Προς το περιεχόμενο

sat sth patra koryfh einai kai doylevei

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Χαζη ερωτηση ρε παιδια, αλλα γιατι ολα τα τελεια (τελεια downloads, ηχο στο filmnet, αυτοματο polarity κλπ), τα εχουν ατομα με 1, το πολυ 2 posts, και μετα εξαφανιζονται;<BR>Μηπως μας εχουν τρελανει στη μαυρη διαφημιση;<P>Υ.Γ. Δεν εχω τιποτε με το φιλο rockman, και μπορει, και μακαρι να ειναι αληθεια αυτο που λεει, αλλα τοσες συμπτωσεις δεν ειναι λιγο περιεργες; Αν κανετε ενα μικρο flashback, θα το δειτε.<P>Φιλικα<BR>Κωστας

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

plzzz re paidia peite kai se mena pou eimai patra kai kairo twra pshnomai!!!!na arxisw na to skeftomai pio poly,or ase?mhpws mas douleuoun oloi autoi me ta memonwmena posts???<P>------------------<BR>members.fortunecity.com/icecut<BR>go.to/icecut<BR>come.to/icecut

Katarxhn mhn treleneste. Ta 44 Kbyte poy leei o rockman mallon isxyoyn.Pio palia me eol kai me enan kalo download manager san Flashget eixa piasei kai 100 alla ejartatai to server kai ton provider. Ego pisteyo oti h Esat einai mia kalh etairia.Kai fysika tha ginei akoma kalyterh an teleivsei to project poy kanei sxetika me th shmbatothta kai tvn ypoloipvn kartvn ths agoras kai oxi mono ths dikias ths.<P>Proteinv na perimenete ligo na doyme ti tha kanei h Esat. Kai ego exo thn Hauppauge DVBs kai ayth th stigmh den exo Satnet giati perimenv aytoys. Ta alla poy exo dokimasei htan moyfa. EOL kai Astranet.<P>Gia karta proteino th Hauppauge DVBs poy exei to plaisio h thn Skystar. An kai den thn ksero thn Skystar apo ta xarakthristika fainetai poly kalh.<P>Ypomonh

Παρακολουθώ εδώ και λίγο καιρό τα δρώμενα στο δορυφορικό internet στη Ελλάδα, καθώς ενδιαφέρομαι κι εγώ να συνδεθώ.<P>Μια από τις υποψήφιες εταιρίες για μένα είναι η e-sat. Οπως έχω δει επανηλειμένα σε φίλο μου που έχει συνδρομή σ' αυτούς, η ταχύτητα που επιτρέπει είναι 2 Mbit/s. Αυτό μεταφράζεται (όπως έχω δει με τα μάτια μου) σε περίπου 200 μέχρι και 400 kByte/s, ανάλογα με το server. Το μειονέκτημα της e-sat είναι πως υπάρχει όριο 5GB το μήνα στο downloading. Ακόμα, για να λειτουργήσει πρέπει να έχεις την δορυφορική κάρτα που προμηθεύει η e-sat και η οποία είναι και ακριβή, και δεν επιτρέπει κα λήψη δορυφορικής τηλεόρασης. Υποτίθεται πως από το τέλος του μήνα αυτό θα αλλάξει και θα είναι συμβατή και με άλλες κάρτες (αυτό περιμένω κι εγώ). Λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε εδώ: <A HREF="http://faethon.community.everyone.net/commun_v3/scripts/directory.pl" TARGET=_blank>Unofficial E-sat forum...by faethon</A> <P>Η άλλη εταιρία που έχω υπ'όψη μου είναι η StarSpeeder η οποία ξεκίνησε πριν 2-3 εβδομάδες την κανονική λειτουργία της. Εχω παρακολουθήσει αρκετές συζητήσεις στο forum του SatLeo <A HREF="http://satellite-internet.community.everyone.net/community/scripts/directory.pl" TARGET=_blank>SatLeo Forum</A> σχετικά με τη StarSpeeder. Το πλεονέκτημα της είναι οι εύκολες ρυθμίσεις και η υποστήριξη όλων των καρτών. Επίσης, δεν έχει όριο στο downloading. Το πρόβλημα της είναι πως εδώ και μερικές μέρες έχει μπεί "κόφτης" στην ταχύτητα του downloading στα 400 kbit/s (δηλαδή το πολύ 60 kbytes/s). Επίσης ο δορυφορος που εκπέμπει είναι στις 45 μοίρες, δηλαδή πολύ μακρυά από τους συνηθισμένους Hotbird (13 μοίρες) και Astra (19,2 μοίρες). Ετσι σίγουρα θα χρειαστεί κινούμενο πιάτο για να έχουμε και nova.<BR>

Ρε Icecut, στην Πάτρα (πλατεία Γεωργίου) είναι και η SatSpeed, η οποία μάλιστα φιλοξενεί και το insomnia!!! Πήγαινε στο site τους, <A HREF="http://www.satspeed.gr" TARGET=_blank>www.satspeed.gr</A> και στείλτους email ή πάρε τηλ για να κανονίσετε να πας από τα γραφεία τους και να στο δείξουν σε λειτουργία. Μην ξεχάσεις βέβαια να τους πεις ότι τους βρήκες από το insomnia!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...