nestorn Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 To gamespot.com αναφέρει σχετικά με το demo του killzone στο PS3: "So how does Sony respond to the allegations? Far from being evasive, it met them head-on. "Yes, it is real time," a rep told GameSpot." Εντάξει μπορεί το site να μην είναι οτι καλύτερο για τεχνικά θέματα αλλά είναι πολύ μεγάλο για να μην είναι έγκυρο....
Slay Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Υπαρχουν παρα πολλλα στοιχεια που στηριζουν την θεση οτι αν οχι real-time οσο αφορα το framerate ειναι σιγουρα προιον απο 3d engine και οχι απο 3d software , χαρακτηρες που εξφανιζονται η εμφανιζονται ξαφνικα, textures που πηδαν , οπλα που εξαφανιζονται μερικως μεσα στο εδαφος, και ισως να βρουν και αλλα ακομα, το σιγουρο ειναι οτι τετοια glitches ειναι αδυνατον να γινουν απο redering software, παρα μονο απο bugs σε 3d engine.
Predatorkill Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Ρε παιδιά μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί γίνεται τόσος ντόρος με το live? Εγώ δεν θέλω κάτι αντίστοιχο του live.Γιατί δηλαδή είναι καλό να είσαι οnline μέσω ενός ελεγχόμενου απο την M$ περιβάλλοντος???Δεν είναι καλύτερα να έχεις το δικό σου isp και να μπαίνεις απ'ευθείας στους servrer της εταιρίας του παιχνιδιού για online gaming όπως γίνεται με τα PC και PS2?Εκτός αν μου διαφεύγει κάτι.... 1ον.Το Live κραταει παγκοσμια στατιστικα με τις επιδοσεις του παιχτη. 2ον.Οσον αφορα τον ISP και τους servers των εταιριων,δε συμφερει τους Ελληνες χρηστες με τις αρχαιες DSL στα 384,ειδικα τωρα που βγαινουν οι νεες κονσολες οπου θα ειναι πολυ πιο "βαρια" τα παιχνιδια.Το xbox live ψαχνει μονο του και βρισκει τα χαμηλοτερα pings των hosts κοντα στη χωρα σου.Το να συνδεεσαι αναγκαστικα σε servers εταιριων,ειδικα στην Αμερικη ειναι φυση αδυνατο!Απ την αλλη,αν οι εταιρειες αυτες εχουν dedicated στην Ευρωπη ειναι σιγουρα καλυτερο. 3ον.Οι υπηρεσιες που προσφερει το live,οπως downloadable content οπως νεοι χαρτες,οπλα,patches κ.ά. ,friends list ετσι ωστε να ξερεις ανα πασα στιγμη ποιος φιλος σου ειναι online και ποιο παιχνιδι παιζει,voice chat,sms chat ειναι μοναδικες.Το friend list μπορεις να το δεις και μεσω του PC με τα MSN alerts,ετσι ωστε να μην ανοιγεις τη κονσολα για να δεις ποιος ειναι μεσα και τι παιζει. 4ον και σημαντικοτερο ειναι οτι η αξια και η διαρκεια του παιχνιδιου στο χρονο ανεβαινει κατακορυφα μολις το παιξεις online.Πολλα παιχνιδια εχουν βαρετα campaign mode(βλεπε ghost recon 2)αλλα στο live ειναι απιστευτο.... Το lag στο xbox 1 μεχρι στιγμης κυμενεται σε ικανοποιητικα επιπεδα,αναλογα το παιχνιδι(παντα 384 συνδεση).Για το online gaming και το lag του PS2 δεν εχω αποψη καθως δεν παιζω online. Και ας ειναι ελεγχομενο το live απο την Microsoft,τι εγινε?Δε χαθηκε ο κοσμος,ουτε σε κυνηγαει το FBI επειδη βριζεις τα βλαμμενα Αμερικανακια στο Halo 2...
