Προς το περιεχόμενο

Τι τίτλο να βάλω?

tao

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας έχω ένα πρόβλημα.

Λοιπόν έστησα στο pc μου ένα site και θέλω χτυπώντας την ip του pc μου να βλέπω την σελίδα μου. το πρόβλημα πιο είναι? Το pc μου είναι σε δίκτυο και έχω τοπική ip. χτυπώντας την ip που έχω στο internet μου εμφανίζεται το sofwer του modem τι πρέπει να κάνω για να βλέπω την σελίδα μου και όχι το modem? Γράφοντας στην ip? Αν θυμάμαι καλά πάω στην τοπική σύνδεση->ιδιότητες->για προχωρημένους->ρυθμίσεις αλλά μετά δεν θυμάμαι και έχω μπερδευτεί τι κάνω?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Yparxei conflict kai den arxizei o server tis selidas sou epeidi to port einai idi kateleimeno. H bres pws apenergopoieitai o web server pou xrisimopoei to modem sou, i allakse to port tou web server tis selidas sou.

Δημοσ.

Η σελίδα μου μέσα στο τοπικό δίκτυο παίζει κανονικά αν αλλάξω port στην σελίδα μετά χτυπώντας την ip που θα έχω τι από τα δύο θα ανοίγει? Το modem ή η σελίδα?

Μήπως τα έχω ακόμα μπερδεμένα?

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος μπορείς να βάλεις στο modem να "ακούει" σε κάποια άλλη port (πχ 3128 ) και να την προωθεί στην 80 του pc σου. Έτσι αν θέλεις να δεις το site σου από internet βάζεις h**p://ip:3128 ενώ αν θέλεις να δεις το modem βάζεις h**p://ip. Δεν μου χρειάστηκε ποτέ αλλά είναι μία λύση

Δημοσ.

Δεν με εξυπηρετεί αυτό

Κάτι άλλο που σκέφτηκα υπάρχουν κάποια προγραμματάκια τα οποία αντί για ip γραφείς κάποια διεύθυνση και κάθε φορά αντιστοιχούν την ip σου με την διεύθυνση που έχεις επιλέξει π.χ. το no-ip λαλά θα υπάρχει κάποιο που θα μπορεί να ανοίγει την σελίδα και όχι το modem? Ίσος να έχει κάποια τέτοια παράμετρο. ξέρετε κάτι τέτοιο?

Το no-ip από ότι έψαξα δεν το κάνει

Δημοσ.

Μα ρε γαμότο αυτό που θέλω να κάνω το είχα δει κάπου να δουλεύει κάποιος άλλος τρόπος δε υπάρχει? Εκτός από το να γράφω την ip και port?

Δημοσ.

Ti allos tropos re file.i tha deis an exei apilogi na allaxeis i na apenergopoiiseis tin 80 port pou akouei tora sto modem k na tin proothiseis stin local ip tou pc sou i sto web server sou na allaxeis tin port.auta ta duo.den ginete mia port na dinei dio diaforetika action.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...