ΣΤΑΜΑΤΗΣ Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Έχω πρόβλημα με φακέλους δεν μπορώ να τους ανοίξω. μετά από μια μεταφορά που έκανα και τους έβαλα σε ένα φάκελο το media player δεν έβλεπε τη μουσική (φυσιολογικο) και με ρώτησε αν θέλω να διαγράψει τις διευθύνσεις των αρχείων που δεν έβλεπε εγώ του απάντησα ναι και διαπίστωσα ότι μου διέγραφε άλλα αρχεία το διέκοψα αλλά η ζημιά είχε γίνει τώρα δεν μπορώ να ανοίξω τους φακέλους που πέρασε. Το μήνυμα που μου βγάζει είναι: δεν επιτρέπεται η πρόσβαση. Άλλος χρήστης δεν υπάρχει. Windows Xp home. To δίσκο αν τον βγάλω και τον βάλω σε άλλο pc βγάζει το ίδιο μήνυμα στο σύνολο του σκληρού .
ΣΤΑΜΑΤΗΣ Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Μς το Nero προσπαθησα να παρω τους φακελους αλλα δεν εκανε τιποτα. Τους βλεπει με αλλο ονομα και με 0 byte.
ΣΤΑΜΑΤΗΣ Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Μόλις βγήκα από το linux που είχα παραπεταμενο εδώ και διαπίστωσα ότι οι φάκελοι μουσικής και φωτογραφιών που είχα δεν υπάρχουν μόνο μερικά βίντεο και αυτά λίγα. Απορώ ώμος γιατί σαν φάκελοι όλα αυτά υπάρχουν στα windows και η χωρητικότητα του σκληρού δεν έχει αλλάξει. Έκανα και άλλη μια ενέργεια προσπάθησα να εγκαταστήσω σε αυτό το δίσκο τα windows και αφ ενός βρίσκει παλαιότερη εγκατάσταση στο δίσκο αφ ετέρου δεν μπορεί να κάνει ούτε νέα εγκατάσταση ούτε επιδιόρθωση κολάι σε ένα μήνυμα που λέει : το πρόγραμμα εγκατάστασης δεν είναι δυνατό να αντιγράψει το αρχείο BOOTVID.DLL Μετά από παράκαμψη βγάζει το ίδιο μήνυμα αλλά με άλλο αρχείο και ξανά και ξανά. Έκανα και άλλη μια κίνηση έβαλα έναν άλλο σκληρό δίσκο που είχα windows και συμπεριφέρεται και σε αυτόν σαν να είναι σε άλλο PC δεν σου επιτρέπει τη πρόσβαση σε όλο το δίσκο στις ιδιότητες βγάζει σύστημα αρχείων RAW δεσμευμένος χώρος 0 ελεύθερος χώρος 0 χωρητικότητα 0. Ενώ στη διαχείριση υπολογιστή βγάζει 186,3 gb όπως ήταν. Όσο για το SAFE MODE το έκανα και δεν γίνεται τίποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.