nestorn Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 ...κραταει παγκοσμια στατιστικα με τις επιδοσεις του παιχτη Κατα τη γνώμη μου αδιάφορο... Το xbox live ψαχνει μονο του και βρισκει τα χαμηλοτερα pings των hosts κοντα στη χωρα σου... Αυτό είναι ένα πλεονέκτημα αλλά δεν είναι κάτι που μπορεί να το προσφέρει μόνο το live.Oι server οποιασδήποτε εταιρίας μπορούν να το κάνουν αρκεί να γίνεται σωστη δουλειά απο τον εκάστοτε publisher Οι υπηρεσιες που προσφερει το live,οπως downloadable content οπως νεοι χαρτες,οπλα,patches κ.ά. ,friends list ετσι ωστε να ξερεις ανα πασα στιγμη ποιος φιλος σου ειναι online και ποιο παιχνιδι παιζει,voice chat,sms chat ... Tα πιο πολλά απο αυτά που αναφέρεις δεν νομίζω πως είναι και τόσο σημαντικά.Επίσης downloadable content μπορεί να προσφέρει οποιαδήποτε εταιρία εκτός live(π.χ. η Konami στο Metal Gear 3).Δεν είναι δηλαδή χαρακτηριστικό του xbox live αυτό. ...σημαντικοτερο ειναι οτι η αξια και η διαρκεια του παιχνιδιου στο χρονο ανεβαινει κατακορυφα μολις το παιξεις online.... Συμφωνώ, αλλά επίσης δεν είναι μοναδικο χαρακτηριστικό του xbox live αυτό. Το lag στο xbox 1 μεχρι στιγμης κυμενεται σε ικανοποιητικα επιπεδα,αναλογα το παιχνιδι(παντα 384 συνδεση).Για το online gaming και το lag του PS2 δεν εχω αποψη καθως δεν παιζω online. Ούτε στα online games του PS2 υπάρχει σημαντικό lag απο όσο ξέρω με οποιαδήποτε DSL σύνδεση Και ας ειναι ελεγχομενο το live απο την Microsoft,τι εγινε?Δε χαθηκε ο κοσμος,ουτε σε κυνηγαει το FBI επειδη βριζεις τα βλαμμενα Αμερικανακια στο Halo 2... Οκ, αλλά το πρόβλημα δεν είναι αυτό.Το μειονέκτημα ενός ελεγχόμενου περιβάλλοντος όπως το live είναι οτι είναι ο μοναδικός τρόπος να παίξεις online, δεν υφίσταται δηλαδη ανταγωνισμός ο οποίος ως γνωστόν βελτιώνει τα προϊόντα. Επίσης η microsoft μπορεί(αν θέλει) να ελέγχει την προέλευση του software χωρίς προείδοποίηση να βγάζει εκτός τους χρήστες που δεν της αρέσουν π.χ. όσους χρησιμοποιούν chip ή έχουν εγκαταστήσει linux ή έχουν αλλάξει σκληρό ή ότι γουστάρει τελοσπάντων.Εν ολίγης σε βάζει σε ένα ελεγχόμενο περιβάλλον χωρίς ιδιέταιρο λόγο ελέγχοντας τι κάνεις με το μηχάνημα που ΕΣΥ πλήρωσες και χωρίς να σε ρωτάει τις περισσότερες φορές.Και αν τα λέω λίγο τραγικά τώρα σε μερικά χρόνια δεν θα είναι καθόλου.Η ανωνυμία είναι σημαντικό αγαθό παρά τα προβλήματα της και πιστεύω πως θα πρέπει να υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα μας σε αυτή
nestorn Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Έχει ενα συμπαθές mini αρθρο ο Anand εδώ: http://www.anandtech.com/weblog/default.aspx#210 Κάτι πολύ ενδιαφέρον που διάβασα είναι τα εξής: " I have a feeling that it may take a while before we see properly multithreaded game engines running on consoles (the current estimate is year-end 2006 for multithreaded game engines to appear on the PC), so the first generation of games for the 360 and PS3 may end up being more of a competition of GPU horsepower." "So when will PCs catch up? The console vs PC debate has always been a balance, consoles would always debut more powerful than PCs, then PCs would catch up and surpass consoles during their ~5 year lifespan. The difference this time around is that the desktop CPU industry is going through a big of a transitional period, it may take a little longer than usual for desktop CPUs to be able to outclass their console counterparts." Φοβερά και τρομερά πράγματα έρχονται με αυτή τη γενιά των κονσολών... Eπίσης στο tomshardware βρήκα το εξής: "Xbox 360 and Playstation 3 game titles begin to appear in online game stores. EB Games offers pre-orders of PS3 titles with an estimated ship date of May 1 next year. Gamers should also expect a price hike of games that will initially sell for $60 and could even go as high as $80, according to sources" Μάλλον για worldwide release παει το PS3 την Άνοιξη 2006...
digitalsoul Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 netstorm oti kai na sou grapsei gia to xbox live tha to vgaleis pata (kata ti gnwmh sou) ante paixe twra me to antisixo ths sony pou einai kalytero.................an yparxei
Slay Δημοσ. 24 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2005 Γνωμη δικια μου, αλλα πιστευω και του nestorm ειναι οτι το live ειναι καλο σαν added value για τους hardcore gamers αλλα για τον πολυ τον κοσμο δεν εχει καμια απολυτως σημασια και δεν τον επηρεαζει στην επιλογη που θα κανει για το ποια κονσολα θα παρει, μην ξεχνας οτι την ιδια αποψη εχει και το 90% των xbox users οι οποιοι δεν εχουν live subscription.
nestorn Δημοσ. 24 Μαΐου 2005 Δημοσ. 24 Μαΐου 2005 netstorm oti kai na sou grapsei gia to xbox live tha to vgaleis pata (kata ti gnwmh sou) ante paixe twra me to antisixo ths sony pou einai kalytero.................an yparxei Mάλιστα.......αυτο είναι καλό επιχείρημα. Δεν θυμάμαι να γράφω πουθενά οτι το live είναι άχρηστο,αλλά αμφιβάλλω αν διαβάζεις καθόλου προηγούμενα post.Bεβαια είναι λίγο δύσκολο να το κάνεις αυτό αφού πρέπει να ξεφύγεις απο την νοοτροπία "η κονσόλα μου είναι Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ"...... Κατα τα άλλα στο μεγαλύτερο μέρος με κάλυψε ο Slay.
