laptopmaniac Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Το siemens είναι πολύ μαμάτο...Όσον αφορά τη 17άρα δεν είναι και μεγάλο πρόβλημα..Το Qosmio το δουλέυω επαγγελματικά και εγώ χωρίς πρόβλημα. Πιο πολύ κ@βλ@ είναι παρά κούραση! Σου λέω το λάπτοπ είναι super duper!!! Πάρτο και αν δε σου αρέσει σου το αλλάζω με το Qosmio! Κόλλησα άχημα με το 3848!!Το σέρβις της Acer είναι για τα μπάζα..Μακριάαααα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spook3ros Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 sou systhnw to laptop poy phra egw Dell Inspiron 9300 Intel® Pentium® M Processor 740 (1.73 GHz/2MB Cache/533MHz FSB) 17 inch UltraSharp™ Wide Screen UXGA Display with TrueLife (1920*1200 native resolution) 1GB Dual Channel DDR2 SDRAM at 533MHz 60GB 7200rpm Hard Drive 256MB NVIDA® GeForce™ Go 6800 Intel® PRO/Wireless 2915 Internal Wireless (802.11 a/b/g, 54Mbps) Built-in speakers and a powerful subwoofer Intel® 915PM Chipset with PCI Express IEEE 1394 integrated port (1394 cable and software sold separately) 6-USB 2.0 (Universal Serial Bus) compliant 4-pin connectors SD Memory Reader Video: 15-pin monitor connector Digital Video Interface (DVI) S-Video: 7-pin mini-DIN connector Audio jacks: Stereo headphones/speakers miniconnector (same as line-out), microphone miniconnector 2 year warranty Creative audigy 2 NX photografies pou trabhxa EDW Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greator Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 sou systhnw to laptop poy phra egw Dell Inspiron 9300 Intel® Pentium® M Processor 740 (1.73 GHz/2MB Cache/533MHz FSB) 17 inch UltraSharp™ Wide Screen UXGA Display with TrueLife (1920*1200 native resolution) 1GB Dual Channel DDR2 SDRAM at 533MHz 60GB 7200rpm Hard Drive 256MB NVIDA® GeForce™ Go 6800 Intel® PRO/Wireless 2915 Internal Wireless (802.11 a/b/g' date=' 54Mbps) Built-in speakers and a powerful subwoofer Intel® 915PM Chipset with PCI Express IEEE 1394 integrated port (1394 cable and software sold separately) 6-USB 2.0 (Universal Serial Bus) compliant 4-pin connectors SD Memory Reader Video: 15-pin monitor connector Digital Video Interface (DVI) S-Video: 7-pin mini-DIN connector Audio jacks: Stereo headphones/speakers miniconnector (same as line-out), microphone miniconnector 2 year warranty Creative audigy 2 NX photografies pou trabhxa EDW Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου αλλα τιμη δεν μας ειπες Αλλα πιστευω οτι ουτως η αλλως θα πληρωνα για πραγματα που δεν θα χρειαζομουν καν, π.χ. τι να την κανω την Audigy οταν θα χρησιμοποιησω σε αυτο το laptop καρτες ηχου επαγγελματικες που στοιχιζουν 1200 ευρω?Επισης ο δισκος ειναι μικροτερος απ'οσο χρειαζομαι ενω η καρτα γραφικων ειναι 256 mb κατι που σημαινει οτι ανεβαζει την τιμη χωρις να μου προσφερει τιποτα παραπανω(δεν θα παιζω παιχνιδια). Cheers! :smile: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaotikos Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Όπως ξαναείπα ο δίσκος μπορεί να είναι μικρότερος αλλά είναι 7200 που σημαίνει πολλά. Για τα άλλα που λες για το παραπάνω συμφωνώ, αν δεν τα χρειάζεσαι ανεβάζουν την τιμή χωρίς λόγο... Αν θες χώρο πάρε ένα κουτάκι usb2/fw και ρίξε μέσα έναν 200άρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spook3ros Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 file mou to phra apo us 2400 dollaria. Edw den xerw an yparxei kan. Thn paraggelia thn ekana apo to dell.com (gia na kaneis apo paraggelia apo ekei prepei na exeis pistwtikh poy exei ekdothei us) Emena me bohthise enas xaderfos. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mystery Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Φίλε ekkli το notebook του Πλαισίου έχει firewire (το έχω μπροστά μου) και επιπλέον δεν ξέρω εσένα τι σου έχει τύχει και είσαι αρνητικός, σε εμένα πάντος τα παιδιά δύο φορές που τους χρειάστικα καθάρισαν άμεσα. Την δεύτερη αφορούσε το φορητό που πήρα(δεν έκλεινε καλά το tray του dvd) και μέσα σε μία ώρα μου αντικατέστησαν το φορητό!!!!!!!!!!!! Όσο αφορά για ACER μακριά και όχι μόνο εμείς αλλά και αυτοί μια και να πάθει κάτι πρέπει να πάει Ιταλία για επισκευή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.