Πέτρος Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Στο Tarawa Bay (αν θυμάμαι σωστά το όνομα του χάρτη), μετά την απόβαση και το πρώτο κύμα Ιαπώνων, ακούγεται το ''Grenade, Watch out", και μετά πάπαλα!!! Ότι και να κάνω, όσο και να τρέξω, όπου και να κρυφτώ, όπως και να σταθώ, πεθαίνω! Ακόμα κι αν είμαι αγκαλιά με 10 δικούς μου, εγώ νεκρός, αυτοί κυρίες!!! Ξέρει κάποιος κάτι, γιατί το έχω παρατήσει 2 μήνες τώρα και πάει τσάμπα ο κόπος... Ευχαριστώ!
Daredevil Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 heheh an den kanw la8os etsiu prepei na ginei mhn kaneis quit perimene kai meta kaneis flashback
Πέτρος Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Τι εννοείς? Μόλις το έκανα και με έβγαλε στη βασική εκπαίδευση!
REDBOUL Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 ehm etsi einai oti kai na kaneis,tha pethaneis,tha peraseis apo thn vasiki ekpedeysh kai meta apo pistes an thimame kala tha ksanagiriseis sthn apovasi...
rigas1979 Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 ετσι ειναι η σειρα του παιχνιδιου,σε μεταφερει στο παρελθον οπου αρχιζεις εκπαιδευση.
Πέτρος Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Ααααα.... Τώρα μάλιστα, δέσαμε. Ευχαριστώ, καλά να πάθω!
vagpap Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Είναι η τελευταία όμως φορά που σου επιτρέπει να πεθάνεις... Τις επόμενες φορές, πακέτο τα πράγματά σου μαζί με τη σημαία διπλωμένη, πίσω στην πατρίδα... Και πίστεψέ με... όταν φτάσεις πάλι εκεί θα "πεθάνεις" αρκετές φορές....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.