Προς το περιεχόμενο

τί κάρτα να πάρω για τον gamer αδερφό μου;

pptsmps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για την Club3D παρασκευάζει η Sapphire.

Ailuros επειδη με ενδιαφερει και μενα το θεμα για να παρω καρτα για τον αδερφο μου πηγα στο πλαισιο και ειδα την ASUS 9550.

Ξερεις αν βγαινει με καλυτερης ποιοτητας μνημες γιατι αυτες που ειδα μου θυμιζαν μια FX5700 LE που ειχα παλια. (For the d...ck)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
%%%%%%%(Μακρια απο SE LE κ.α)%%%%%%%%

τί είναι τα SE και τα LE ?????????

Loipon SE = Standard Edition h` alliws Slower Edition

LE = Lower Edition

Twra sxetika me Sapphire einai to 80% peripou twn paragwgwn ts Ati kai probs vgazane kapote sto fun.Twra plewn einai ok.

Gia karta koita gia Ati 9600 h` gia kamoia metaxeitismenh 9700pro.

Alliws 9550 kai me to RivaTuner thn kaneis 9700. :-)

Δεν του πάιρνεις ένα xbox να ξεμπερδεύεις;;;;

Swstos allwstw an to thelei mono gia games mia xara einai..!!

Pantws me 100euro gia karta grafikwn mhn perimeneis kai ta trela graphics...tha kanei sumvivasmous kai upoxwriseis.

Ailuros επειδη με ενδιαφερει και μενα το θεμα για να παρω καρτα για τον αδερφο μου πηγα στο πλαισιο και ειδα την ASUS 9550.

Ξερεις αν βγαινει με καλυτερης ποιοτητας μνημες γιατι αυτες που ειδα μου θυμιζαν μια FX5700 LE που ειχα παλια. (For the d...ck)

Τι μάρκα μνήμες είχε δηλαδή; ΄Εχω την αίσθηση ότι στην 5700LE κάθε άλλο παρά οι μνήμες ήταν το πρόβλημα ;)

Γιατί δεν ψάχνεις μια 9700/9800PRO μεταχειρισμένη; Στα ίδια λεφτά περίπου θα σου έρθει και θα είναι και αρκετά πιο γρήγορη.

Me 100ευρω μόνο μεταχειρισμένη κάρτα μπορείς να πάρεις και να θες να σου παίζει και παιχνίδια... Η παραπάνω εισήγηση για 9700/9800προ είναι καλή! Ή καμιά 5900 με 128ΜΒ και παλι καλά θα είναι, αλλά καλύτερα να ψάξεις για ΑΤΙ...

Τι μάρκα μνήμες είχε δηλαδή; ΄Εχω την αίσθηση ότι στην 5700LE κάθε άλλο παρά οι μνήμες ήταν το πρόβλημα ;)

Γιατί δεν ψάχνεις μια 9700/9800PRO μεταχειρισμένη; Στα ίδια λεφτά περίπου θα σου έρθει και θα είναι και αρκετά πιο γρήγορη.

Αν θυμαμαι καλα εγραφαν πανω "Elixir" μεγαλα τσιπακια καμια σχεση με τα Samsung. Υπαρχει περιπτωση να βρω 9800 pro η 9700 με αυτα τα λεφτα??? απο που?!?

Τωρα εχει πανω μια 9600 SE (64bit...) και επεξεργαστη ενα Celeron 2.6

Ποια θα του ταιριαζε καλυτερα?

Οι 9700/9700pro είναι πάρα πολύ σπάνιες πλέον.

Οι 9800pro (μεταχειρισμένες πάντα) πάνε γύρω στα 130-140?.

Πάντως ο celeron είναι επιεικώς απαράδεκτος στα παιχνίδια , μάλλον πολύ του πέφτει μια 9800pro.

Οι 9700/9700pro είναι πάρα πολύ σπάνιες πλέον.

Οι 9800pro (μεταχειρισμένες πάντα) πάνε γύρω στα 130-140�.

Πάντως ο celeron είναι επιεικώς απαράδεκτος στα παιχνίδια ' date=' μάλλον πολύ του πέφτει μια 9800pro.[/quote']

Ακριβως γι΄αυτο σκεφτομαι μια 9550 αλλα δεν ξερω ποιας εταιριας ειναι η καλυτερη. Any help?

9700 pro προσπαθούν να πουλήσουν δύο χρήστες στο adslgr.com

100 ευρώ τις έχουν και δεν έχουν πουληθεί. Ειδικά ο ένας που είναι moderator την έχει σε αγγελία πάνω από μήνα και δεν ενδιαφέρεται κανείς. Κρίμα, για 100 ευρώ είναι καλή επιλογή.

Αν θυμαμαι καλα εγραφαν πανω "Elixir" μεγαλα τσιπακια καμια σχεση με τα Samsung. Υπαρχει περιπτωση να βρω 9800 pro η 9700 με αυτα τα λεφτα??? απο που?!?

Τωρα εχει πανω μια 9600 SE (64bit...) και επεξεργαστη ενα Celeron 2.6

Ποια θα του ταιριαζε καλυτερα?

Celeron? Χαράμι θα πάει η καυμένη η 9700PRO. ΄Εχω μια 9700PRO ακόμα σχεδόν καινούργια, αλλά δεν έχει εγγύηση πια. Το κακό είναι ότι είμαι Κρήτη και αν δεν σιγουρευτώ ιδίοις όμμασι ότι η κάρτα δουλεύει όπως πρέπει στο PC του πιθανού αγοραστή, δεν τις κάνω πια αυτές τις ταρζανιές.

Αν ήσουν κοντά θα το συζητάγαμε. Θεωρώ όμως ότι αν ψάξεις θα βρεις.

9700 pro προσπαθούν να πουλήσουν δύο χρήστες στο adslgr.com

100 ευρώ τις έχουν και δεν έχουν πουληθεί. Ειδικά ο ένας που είναι moderator την έχει σε αγγελία πάνω από μήνα και δεν ενδιαφέρεται κανείς. Κρίμα' date=' για 100 ευρώ είναι καλή επιλογή.[/quote']

Είναι όντως κρίμα, αν αναλογιστεί κανείς την διαφορά που εξακολουθεί να έχει από τις καινούργιες κάρτες σήμερα των 100 ευρώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...