά φθηνό), να δεις διάφορες προσφορές, κτλ... Μην το βιάζεσαι.... Όλοι το περιμένουμε χαρούμενα κι ευτυχισμένα αλλά να δούμε πρώτα λίγο περισσότερα από όσα έδειξαν πχ στο ΜΤΒι Όσοι έχουμε καλά ΠιΣια δεν καιγόμαστε και τόσο , εφόσον παιχνίδια όπως CoD2!!!!!, GR3, SplinterC4 Θα βγούν και για ΠιΣι και θα είναι μια απ τα ίδια... πάνω κάτω... μέσες άκρες.... ορθά κοφτά....
Wolfidis Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Μα ο επόμενος Νοεμβριος, δηλαδή αυτός που μας έρχεται, είναι ο ερχόμενος και όχι ο επόμενος εφόσον έρχεται πριν από τον επόμενο. Άρα ο μεθεπόμενος είναι ο επόμενος του ερχόμενου και ο ερχόμενος είναι ο προηγούμενος του επόμενου. Δηλαδή με βάσει τον προ προηγούμενο θα ήταν ο επόμενος ενώ τώρα είναι ο ερχόμενος......
Slay Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Στα διεθνη φορουμς αυτη την στιγμη γινεται το ελα να δεις, το τι κραξιμο τρωει η MS ακομα και απο xbox forums δεν λεγεται, ειδικα για το perfect dark zero αλλα οχι μονο, ειδικα στο gaming age forum, το λενε πλεον οι περισσοτεροι xbox 1.5 , συμφωνω και εγω οτι η παρουσιαση στο MTV και οτι ακολουθησε μετα ηταν οντως αισχρη, σιγουρα ακριβοπληρωμενη δυσφημιση, δεν ξερω αν σας λεει κατι αλλα ο ανθρωπος που εχει αναλαβει την προβολη του xbox360 στο MTV (δεν ξερω αν εχει αναλαβει γενικα την προβολη αλλα για το MTV ειμαι σιγουρος) ειναι ο ιδιος ανθρωπος που ειχε αναλαβει την προβολη του Dreamcast ;-)
Predatorkill Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Μα ο επόμενος Νοεμβριος, δηλαδή αυτός που μας έρχεται, είναι ο ερχόμενος και όχι ο επόμενος εφόσον έρχεται πριν από τον επόμενο. Άρα ο μεθεπόμενος είναι ο επόμενος του ερχόμενου και ο ερχόμενος είναι ο προηγούμενος του επόμενου. Δηλαδή με βάσει τον προ προηγούμενο θα ήταν ο επόμενος ενώ τώρα είναι ο ερχόμενος...... Ειπα και γω,ξεχασα τα Ελληνικα μου?Εχεις δικιο για τη προπαραγγελια,θα δειξει εως τοτε τι θα κανω...
Daredevil Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 e ok kremaste me ton epomeno noembrio den to eida akoma to videaki( to katebazw) pantws apoti diabazw psilomlkia, aytos omws pou leei para poly einai to preview videaki apo to ourcolony net kapou se ena post mou exw to link, ayto einai ola ta lefta blepete kai to watercooled cpu. poly super agora me thn mia pantws allwste opws paei 8a parw kai tis 3s Ειπα και γω,ξεχασα τα Ελληνικα μου? allo tetoio syntaraktiko kako na mhn sou symbei 3ana kai ta 3exaseis teleiws ps ki ena wraio ar8ro apo to bbc
nestorn Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Είδα και εγώ κάποια screens και video. Κατ' αρχάς η κονσόλα κατα τη γνώμη μου είναι σχεδιαστικά πίσω.... Όσον αφορα τα games ρε παιδιά αυτά μπορεί να τα βγάλει σχεδόν και η σημερινή γενιά κονσολών για να μη μιλήσω για τα PC....Μόνο η νέα μηχανή του Unreal λέει κάτι. Σίγουρα η πρώτη γενιά παιχνιδιών δεν εκμεταλεύεται τις δυνατότητες του xbox360 αλλά μια παρουσίαση σαν και αυτή δεν ξέρω τι σκοπό μπορεί να έχει αφού δεν εντυπωσιάζει ουτε τον πιο πορωμένο και πιστεύω οτι είναι μάλλον κίνηση πανικού της micro$oft να προλάβει να κυκλοφορήσει πρώτη την κονσόλα της....