Vincanity Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του πάνω σε κάθε θέμα, όπως επίσης και να αντιλαμβάνεται με διαφορετικό τρόπο τα διάφορα ζητήματα...πάντως ΔΕΝ πιστεύω πως το Live θα είναι βασικός παράγοντας για την επιλογή του 360...
digitalsoul Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 ta 3 teleutea xronia paizw sxedon mono online (se pc vasika) to online game den einai mono gia tous hardcore gamers o logos pou den epeze sthn ellada einai logo argwn syndesewn twra me tis adsl oloi mporoune na exoun mhn xehname oti ola ta legomena internet cafe kai megales alisides san thn g-net vasizontai sta online game gia na vgaloun lefta oloi trexoun sta internet cafe gia to online game kai ta magazia auta einai gemata kai mou les oti den einai kati simantiko??? exeis katalavei pote thn diafora pou exei enas AI antipalos me enan kanoniko se ena paixnidi terastia....... to online game einai to mellon kai h ms anagkazei olous osous kanoun games gia xbox na einai gia xboxlive ready
epote Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 ta 3 teleutea xronia paizw sxedon mono online (se pc vasika)to online game den einai mono gia tous hardcore gamers o logos pou den epeze sthn ellada einai logo argwn syndesewn twra me tis adsl oloi mporoune na exoun mhn xehname oti ola ta legomena internet cafe kai megales alisides san thn g-net vasizontai sta online game gia na vgaloun lefta oloi trexoun sta internet cafe gia to online game kai ta magazia auta einai gemata kai mou les oti den einai kati simantiko??? 21.000.000 xbox. 2.000.000 χρηστες live. λιγοτερος απο ενας στους 10....ναι οι συνδεσεις θα φταινε...ελεος. exeis katalavei pote thn diafora pou exei enas AI antipalos me enan kanoniko se ena paixniditerastia....... 1)υπαρχουν και αλλα παιχνιδια εκτος απο τα FPS 2)ναι η διαφορα που εχει ο AI αντιπαλος με τον πιτσιρικα που παιζει 12 ωρες την ημερα diablo ειναι τεραστια. Εγω θελω να μπορω να παιξω το παιχνιδι χωρις να ειμαι αναγκασμενος θα θυσιαζω τη μιση μερα μου στο να γινομαι απλα ανταγωνιστικος. οσες φορες εχω δοκιμασει να παιξω unreal tournament και warcraft φευγω σε 4 λεπτα γιατι πολυ απλα χανω σε λιγοτερο απο 30 δευτερολεπτα, τι καλα, αυτο ειναι το μεγαλο μου ονειρο, να παρατησω τη σχολη και τις προπονησεις και τη δουλεια μου για να αντεχω να παιζω περισοτερο warcraft.... Μηπος λεω μηπος θα επρεπε να βρουν καμια κοπελια οι περισοτεροι απο αυτους? αυτος ειναι ο λογος που δεν μου αρεσει η υπερβολικα καλη A.I στα παιχνιδια, ,δεν μου αρεσουν τα παιχνιδια που πρεπει να διαβασεις ενα manual 600 σελιδες για να τα παιξεις κτλ. και μαντεψε, οι περισοτεροι ειναι σαν και εμενα, ακομα και εσυ σε 4-5 χρονια ετσι θα εισαι. Αυτοι αγοραζουν κονσολες, αυτοι καθοριζουν τι ειναι το μελλον. Το Online gaming ΔΕΝ ειναι το μελλον, οι online επικοινονια σε P2p επιπεδο ισως, αλλα γευνικευμενα σε καμια περιπτοση.
nestorn Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δεν νομίζω οτι έχει νόημα να συνεχίζεται αυτή η κουβέντα.Όποιος έχει μυαλό και μπορεί να διαβάσει θα καταλάβει οτι κανείς μας δεν είναι εναντίων του online gaming.Εγώ απλά αναρωτήθηκα γιατί δίνεται τόση σημασία στο xbox live αφού δεν προσφέρει κάτι τόσο σημαντικό επιπλέον απο τα PC και PS2(οnline)... Aυτό προφανώς δεν σημαίνει: "ΖΗΤΩ ΤΟ PS2,Γ****ΤΑΙ ΤΟ ΧΒΟΧ" .... Τώρα το οτι δεν είναι το online game στη λίστα της πλειοψηφείας των gamers είναι επίσης γνωστό αλλά ο καθένας κάνει τις επιλογές του...
nestorn Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Aπο το gamesindustry.biz : "Sony Computer Entertainment may be planning to follow exactly the same pricing model with PlayStation 3 as it did with its two previous consoles, according to the latest speculation on price to emerge from Japanese reports" Aναμενόμενο....
Vincanity Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 άρα ξεκινάμε από ~500ευρώ, περιμένουμε κανά χρόνο ή λίγο παραπάνω και το αγοράζουμε ~300
digitalsoul Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 paidia oles oi ekdoseis tou xbox 360 tha exoun disko??? logika xwreis disko tha einai poly liga lefta
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.