Προς το περιεχόμενο

Παρουσιαση νεων κονσολων στην Ε3

Slay

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To gamespot.com αναφέρει σχετικά με το demo του killzone στο PS3:

"So how does Sony respond to the allegations? Far from being evasive, it met

them head-on. "Yes, it is real time," a rep told GameSpot."

Εντάξει μπορεί το site να μην είναι οτι καλύτερο για τεχνικά θέματα αλλά είναι

πολύ μεγάλο για να μην είναι έγκυρο....

• Απαντ. 404
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Υπαρχουν παρα πολλλα στοιχεια που στηριζουν την θεση οτι αν οχι real-time οσο αφορα το framerate ειναι σιγουρα προιον απο 3d engine και οχι απο 3d software , χαρακτηρες που εξφανιζονται η εμφανιζονται ξαφνικα, textures που πηδαν , οπλα που εξαφανιζονται μερικως μεσα στο εδαφος, και ισως να βρουν και αλλα ακομα, το σιγουρο ειναι οτι τετοια glitches ειναι αδυνατον να γινουν απο redering software, παρα μονο απο bugs σε 3d engine.

Δημοσ.

Ρε παιδιά μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί γίνεται τόσος ντόρος με το live?

Εγώ δεν θέλω κάτι αντίστοιχο του live.Γιατί δηλαδή είναι καλό να είσαι οnline

μέσω ενός ελεγχόμενου απο την M$ περιβάλλοντος???Δεν είναι καλύτερα να έχεις

το δικό σου isp και να μπαίνεις απ'ευθείας στους servrer της εταιρίας του παιχνιδιού

για online gaming όπως γίνεται με τα PC και PS2?Εκτός αν μου διαφεύγει κάτι....

1ον.Το Live κραταει παγκοσμια στατιστικα με τις επιδοσεις του παιχτη.

2ον.Οσον αφορα τον ISP και τους servers των εταιριων,δε συμφερει τους Ελληνες χρηστες με τις αρχαιες DSL στα 384,ειδικα τωρα που βγαινουν οι νεες κονσολες οπου θα ειναι πολυ πιο "βαρια" τα παιχνιδια.Το xbox live ψαχνει μονο του και βρισκει τα χαμηλοτερα pings των hosts κοντα στη χωρα σου.Το να συνδεεσαι αναγκαστικα σε servers εταιριων,ειδικα στην Αμερικη ειναι φυση αδυνατο!Απ την αλλη,αν οι εταιρειες αυτες εχουν dedicated στην Ευρωπη ειναι σιγουρα καλυτερο.

3ον.Οι υπηρεσιες που προσφερει το live,οπως downloadable content οπως νεοι χαρτες,οπλα,patches κ.ά. ,friends list ετσι ωστε να ξερεις ανα πασα στιγμη ποιος φιλος σου ειναι online και ποιο παιχνιδι παιζει,voice chat,sms chat ειναι μοναδικες.Το friend list μπορεις να το δεις και μεσω του PC με τα MSN alerts,ετσι ωστε να μην ανοιγεις τη κονσολα για να δεις ποιος ειναι μεσα και τι παιζει.

4ον και σημαντικοτερο ειναι οτι η αξια και η διαρκεια του παιχνιδιου στο χρονο ανεβαινει κατακορυφα μολις το παιξεις online.Πολλα παιχνιδια εχουν βαρετα campaign mode(βλεπε ghost recon 2)αλλα στο live ειναι απιστευτο....

Το lag στο xbox 1 μεχρι στιγμης κυμενεται σε ικανοποιητικα επιπεδα,αναλογα το παιχνιδι(παντα 384 συνδεση).Για το online gaming και το lag του PS2 δεν εχω αποψη καθως δεν παιζω online.

Και ας ειναι ελεγχομενο το live απο την Microsoft,τι εγινε?Δε χαθηκε ο κοσμος,ουτε σε κυνηγαει το FBI επειδη βριζεις τα βλαμμενα Αμερικανακια στο Halo 2... :)

Δημοσ.
...κραταει παγκοσμια στατιστικα με τις επιδοσεις του παιχτη

Κατα τη γνώμη μου αδιάφορο...

Το xbox live ψαχνει μονο του και βρισκει τα χαμηλοτερα pings των hosts κοντα στη χωρα σου...

Αυτό είναι ένα πλεονέκτημα αλλά δεν είναι κάτι που μπορεί να το προσφέρει

μόνο το live.Oι server οποιασδήποτε εταιρίας μπορούν να το κάνουν αρκεί να

γίνεται σωστη δουλειά απο τον εκάστοτε publisher

Οι υπηρεσιες που προσφερει το live,οπως downloadable content οπως νεοι χαρτες,οπλα,patches κ.ά. ,friends list ετσι ωστε να ξερεις ανα πασα στιγμη ποιος φιλος σου ειναι online και ποιο παιχνιδι παιζει,voice chat,sms chat ...

