Panathinaikara Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Με ποιο πρόγραμμα ή plugin πχ. για Media Player Classic, Winamp ,etc. θα μπορώ να τρέχω τα εν λόγω αρχεία ; ΤΟ Windows media player το απεγκατέστησα.
george79 Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 to winamp den ta paizei? giati exw thn entypwsh oti ta paizei?
Eternity Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 wmv einai windows media video, k to media player ta paizei kanonika. auto to format bgazei to movie maker pou einai ths microsoft
Panathinaikara Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 To Winamp δεν τα τρέχει. Μάλλον θέλει κάποιο plugin. Eternity: το έχω απεγκαταστήσει το Media Player των Windows.
random Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 τα κοινά WMV paizoun me media player classic. δεν παιζουν αν ειναι προστατευμενα με DRM. τοτε θες απαραιτητα τον Ms mp. Τωρα δεν ξερω τι εννοεις απεγκατεστησα τον MSMP. add-remove ή απλα εσβησες το exe. Μπορει ο Classic να χρησιμοποιει καποια dll, toy MS απο το windows\system32 και να αφαιρεθηκαν με add/remove ετσι να μην παιζει ουτε τα απροστατευτα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Κατεβάζοντας το K-Lite Kodec Standard, ο Media Player Classic έχει παίξει ό,τι του έχω δώσει σε wmv - δεν ξέρω για τα προστατευμένα που λέει ο random. Σημειωτέον ότι δεν απεγκατέστησα απλά τον Windows Media Player γιατί απλά το ρημάδι αυτό δεν μπήκε ποτέ στο σύστημά μου γιατί πρόσφατα έκανα clean install με τα Windows XP Pro Reduced Media Edition (απ' όπου λείπουν όλα τα αρχεία multimedia της Microsoft).
nemos Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 ...Αν μπορέσει κάποιος να μου δώσει απάντηση... Σπίτι έχω dual-boot Win2000sp4 ελληνικά-αγγλικά. Η αγγλική εγκατάσταση δεν έχει μπει ποτέ online και παίζει *τα πάντα* από βίντεο με το K-Lite Mega codec pack 1.02. Χτες έφαγα πάνω από 4 ώρες (!) για να "πείσω" την ελληνική εγκατάσταση να παίξει wmv αρχεία με το Media Player Classic (στις εκδόσεις 1.16/1.30 του K-Lite Mega codec pack) αλλά στάθηκε αδύνατο - σημειώστε δε ότι τα wmv παίζονται ΟΚ με το BS player. Στην δουλειά λοιπόν σήμερα έκανα ένα μικρό τεστ και ανακάλυψα ότι στα 3 PC με το KLMcp 1.16, το 1 δεν παίζει wmv με το Media Player Classic (ελληνικά Win2000) ενώ τα άλλα 2 (Win2000 ελληνικά + αγγλικά) δεν έχουν πρόβλημα. (...Η πολύ μεγάλη πλάκα είναι ότι το συγκεκριμένο pack το έχω δώσει σε πολύ κόσμο και δεν μου έχει πει κανείς κάτι αρνητικό...) Καμιά ιδέα?
kleidokratwr Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 kai 3exwrista na valeis ton codec gia to wmv format, mia xara 8a paizei logika.. esy apega8istwntas ton media player, peta3es kai ton codec mallon, opote otan les ston winamp na pe3ei to arxeio, den vriskei ton codec, gia na kanei decode to arxeio. @nemos: mhpws yphrxe apo prin egatesthmenos o codec kai pernontas ton esy apo panw egine o panikos? :/ polles fores apaitoun clear egatastash oi codec, gia na mhn parousiazoun kanena provlima.
