Sanctu82 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Prepei na tin goystaro para poli gia na tin do polles fores... eida to The Storm Of The Century tou Stephen King 7 fores kai einai kai kati parapano apo 4 ores....
hugelacky Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Λίγες σχετικά είναι οι ταινίες που βλέπω περισσότερες από μια φορές. Το ρεκόρ μου είναι 3 ή 4 φορές (Mulholland Drive, Fight Club, Seven, I Am Sam, Trainspotting, Bowling For Columbine, Αγέλαστος Πέτρα,...)
Dj_kourampies Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 καμια 10αρια το spring, summer, fall, winter and... spring again, 5 το fight club, 4 amores perros, 4 spirited away, 3 pulp fiction... αυτες μου ερχονται τωρα, αρκετες ταινιες τις εχω δει 2-3 φορες παντως
Godfath3r Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Λίγες σχετικά είναι οι ταινίες που βλέπω περισσότερες από μια φορές. Το ρεκόρ μου είναι 3 ή 4 φορές (Mulholland Drive, Fight Club, Seven, I Am Sam, Trainspotting[/b'], Bowling For Columbine, Αγέλαστος Πέτρα,...) Tϊ τέλειες ταινίες?????? Μα καλά ρε Hugelacky, τί θα γίνει?Και στις ταινίες ίδια γούστα έχουμε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.