koukkos13 Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Εχω εγκατεστημένο στον υπολογιστή μου ένα dvd recorder benq 16x το οποίο έχει το εξής πρόβλημα-παραξενιά.Όταν έχεις μέσα ένα Cd η dvd το λαμπάκι της συσκευής είναι συνεχώς αναμένο(πράσινο) άσχετα αν κάνεις άλλα πράγματα και δεν χρησιμοποιείς εκείνη την στιγμή την συσκευή.Με λίγα λόγια όταν υπάρχει Cd-dvd μέσα είναι μόνιμα αναμμένο.Δεν με πειράζει ούτε θόρυβο κάνει ούτε τίποτα απλά φοβάμαι μην καεί.Δεν ξέρω τι παίζει και γίνεται αυτο.Είναι καμμιά ρύθμιση της συσκευής-ιδιομορφία-έχει να κάνει με το ρεύμα που πέρνει η συσκευή---κανείς καμμιά ιδέα???ΕυχαριστΏ!!
nucleuspower Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Είχα κι εγώ ένα asus cdrom 52x που έκανε το ίδιο ακριβώς πράγμα. Μη σε φοβίζει, απλά ανάβει το λαμπάκι σαν μια ένδειξη ότι υπάρχει δισκάκι μέσα στο drive.
ThundeR_21 Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Kai egw den nomizw na paizei kapoio problhma sto drive sou alla gia na eisai sigouros ksanaelegkse tis sindeseis tou (trofodosia,jumpers,kalwdiotainia). Mporei kapoio na mhn einai kala balmeno, pote den ksereis.
Tenshi Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Η κοίτα αν έχει βγεί κάποιο νέο firmwire που το απενεργοποιεί....
sa1901 Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Έχω την εντύπωση ότι όλα τα recorder έχουν τέτοια συμπεριφορά. Και το δικό μου plextor 708A, έτσι κάνει πάντως.
polidis Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Pio BenQ exeis? Exo to BenQ 1620 kai einai etsi opos ta les esy. Molis vazis kapio diskaki anavi aftomatos to prasino lampaki kai sou lei oti exei mesa disk. An arxizeis na kais kati tote anavosvini to kokkino. Den nomizo na yparxei provlima.Kai firmware na alaxeis etsi tha paramini.Aloste ego to exo peripou 8 mines kai eimai poli efxaristimenos.
koukkos13 Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Toϊδιο έχω φίλε .μάλλον πρέπει να είναι της συσκευής παραξενιά-πατέντα η οποία πραγματικα δεν ξλέρω τι εξυπηρετεί.anyway
polidis Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Mono min anxonese den einai provlima to na anavi to lampaki sinexeia otan exeis disk mesa. To exo di kai se ales markes afto den einai mono sta BenQ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.