firewalker Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Εάν κάποιος ήθελε να τραβήξει το site του insomnia από τον server για offline browsing πόσο χώρος θα ήταν απαραίτητος να έχει; Είναι κάτι τέτοιο εφικτό; Θα μου άρεσε η ιδέα να έχω το insomnia στο pc για πολύ γρήγορα search και σαν αρχείο για επίλυση πολλών προβλημάτων.
Highlander Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Εχμ, θα σου πρότεινα να μην το δοκιμάσεις. Εκτός κι αν είσαι σε καμιά γραμμή 100Mbps. Αν και με τις τόσο συχνές αλλαγές, δεν θα μπορείς να έχεις μία πλήρη εικόνα. Σαν μέγεθος πρέπει να είναι κάτω από 5GB. (Μην βαράτε, κάτι στην τύχη λέω)
lazaross Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 ειπαμε!! coolare! ουτε μισο gb ( χωρις τις εικονες , και με θεματα μεχρι το 2003 )
adi32 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 φοβερη ιδεα προτεινω να δοθει ολο το forum στο λαο του gia download χωρις τις εικονες ψαχνοντας στο google μερικες φορες βγαινει μια μορφη χωρις τις εικονες καπως ετσι http://www.insomnia.gr/vb3/archive/index.php/t-48824.html'>http://www.insomnia.gr/vb3/archive/index.php/t-48824.html http://www.insomnia.gr/vb3/archive/index.php/
HamerZ Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Εγώ πάλι, θα πρότεινα κάτι που εδώ και χρόνια ήθελα => Να βγει μια έκδοση του σε dvd (ή κάτι τέτοιο) που να μπορεί κάποιος έστω και για αναμνηστικό, να το βάλει στην βιβλιοθήκη του. Σαν ένα αναμνηστικό βρε παιδί μου (και με ένα μικρό ποσό απλά για τα μάτια του κόσμου, σαν ένα καφέ...)
TheBoyFromSalina Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Εάν κάποιος ήθελε να τραβήξει το site του insomnia από τον server για offline browsing πόσο χώρος θα ήταν απαραίτητος να έχει; Μπορει ομως κατι τετοιο να μην ειναι καλο για τον ιδιο τον server.
DrLo Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Εγώ πάλι' date=' θα πρότεινα κάτι που εδώ και χρόνια ήθελα => Να βγει μια έκδοση του σε dvd (ή κάτι τέτοιο) που να μπορεί κάποιος έστω και για αναμνηστικό, να το βάλει στην βιβλιοθήκη του. Σαν ένα αναμνηστικό βρε παιδί μου (και με ένα μικρό ποσό απλά για τα μάτια του κόσμου, σαν ένα καφέ...)[/quote'] Δεν είναι κακή ιδέα. Αν και η χρησιμότητά του δεν είναι και πολύ μεγάλη μια "ειδική" προσεγμένη έκδοση που θα περιελάμβανε ίσως τα top topics, τα topics με τα περισσότερα posts ή με όποιο άλλο κριτήριο δεν θα ήταν άσχημο. Ίσως και μια συλλογή με τις "ιστορικότερες διαμάχες", μια συλλογή με signatures κλπ να μπορύσε να διανεμηθεί ως xtra μέσω κάποιου περιοδικού πληροφορικής που θα το περιελάμβανε στο CD του.
firewalker Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 DrLo συμφωνώ μαζί σου. Εγώ έχω κατεβάσει "άπειρες" σελίδες με οδηγίες κτλ από το insomnia αλλά όταν θέλω να ανατρέξω σε κάτι η αναζήτηση είναι πολύ δύσκολη. Ίσως ο Admin να μπορεί να μας διαφωτίσει κατάλληλα.
georgeadams Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Έχω την εντύπωση πως η database είναι καμιά δεκαριά φορές μεγαλύτερη απ' ότι νομίζετε Εκτός αυτού, οι σελίδες δεν είναι στατικές, έτσι ώστε να μπορούν εύκολα να κατέβουν στο δίσκο, αλλά δυναμικές (κάθε φορά που κάνετε κλικ κάπου, η forum engine διαβάζει τη βάση δεδομένων, μαζεύει τις εγγραφές και δημιουργεί τη σελίδα που θέλετε). Αυτό δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τη διαδικασία...
DrLo Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Εννοείται ότι είναι δυναμικές. Δεν είπα να αποθηκευθούν οι σελίδες αλλά ένα τμήμα της βάσης στο όποιο θα μπορούσε να ανατρέξει κάποιος και offline. Το θέμα για μένα είναι ότι ίσως να μην αξίσζει τον κόπο αφού πλέον όλο και περισσότεροι είναι 24/7 online και φυσικά δε είναι έυκολο να "διαλέξεις" μια Post πραγματικά βοηθάνε και ποιά όχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.