Προς το περιεχόμενο

Επιδότηση συσκευής

stidis98

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω συμπληρώσει το 2ο χρόνο σύνδεσης στο vodafone 240. Η επιδότηση η οποία δικαιούμαι ανέρχεται στο...αστρονομικό ποσό των 90 €. Η -ίσως και χαζή- ερώτηση που έχω να υποβάλλω είναι εάν η επιδότηση αυτή αφαιρείται από την τιμή της συσκευης σαν να την αγόραζα χωρίς σύνδεση (380κάτι €) ή από την τίμη που δίνει η Vodafone σαν να ξεκινούσα μια καινούρια σύνδεση στο 240(αφου δεσμεύμαι και για τον επόμενο χρόνο δλδ 195 €). ευχαριστώ εκ τον προτέρων για το χρόνο σας

Δημοσ.
Εχω συμπληρώσει το 2ο χρόνο σύνδεσης στο vodafone 240. Η επιδότηση η οποία δικαιούμαι ανέρχεται στο...αστρονομικό ποσό των 90 €. Η -ίσως και χαζή- ερώτηση που έχω να υποβάλλω είναι εάν η επιδότηση αυτή αφαιρείται από την τιμή της συσκευης σαν να την αγόραζα χωρίς σύνδεση (380κάτι €) ή από την τίμη που δίνει η Vodafone σαν να ξεκινούσα μια καινούρια σύνδεση στο 240(αφου δεσμεύμαι και για τον επόμενο χρόνο δλδ 195 €). ευχαριστώ εκ τον προτέρων για το χρόνο σας

Καλά θα κάνεις να ρωτήσεις σε ένα Vodafone Shop πόσο θα σου στοιχίσει η συσκευή που επιθυμείς γιατι η επιδότηση δεν είναι σταθερή για όλες τις συσκευές..

Δημοσ.

Χμμμμ....να υποθέσω ότι αν επιλέξω μια vodafone live συσκευή η επιδότηση ίσως να ναι και λίγο παραπάνω? Αυτές δεν σπρωχνουν πιο πολυ οι αλήτες?

Δημοσ.
Χμμμμ....να υποθέσω ότι αν επιλέξω μια vodafone live συσκευή η επιδότηση ίσως να ναι και λίγο παραπάνω? Αυτές δεν σπρωχνουν πιο πολυ οι αλήτες?

Έτσι ακριβώς.. Και ακόμα μεγαλύτερη επιδότηση σε 3G συσκευή.

Δημοσ.

90 Euro για το 240 είναι περίεργα χαμηλή επιδότηση, έστω κι αν πράγματι τα ποσά είναι διαφορετικά για κάθε συσκευή. Θα πρότεινα μια ερώτηση και σε ένα-δυό μαγαζιά ακόμη κι ακόμη καλύτερα ένα ερώτημα στα κεντρικά με e-mail.

Κάτι ακόμη: Οι επιδοτήσεις αυξομειώνονται και κατά περιόδους. Κάποιος πωλητής -νάναι καλά ο άνθρωπος- με συμβούλεψε (εμπιστευτικά) πέρισυ να περιμένω λίγο και οι διαφορές ήταν πράγματι σημαντικές.

Καλή τύχη.

Δημοσ.
90 Euro για το 240 είναι περίεργα χαμηλή επιδότηση' date=' έστω κι αν πράγματι τα ποσά είναι διαφορετικά για κάθε συσκευή. Θα πρότεινα μια ερώτηση και σε ένα-δυό μαγαζιά ακόμη κι ακόμη καλύτερα ένα ερώτημα στα κεντρικά με e-mail.

Κάτι ακόμη: Οι επιδοτήσεις αυξομειώνονται και κατά περιόδους. Κάποιος πωλητής -νάναι καλά ο άνθρωπος- με συμβούλεψε (εμπιστευτικά) πέρισυ να περιμένω λίγο και οι διαφορές ήταν πράγματι σημαντικές.

Καλή τύχη.[/quote']

Μην το λες.. για τα standards της Vodafone, 90 euro είναι καλή επιδότηση.. και δεν παίζει αποκλειστικά ρόλο το πρόγραμμα, υπάρχουν πολλοί παράμετροι για να βγεί το ποσό της επιδότησης. Για παράδειγμα εγώ με μέσο όρο λογαριασμών 150 euro τους τελευταίους μήνες, είχα επιδότηση μόνο 120 euro (και γύρω στα 180 για 3G).

P.S Με ένα τηλεφώνημα στο 13830 σου λένε σε ποιά κατηγορία επιδοτήσεων ανήκεις και την τιμή κάποιας συσκευής που σε ενδιαφέρει.

Δημοσ.

Το πλέον παράδοξο είναι οτι απο τον περασμενο Μαιο μεχρι τα μεσα Σεπτεμβρίου ο λογαριασμος μου κυμαινοταν απο 450 - 500 € (φανταρος γαρ). Φανταστείτε δλδ ειχα πάγιο 30 € κι εκανα 15 φορές μεγαλύτερο πόσο σε συνδιαλέξεις. Απλα αυτο δεν το ανέφερα διότι άκουσα ότι δεν κοιτάνε όλους τους μήνες παρα μόνο τους τελευταίους.

Δημοσ.
Το πλέον παράδοξο είναι οτι απο τον περασμενο Μαιο μεχρι τα μεσα Σεπτεμβρίου ο λογαριασμος μου κυμαινοταν απο 450 - 500 ? (φανταρος γαρ). Φανταστείτε δλδ ειχα πάγιο 30 ? κι εκανα 15 φορές μεγαλύτερο πόσο σε συνδιαλέξεις. Απλα αυτο δεν το ανέφερα διότι άκουσα ότι δεν κοιτάνε όλους τους μήνες παρα μόνο τους τελευταίους.

Ναι τους 8 τελευταίους μήνες.

Δημοσ.

Έστειλα χθές e-mail στα κεντρικά της Vodafone για να διαμαρτυρηθώ για το χαμηλό ποσό της επιδότησης επισημαίνοντας ότι θα διακόψω την σύνδεση αν δεν υπάρξει αλλαγη στα μέχρι στιγμής δεδομένα. Ως δια μαγείας πριν από λιγο επικοινώνησαν μαζί μου, έκαναν...επανεξέταση της περίπτωσής μου και το ποσό της επιδότησης έφτασε στα 130 €. Απ΄το ολότελα....

Δημοσ.
πάντως τελικά συμφέρει ν αλλάζεις εταιρεία κάθε χρόνο για να πάρεις καλή συσκευή η κάνω λάθος;

nai.sigoura simferi ektos an milas 200 ores to mina!!!!! :grin: :grin: :grin:

i fasi ine oti an allazis ke eteria(pou den ine anagki)mporis na kanis kathe xrono ke foritotita ton arithmo sou ke ise ok!!! :-) :-)

Δημοσ.

μας εχουν βαλει στο τριπακι γα να αγοραζουμε συνεχεια...

ολο αυτο το κολπο με την επιδοτηση ειναι ψιλομουφα...

εγω με λογαριασμους τα 2 τελευταια χρονια 150ευρω μ.ο. μηνιαιως και μου δινουν σκατα επιδοτηση(vodafone)!

συμφερει καλυτερα να κανεις νεα συνδεση.παιρνεις και καινουργιο κινητο με λιγοτερα χρηματα απο πριν...

τι επιδωτησεις ειναι αυτες?ποσο πρεπει να μιλαω δηλαδη?ολο το μηνα να μην το κλεινω καθολου?μας κοροιδευουν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...