patrickdrd Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Καλησπέρα σε όλους! Το MS Office 2003 (SP1) μου "παγώνει" το PC όταν το έχω πολύ ώρα ανοικτό και δουλεύω. Τα πάντα παγώνουν ούτε "End Task" από τον Task Manger δεν μπορώ να κάνω! Μόνη λύση να πατήσω το reset button! Έλεγα ότι μπορεί να φταίει ένα πατσάκι που του έβαλα για τα "suspect processes" (να μην συνδέεται στο internet κλπ), οπότε το έκανα uninstall και το ξαναπέρασα, αλλά πάλι τα ίδια! Έχει ξανατύχει σε κανέναν σας; Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ προκαταβολικά!
MariaTs. Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Εγώ δεν έχω κάνει καμία ενημέρωση στο Office 2003 και δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Και σκεφτόμουν να την κάνω...
patrickdrd Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Ξεκίνησα unistall κ αυτή την φορά θα το ξαναπεράσω χωρίς το ρημάδι το Service Pack να δούμε τι θα γίνει...
mcnick50 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 egw me ola ta updates to offiice den exw kanena apolytos problem.den nomizw na einai to service pack.koita mipws einai kanena allo problem
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.