Gryzor Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Καλησπέρα στους πάντες, Ένα φιλαράκι μου πήρε ένα LG F9100 στο Αμέρικα και για διάφορους λόγους δεν το γουστάρει και λέει να μου το δώσει. Το θέμα είναι, θα δουλεύει εδώ πέρα; Σημειωτέον ότι υποτίθεται ότι είναι GSM 800, 1800, 1900... Ευχαριστώ! Θ ΥΓ γιατί στο καλό δεν μπορείς να ανταλλάξεις SMS με Αμερική/Ιαπωνία;
giorgio_g Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 afou grafi oti ine triband logika tha douleui. :neutral: den ksero gia tis ipiresies omos (mms)!!!!!
Soulman Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Καλησπέρα στους πάντες' date=' Ένα φιλαράκι μου πήρε ένα LG F9100 στο Αμέρικα και για διάφορους λόγους δεν το γουστάρει και λέει να μου το δώσει. Το θέμα είναι, θα δουλεύει εδώ πέρα; Σημειωτέον ότι υποτίθεται ότι είναι GSM 800, 1800, 1900... Ευχαριστώ! Θ ΥΓ γιατί στο καλό δεν μπορείς να ανταλλάξεις SMS με Αμερική/Ιαπωνία;[/quote'] Σύμφωνα με ένα πολύ γρήγορο ψάξιμο που έκανα και διαβάζοντας εδω: http://www.mobiledia.com/phones/lg/f9100.html βλέπουμε ότι το κινητό είναι μόνο για την Αμερικάνικη αγορά. Λειτουργεί στις συχνότητες 850 και 1900. (Στην Ευρώπη οι συχνότητες είναι 900 και 1800). Γιαυτό ΠΡΟΣΟΧΗ P.S. Για να ανταλλάξεις SMS πρέπει το δίκτυο στο οποίο στέλνεις να έχει συμφωνία διασύνδεσης με το δικό σου δίκτυο. Μέσω του site της εταιρείας που έχεις μπορείς να δεις την λίστα roaming...
Gryzor Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά! Κοίτα να δεις που έχεις πληροφορίες γύρω σου αλλά ποτέ δεν τις προσέχεις -ώστε υπάρχουν δίκτυα στα 800/850/900/1800/1900? Σαν πολλές συχνότητες... Αλλά τελικά η συχνότητα είναι το μόνο κριτήριο για το αν θα δουλεύει μία συσκευή τελικά; Καλό Σ/Κ σε όλους! Θ
StavrosD Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Ρώτα τον αν την συσκευή την αγόρασε με επιδότηση, και αν είναι κλειδωμένη. Π.Χ. η Vodaphone κλειδώνει μερικές συσκευές της, και βάζει το δικό της μενού Vodaphone Live.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.