Tα πιο πολλά απο αυτά που αναφέρεις δεν νομίζω πως είναι και τόσο σημαντικά.Επίσης downloadable content μπορεί να προσφέρει οποιαδήποτε

εταιρία εκτός live(π.χ. η Konami στο Metal Gear 3).Δεν είναι δηλαδή χαρακτηριστικό

του xbox live αυτό.

...σημαντικοτερο ειναι οτι η αξια και η διαρκεια του παιχνιδιου στο χρονο ανεβαινει κατακορυφα μολις το παιξεις online....

Συμφωνώ, αλλά επίσης δεν είναι μοναδικο χαρακτηριστικό του xbox live αυτό.

Το lag στο xbox 1 μεχρι στιγμης κυμενεται σε ικανοποιητικα επιπεδα,αναλογα το παιχνιδι(παντα 384 συνδεση).Για το online gaming και το lag του PS2 δεν εχω αποψη καθως δεν παιζω online.

Ούτε στα online games του PS2 υπάρχει σημαντικό lag απο όσο ξέρω με οποιαδήποτε DSL σύνδεση

Και ας ειναι ελεγχομενο το live απο την Microsoft,τι εγινε?Δε χαθηκε ο κοσμος,ουτε σε κυνηγαει το FBI επειδη βριζεις τα βλαμμενα Αμερικανακια στο Halo 2... :)

:) :) :) :) Οκ, αλλά το πρόβλημα δεν είναι αυτό.Το μειονέκτημα ενός ελεγχόμενου

περιβάλλοντος όπως το live είναι οτι είναι ο μοναδικός τρόπος να παίξεις online,

δεν υφίσταται δηλαδη ανταγωνισμός ο οποίος ως γνωστόν βελτιώνει τα προϊόντα.

Επίσης η microsoft μπορεί(αν θέλει) να ελέγχει την προέλευση του software

χωρίς προείδοποίηση να βγάζει εκτός τους χρήστες που δεν της αρέσουν

π.χ. όσους χρησιμοποιούν chip ή έχουν εγκαταστήσει linux ή έχουν αλλάξει

σκληρό ή ότι γουστάρει τελοσπάντων.Εν ολίγης σε βάζει σε ένα ελεγχόμενο

περιβάλλον χωρίς ιδιέταιρο λόγο ελέγχοντας τι κάνεις με το μηχάνημα που

ΕΣΥ πλήρωσες και χωρίς να σε ρωτάει τις περισσότερες φορές.Και αν τα λέω

λίγο τραγικά τώρα σε μερικά χρόνια δεν θα είναι καθόλου.Η ανωνυμία είναι

σημαντικό αγαθό παρά τα προβλήματα της και πιστεύω πως θα πρέπει να υπερασπιζόμαστε

το δικαίωμα μας σε αυτή

Δημοσ.

Έχει ενα συμπαθές mini αρθρο ο Anand εδώ:

http://www.anandtech.com/weblog/default.aspx#210

Κάτι πολύ ενδιαφέρον που διάβασα είναι τα εξής:

" I have a feeling that it may take a while before we see properly multithreaded

game engines running on consoles (the current estimate is year-end 2006 for

multithreaded game engines to appear on the PC), so the first generation of

games for the 360 and PS3 may end up being more of a competition of GPU

horsepower."

"So when will PCs catch up? The console vs PC debate has always been a

balance, consoles would always debut more powerful than PCs, then PCs

would catch up and surpass consoles during their ~5 year lifespan. The

difference this time around is that the desktop CPU industry is going through

a big of a transitional period, it may take a little longer than usual for desktop

CPUs to be able to outclass their console counterparts."

Φοβερά και τρομερά πράγματα έρχονται με αυτή τη γενιά των κονσολών...;)

Eπίσης στο tomshardware βρήκα το εξής:

"Xbox 360 and Playstation 3 game titles begin to appear in online game

stores. EB Games offers pre-orders of PS3 titles with an estimated ship date

of May 1 next year. Gamers should also expect a price hike of games that will

initially sell for $60 and could even go as high as $80, according to sources"

Μάλλον για worldwide release παει το PS3 την Άνοιξη 2006...

Δημοσ.

Γνωμη δικια μου, αλλα πιστευω και του nestorm ειναι οτι το live ειναι καλο σαν added value για τους hardcore gamers αλλα για τον πολυ τον κοσμο δεν εχει καμια απολυτως σημασια και δεν τον επηρεαζει στην επιλογη που θα κανει για το ποια κονσολα θα παρει, μην ξεχνας οτι την ιδια αποψη εχει και το 90% των xbox users οι οποιοι δεν εχουν live subscription.

Δημοσ.
netstorm oti kai na sou grapsei gia to xbox live tha to vgaleis pata (kata ti gnwmh sou)

ante paixe twra me to antisixo ths sony pou einai kalytero.................an yparxei

Mάλιστα.......αυτο είναι καλό επιχείρημα.

Δεν θυμάμαι να γράφω πουθενά οτι το live είναι άχρηστο,αλλά αμφιβάλλω αν

διαβάζεις καθόλου προηγούμενα post.Bεβαια είναι λίγο δύσκολο να το κάνεις

αυτό αφού πρέπει να ξεφύγεις απο την νοοτροπία "η κονσόλα μου είναι Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ"......