Daredevil Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Κατ' αρχάς η κονσόλα κατα τη γνώμη μου είναι σχεδιαστικά πίσω.... diafwnw einai ligo amerikania alla sxediastika an diabaseis einai akrws melethmenh kai mprosta xwris na einai einai revolutionary Όσον αφορα τα games ρε παιδιά αυτά μπορεί να τα βγάλει σχεδόν και η σημερινήγενιά κονσολών για να μη μιλήσω για τα PC....Μόνο η νέα μηχανή του Unreal λέει κάτι. prepei na perimeneis na deis teleiwmeno paixnidi h estw playable demo gia na to peis ayto opote perimene Σίγουρα η πρώτη γενιά παιχνιδιών δεν εκμεταλεύεται τις δυνατότητες του xbox360αλλά μια παρουσίαση σαν και αυτή δεν ξέρω τι σκοπό μπορεί να έχει αφού δεν εντυπωσιάζει ουτε τον πιο πορωμένο και πιστεύω οτι είναι μάλλον κίνηση πανικού της micro$oft να προλάβει να κυκλοφορήσει πρώτη την κονσόλα της.... den exei skopo na entyposiasei ton pwromeno alla aytous pou mporei na ginoun pwromenoi, allwste oi pwromenoi 8a agorasounmia konsola arga h grhgora molis bgoun paixnidia entypwsiaka, allwste exei konta ston ena xrono gia na entypwsiasei den paei na poulhsei 10ek konsoles thn prwth mera alla na ekmetaleytei to keno mexri to ps3 kai to NR pros ofelos tis kai nanai se 8esh oi dev mesa se ayto to xroniko peri8wrio na ma8ainoun to periballon anapty3hs wste na parexoun kalytera paixnidia. ps edw8e einai kai h parousiash apo to EDGE
Daredevil Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 h Square enix se synergasia me thn MS? antigrafw apo to IGN. com May 13, 2005 - Information recently surfaced on the internet pointing towards an alliance between Microsoft and Square Enix. An image on photobucket.com revealed a page from the E3 press site displaying a short biography of Peter Moore. The text of the article listed his accomplishments including recent deals made with Japanese developers to work on titles for Xbox 360. The most interesting tidbit of information comes from the middle of the page where it talks about a recent deal with Square Enix...... perisotera edw
Slay Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Ειχε σκοπο να εντυπωσιασει, και κατα την γνωμη μου , και οπως φενεται και πολλων αλλων απετυχε να το κανει αυτο, πες μου ποιος θα εντυπωσιαζοταν με το perfect dark zero που θα ειναι υποτιθεται και η ναυαρχιδα της MS οταν θα βγαλει την κονσολα, η δικαιολογια για ελλειψη χρονου μονο για την rare δεν μπορει να ισχυσει καθως ηταν απο τις πρωτες εταιριες αν οχι η πρωτη που πηρε devkit και ειχε και το παιχνιδι υπο κατασκευη εδω και 3-4 χρονια, δηλαδη ποσο περισσοτερο χρονο θελει επιτελους? Δεν διαφωνω οτι θα δουμε καλυτερα παιχνιδια απο τις σαχλαμαρες που ειδαμε σημερα να παρουσιαζονται, αλλα ο σκοπος της MS ηταν να εντυπωσιασει τον κοσμο και απετυχε, ουτε καν τους οπαδους δεν μπορεσε να πεισει ποσο μαλλον τον υπολοιπο κοσμο, και κρινοντας απο παλαιοτερες παρουσιασεις της Sony αν η MS δεν εχει κατι πολυ καλυτερο να δειξει στην Ε3 σε 3 μερες, θα την λιωσει κυριολεκτικα η Sony, και ισως ακομα και η Nintendo.
Slay Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 h Square enix se synergasia me thn MS? antigrafw apo to IGN. com δεν νομιζω Peter Moore: We have nothing new planned from Square Enix, and I don't think there will be anything revealed at E3. But it would surprise me if anyone avoid to develop games for Xbox 360 this generation. http://forums.gaming-age.com/showthread.php?t=46951 Η αρχικη πηγη ειναι το περιοδικο Gamereactor.
Daredevil Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 E an diabaseis ligo 8a deis oti to target group tis sygkekrimenhs parousiashs htan h non-gamers kai perisotero h neolaia, mhn kolas me to perfect dark zero(asxeta an exei wraia grafika h oxi se ena video, to forza motosport sto 1o tou demo htan xalia ki eixe faei trello kra3imo) an tsekaresi sto ign yparxoun videakia poly kalytera opws kai sthn E3 8a yparxoun, enw ta paixnidia exoun allous 6 mhnes dev. και ειχε και το παιχνιδι υπο κατασκευη εδω και 3-4 χρονια nai gia xbox kai to kane port se merikous mhnes gia xbox360.... αλλα ο σκοπος της MS ηταν να εντυπωσιασει τον κοσμο και απετυχε... gia skepsou twra kai mia poly kalh parousiash sthn E3 + thn kalh parousiash apo to EDGE pou exei hdh, 3analew htan mia kinhsh gia non hardcore gamers kai s' ayto petyxe afou oti kai na anoi3eis gia ayto milane. edw ena wraio doc me ta specs xbox kai xbox360 se sygkrish http://www.kotaku.com/gaming/images/Xbox-Xbox%20360%20Side-by-Side.doc
Slay Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 E an diabaseis ligo 8a deis oti to target group tis sygkekrimenhs parousiashs htan h non-gamers kai perisotero h neolaia, ωραια πες μου λοιπον τι ηταν αυτο που παρουσιαστηκε σημερα και εντυπωσιασε αυτο το κοινο?, και πες μου ειλικρινα και τι εντυπωσιασε εσενα, εγω περα απο το Gears of War (γραφιστικα γιατι απο framerate ηταν κλαφτα χαραλαμπε) δεν εντυπωσιαστηκα ουτε απο τα pre-rendered Madden kai NBA2006, ουτε απο το PGR3, ειδικα για το τελευταιο δεν ξερω ακομα αν ηταν pre-rendered η real time cut scene, παντως πραγματικο gameplay δεν ηταν σιγουρα, τα υπολοιπα τα βρισκω αναξια σχολιασμου. nai gia xbox kai to kane port se merikous mhnes gia xbox360.... σου ειπα και πριν οτι για μενα αυτο δεν ειναι δικαιολογια, μονο και μονο επειδη μιλαμε για την rare, για καποια αλλη εταιρια θα το δεχομουν. gia skepsou twra kai mia poly kalh parousiash sthn E3 + thn kalh parousiash apo to EDGE pou exei hdh, 3analew htan mia kinhsh gia non hardcore gamers kai s' ayto petyxe afou oti kai na anoi3eis gia ayto milane. τι να σου πω, αν θεωρεις οτι any publicity is good publicity τοτε ισως και να εχεις δικιο απο την μερια σου. :grin: :grin: :grin:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.