Art20 Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Στην προσπάθεια μου να επαναφέρω ένα σβησμένο αρχείο του Word από μια δισκέτα χρησιμοποίησα το πρόγραμμα Easy Recovery Pro 6.0. Το πρόγραμμα λοιπόν μου βρίσκει το αρχείο που θέλω και μου το κάνει επαναφορά.Το αρχείο έχει το σωστό μέγεθος και όνομα αλλά όταν πάω να το ανοίξω με το Word, μου βγάζει το εξής μήνυμα : The document name or path is not valid.Try these suggestions. *Check the file permissions for the document or drive. *Use the File Open dialog to locate the document. (C:\εργασία3.doc) Τα έχω κάνει και τα δύο χωρίς αποτέλεσμα, μέχρι που προσπάθησα για κάθε περίπτωση να ανοίξω το αρχείο σε ένα άλλο PC, αλλά μια από τα ίδια. Πάνω στη δισκέτα επίσης υπάρχει ένα νεότερο αρχείο(κενό) του Word, υπάρχει περίπτωση επειδή έχει γραφτεί πάνω σε κάποια σημεία του παλιού να έχω αυτό το πρόβλημα;Γενικά καμιά ιδέα πως να το λύσω;Να δοκιμάσω και άλλα προγράμματα(ένα demo που χρησιμοποίησα έκανε τα ίδια);
thanos75x Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Εχουμε πει χιλιαδες φορες οτι οι δισκετες ειναι για τα μπαζα και οτι ποτε μα ποτε δεν αφηνουμε ενα σημαντικο αρχειο μονο εκει παρα το κανουμε αντιγραφα και σε αλλα πιο ασφαλη αποθηκευτικα μεσα. Δεν σου κανω πλακα αλλα μου εχει τυχει να κανω ενα αρχειο εγγραφη σε 2 διαφορετικες δισκετες για να το παω καπου και τελικα δεν επαιζε καμια. Παντα να κρατας αντιγραφα σε σκληρο δισκο η usb flash!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.