nemos Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 ...Αυτό που συμβαίνει είναι παρανοϊκό ακόμα και για τα Windows - προσέξτε κατάσταση... Εχω την έκδοση 1.16 του K-Lite Mega c.p. εγκατεστημένη σε 4 pc με win2000 (καθαρές εγκαταστάσεις και οι 4). Στις 2 (1 ελληνική, 1 αγγλική) τα wmv ανοίγουν κανονικά στο MPC - στις άλλες 2 (1 ελληνική, 1 αγγλική) δεν ανοίγουν στο MPC ("Failed to render file") αλλά ανοίγουν κανονικά είτε στο WMP είτε στο BSplayer (άν και όχι με καλή ποιότητα εικόνας / φαίνεται σαν να δείχνει 256 χρώματα -pixel, σκιές άσχημες κλπ- και όχι 16bit). Και φτάνω στο καλύτερο: όταν τρέξω πάλι το αρχείο εγκατάστασης του K-Lite Mega c.p. σε pc που το έχει ήδη μέσα και λειτουργεί ΟΚ, μου φέρνει όλες τις επιλογές που είχα κάνει κατά την πρωτότυπη εγκατάσταση. Κατέγραψα λοιπόν επακριβώς όλες τις επιλογές που είχα κάνει σε pc που όλα δουλεύουν ΟΚ, και, αφού πρώτα καθάρισα πλήρως αρχεία + εγγραφές registry στο 1 pc που υπάρχει πρόβλημα, έκανα εκ νέου εγκατάσταση.... και το πρόβλημα ΔΕΝ λύθηκε! Βασικά το πρόβλημα δεν είναι τόσο τρομερό καθότι στην εγκατάσταση που εντόπισα το πρόβλημα δεν πολυ-βλέπω βίντεο (το έτερο "προβληματικό" είναι ενός συναδέλφου που ελάχιστα παρατηρεί και ασχολείται με τέτοιου είδους θέματα), αλλά υποψιάζομαι ότι είναι θέμα χρόνου να εγκαταστήσω κάπου το K-Lite Mega c.p. και να υπάρξει θέμα... οπότε όποιος θέλει ας καταθέσει χαλαρά την εμπειρία του.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 ...Αυτό που συμβαίνει είναι παρανοϊκό ακόμα και για τα Windows [...] Τίποτα δεν είναι παρανοϊκό για τα Windows. Αρχές Απριλίου (πριν 1 μήνα δηλαδή) εγκατέστησα τα Windows XP Pro English Reduced Media Edition - δηλαδή την έκδοση που βγήκε χωρίς τα multimedia files της Microsoft (και χωρίς Windows Media Player φυσικά - δεν τον έχω χρησιμοποιήσει εδώ κι 1 χρόνο). Εγκατέστησα αμέσως και το K-Lite Codec Pack Basic 2.41 και τον αγαπημένο μου Media Player Classic (MPC). Στην αρχή ο MPC έπαιζε τα πάντα ΕΚΤΟΣ από αρχεία βίντεο wmv και audio wma. Τσαντίστηκα ελαφρώς' date=' απεγκατέστησα το K-Lite Basic και έβαλα το Standard. Επίσης αρνήθηκε να παίξει wmv/wma αρχεία. Δεν έκανα τίποτε άλλο και μετά από 2-3 reboots (που έγιναν για [u']άσχετους[/u] λόγους), ξαφνικά διαπίστωσα ότι τα wmv έπαιζαν μια χαρά. Δεν έκανα καμία ρύθμιση, δεν πείραξα τίποτα. Απλά άρχισαν να παίζουν. Δεν ξαναπείραξα τίποτα και όλα είναι μια χαρά. Ανεξήγητο; Όχι, απλά Windows...
nemos Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ...Και κάπου εδώ γύρω καταλαβαίνουν *άπαντες* (...όσοι δεν είχαν *ήδη* καταλάβει δλδ...) σε τί διαφέρουν τα pc των moderators από τα pc των υπολοίπων από εμάς: το δικό μου μού τα έχει κάνει κοκορέτσι 3 μέρες τώρα, ενώ του paredwse αυτο-επισκευάζεται!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ...Σκέφτομαι σοβαρά να ξεκινήσω ένα blog: "Αγαπημένο μου μπαλκόνι, κάθε φορά που σε επισκέπτομαι αναπολώ τις τελευταίες στιγμές που πέρασα στην άκρη σου με το hi-tech pc μου.... ...λίγο πριν το διεκδικήσει -με επιτυχία- η βαρύτητα... ...και ο δρόμος σε ΚΑΘΕΤΗ απόσταση 3 ορόφων από σένα...."
Panathinaikara Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 κι εγώ δεν τον έχω κάνει install το media player της microsoft ενώ έχω και το klite codec pack (όχι το mega) αλλά παρόλα αυτά το media player classic δεν τρέχει τα *.wmv
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.