Προς το περιεχόμενο

Γκαντεμιά!NEC 3520 DVD RW!

runner1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το έβαλα το συγκεκριμένο Post και στο review της συσκευής αλλά είπα να το βάλω στην πιο κατάλληλη κατηγορία!Η υπόθεση έχει ως εξής:

Την Τετάρτη αγόρασα το εν λόγω drive(έκδοση firmware 1.04).Σήμερα είπα να γράψω κάτι αρχεία video που ήταν γύρω στα 4.37GB,από τον σκληρό δίσκο.Από ότι φαινόταν στο Nero(έκδοση 6.3.1.6) χώραγαν μια χαρά χωρίς πρόβλημα.Είπα να ξεκινήσω την αντιγραφή στα 8χ με ένα δισκάκι Verbatim.όλα μια χαρά ΜΕΧΡΙ ΤΟ 54%Μόλις φτάνει εκεί η ένδειξη used read buffer άρχισε να πέφτει και μετά ξανανέβηκε αλλά αυτή την φορά άρχισε να πέφτει η ένδειξη με το buffer που είναι πιο κάτω.Την πρώτη φορά έπεσε στο 18% και κόλλησε εκεί.Δεν είχε κολλήσει το πρόγραμμα αλλά ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!Μετά από κάποια ώρα το σταμάτησα και ξαναπροσπάθησα!Πάλι τα ίδια αλλά αυτή την φορά κόλλησε στο 57%.Μου έκαψε 2 δισκάκια τζάμπα η βλακεία!Τι συμβαίνει;Υπόψιν....δεν έκανα τίποτα άλλο στο pc εκείνη την ώρα.

Το μηχάνημά μου είναι ένας Athlon 64 3.0+Ghz,512ΜΒ DDR 400,Windows XP Media Center(είναι ας πούμε η Multimedia έκδοση των PRO δηλαδή για όσους δεν ξέρουν)και δυστυχώς έναν 15.3GB σκληρό δίσκο.Όσον αφορά και άλλα drives έχω ένα DVD ROM Pionneer 116 και ένα CD-RW Yamaha 2100E(16x/40x).Το CD-RW μια χαρά γράφει τα cd πάντως!

Δημοσ.

Πριν καμιά ώρα το ξαναδοκίμασα με ένα DVD-RW σε ταχύτητα 4χ και έκανε ξανά το ίδιο στο 40%!!

Να μην ξεχάσω να υπενθυμίσω ότι το UDMA είναι ενεργοποιημένο!

Δημοσ.

Τα έχω ελέγξει όλα και ο δίσκος είναι ΟΚ!Για αυτό που έχω αμφιβολίες είναι για το NERO και κατεβάζω τώρα την καινούρια έκδοση γιατί με το CloneCD δεν είχα κανένα πρόβλημα!

Δημοσ.

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ NERO ΕΦΤΑΙΓΕ!

Κατέβασα την καινούρια έκδοση και δούλεψε αν και κάποια στιγμή μόλις είδα 2-3 ανεβοκατεβάσματα άρχισα να βρίζω αλλά ευτυχώς δεν ΚΟΛΛΗΣΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ!

Επισκέπτης
Δημοσ.

@runner1 : Κανε ενα defrag στο δισκο για να μην εχεις το ιδιο προβλημα στο μελλον και βαλε ενα προγραμμα να δεις το transfer rate που παιρνεις απο το δισκο... πρεπει να δεις αν μπορει ο δισκος αυτος να στειλει στο recorder σου δεδομενα στην ταχυτητα εγγραφης που εχεις επιλεξει. Η 8χ ταχυτητα σημαινει οτι το recorder γραφει 1385 * 8 kb/sec. Ο δισκος σου προλαβαινει να τα στηλει στο buffer του recorder τα δεδομενα; Παλια χρησιμοποιουσα το win on cd το οποιο εκανε τεστ το σκληρο σου και εκανε επιλογη της ταχυτητας εγραφης

Δημοσ.
Την Τετάρτη αγόρασα το εν λόγω drive(έκδοση firmware 1.04)

H teleutaia episimi ekdosi firmware einai i 3.04!!! To diko mou me to idio firmware itan argo stin anagnosi alla me to 3.04 irthe sta isia tou.Den vlaptei ma tin valeis ...

Δημοσ.

Έβαλα και την τελευταία έκδοση firmware και έκανα και on the fly αντιγραφή αλλά και από τον δίσκο και όλα ήταν οκ.Τουλάχιστον μέχρι 8χ.Για 16χ θα δοκιμάσω από Δευτέρα που θα πάω να αγοράσω μερικά άδεια δισκάκια!

Δημοσ.

@ runner1

plhroforiaka kalo tha itan afou xrhsimopoieis kai paideyeis toso poly to sklhro sou,na mhn ton fortwneis me tosa programmata...sti thesi sou tha epairna kainourio..enas 80aris kaneis 60 euro peripou..aksizei.. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...