Κατα τα άλλα στο μεγαλύτερο μέρος με κάλυψε ο Slay.

Δημοσ.

ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του πάνω σε κάθε θέμα,

όπως επίσης και να αντιλαμβάνεται με διαφορετικό τρόπο

τα διάφορα ζητήματα...πάντως ΔΕΝ πιστεύω πως το Live θα είναι

βασικός παράγοντας για την επιλογή του 360...

Δημοσ.

ta 3 teleutea xronia paizw sxedon mono online (se pc vasika)

to online game den einai mono gia tous hardcore gamers

o logos pou den epeze sthn ellada einai logo argwn syndesewn

twra me tis adsl oloi mporoune na exoun

mhn xehname oti ola ta legomena internet cafe kai megales alisides san thn g-net

vasizontai sta online game gia na vgaloun lefta

oloi trexoun sta internet cafe gia to online game kai ta magazia auta einai gemata

kai mou les oti den einai kati simantiko???

exeis katalavei pote thn diafora pou exei enas AI antipalos me enan kanoniko se ena paixnidi

terastia.......

to online game einai to mellon

kai h ms anagkazei olous osous kanoun games gia xbox na einai gia xboxlive ready

Δημοσ.
ta 3 teleutea xronia paizw sxedon mono online (se pc vasika)

to online game den einai mono gia tous hardcore gamers

o logos pou den epeze sthn ellada einai logo argwn syndesewn

twra me tis adsl oloi mporoune na exoun

mhn xehname oti ola ta legomena internet cafe kai megales alisides san thn g-net

vasizontai sta online game gia na vgaloun lefta

oloi trexoun sta internet cafe gia to online game kai ta magazia auta einai gemata

kai mou les oti den einai kati simantiko???

21.000.000 xbox. 2.000.000 χρηστες live. λιγοτερος απο ενας στους 10....ναι οι συνδεσεις θα φταινε...ελεος.

exeis katalavei pote thn diafora pou exei enas AI antipalos me enan kanoniko se ena paixnidi

terastia.......

1)υπαρχουν και αλλα παιχνιδια εκτος απο τα FPS

2)ναι η διαφορα που εχει ο AI αντιπαλος με τον πιτσιρικα που παιζει 12 ωρες την ημερα diablo ειναι τεραστια. Εγω θελω να μπορω να παιξω το παιχνιδι χωρις να ειμαι αναγκασμενος θα θυσιαζω τη μιση μερα μου στο να γινομαι απλα ανταγωνιστικος.

οσες φορες εχω δοκιμασει να παιξω unreal tournament και warcraft φευγω σε 4 λεπτα γιατι πολυ απλα χανω σε λιγοτερο απο 30 δευτερολεπτα, τι καλα, αυτο ειναι το μεγαλο μου ονειρο, να παρατησω τη σχολη και τις προπονησεις και τη δουλεια μου για να αντεχω να παιζω περισοτερο warcraft....

Μηπος λεω μηπος θα επρεπε να βρουν καμια κοπελια οι περισοτεροι απο αυτους?

αυτος ειναι ο λογος που δεν μου αρεσει η υπερβολικα καλη A.I στα παιχνιδια, ,δεν μου αρεσουν τα παιχνιδια που πρεπει να διαβασεις ενα manual 600 σελιδες για να τα παιξεις κτλ.

και μαντεψε, οι περισοτεροι ειναι σαν και εμενα, ακομα και εσυ σε 4-5 χρονια ετσι θα εισαι. Αυτοι αγοραζουν κονσολες, αυτοι καθοριζουν τι ειναι το μελλον. Το Online gaming ΔΕΝ ειναι το μελλον, οι online επικοινονια σε P2p επιπεδο ισως, αλλα γευνικευμενα σε καμια περιπτοση.

Δημοσ.

Δεν νομίζω οτι έχει νόημα να συνεχίζεται αυτή η κουβέντα.Όποιος έχει μυαλό

και μπορεί να διαβάσει θα καταλάβει οτι κανείς μας δεν είναι εναντίων του

online gaming.Εγώ απλά αναρωτήθηκα γιατί δίνεται τόση σημασία στο xbox live

αφού δεν προσφέρει κάτι τόσο σημαντικό επιπλέον απο τα PC και PS2(οnline)...

Aυτό προφανώς δεν σημαίνει: "ΖΗΤΩ ΤΟ PS2,Γ****ΤΑΙ ΤΟ ΧΒΟΧ" ....

Τώρα το οτι δεν είναι το online game στη λίστα της πλειοψηφείας των gamers

είναι επίσης γνωστό αλλά ο καθένας κάνει τις επιλογές του...

Δημοσ.

Aπο το gamesindustry.biz :

"Sony Computer Entertainment may be planning to follow exactly the same

pricing model with PlayStation 3 as it did with its two previous consoles,

according to the latest speculation on price to emerge from Japanese reports"

Aναμενόμενο....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...