Προς το περιεχόμενο

Ποσο συχνά ξαναβλέπετε μια ταινια(dvd)?

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Υπαρχουν δυο ειδη ανθρωπων.

Αυτοι που ξαναβλεπουν την ιδια ταινια,

κι αυτοι που δεν την ξαναβλεπουν.

Εγω πχ εχω χασει το μετρημα που εχω δει το terminator, το predator,

το καλο-κακο-ασχημο, το angel hart...

Και πολλα αλλα.....

Δημοσ.

Πόσο συχνά;;; Συνήθως ανα τρίμηνο χρειαζεται μια γερή επανάληψη... Το διάστημα μικραίνει επικίνδυνα το καλοκαίρι που παγώνουν οι καινούριες κυκλοφορίες...

Δημοσ.
Πόσο συχνά;;; Συνήθως ανα τρίμηνο χρειαζεται μια γερή επανάληψη... Το διάστημα μικραίνει επικίνδυνα το καλοκαίρι που παγώνουν οι καινούριες κυκλοφορίες...

Ton xeimwna thelei mia gerh epanalipsh! :smile: Mias kai den mporeis na vgeis eksw kai einai kalytera na sai spiti...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λίγες ταινίες αξίζουν να τις δει κανείς πολλές φορές, και δεν είναι απαραίτητα αριστουργήματα. Πχ έχω δει πολλές φορές μέτριες ή και κακές ταινίες (πχ kill bill, armagedon, μέρα ανεξαρτησίας) αλλά και πολύ καλές (πχ ο φυγάς). Μάλλον είναι καθαρά υποκειμενικό και προσωπικό θέμα αφού δεν βαριέμαι ακόμα και τώρα να βλέπω μερικές από τις αγαπημένες μου όπως LOTR, shaushank redemption, the Snatch και ειδικά συγκεκριμένες σκηνές που σχεδόν με οδηγούν στο να ξαναδώ την ταινία μέχρι το τέλος, ενώ φαντάζομαι ότι κάτι αντίστοιχο θα συμβαίνει και σε άλλους αλλά με εντελώς διαφορετικές ταινίες. Γι'αυτό, σταματήστε να κάνετε μανιωδώς αντίγραφα dvd αφού είναι σχεδόν απίθανο να ξαναδείτε κάποια από αυτά πλην ελαχίστων, δεν αξίξει τον κόπο και αποτελεί μόνο ένα "φαινόμενο" της εποχής, της αλόγιστης συλλογής dvd από περιοδικά, εφημερίδες, πιτσαρίες, δικά μας αντίγραφα από video club και φίλους, και μάλιστα ανεξάρτητα από το περιεχόμενό τους. Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία...

Δημοσ.
Πχ έχω δει πολλές φορές μέτριες ή και κακές ταινίες (πχ kill bill, armagedon, μέρα ανεξαρτησίας) αλλά και [b']πολύ καλές (πχ ο φυγάς)[/b]

Oriste?. :-|

Δημοσ.

Ennoite oti tha ksanadw mia tainia ama mou aresei,an den mou aresei den ti ksanablepw.Exw dei merikes tainies panw apo 10-20 fores (star wars IV,V,VI) k den tha barethw na tis blepw pote ,iparxoun k alles pou den tis exw dei oute misi (to bgazw prin teleiwsei).

Auto einai kathara upokeimeniko thema,oti aresei ston kathena kanei.Alloi exoun siloges apo tenies k den tis exoun dei pote,alloi omws tis blepoun sinexeia.

Opws me ta biblia,merikoi ta ksanadiabazou k alloi oxi.Opws to blepei kathenas

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Συμφωνώ με KaizerSoze...

ΟΡΙΣΤΕ???????

Ον τόπικ νάου...Εγώ βλέπω άνετα ταινίες που δεν θυμάμαι καλά ή ταινίες που μου αρέσουν πολύ.Μετά απο κάποιες φορές που ξαναβλέπεις μία ταινία προσέχεις και άλλα περισσότερα πράγματα, που δεν τα είχες δεί την πρώτη φορά.Πχ soundtrack, διάλογοι και άλλες λεπτομέρειες!!!!

Edit:Χθές πχ ξαναείδα το Criminal...

Δημοσ.

ειδικά κάποιες παλιές καλές Ελληνικές τις έχω δει Ν φορές και ευχάριστα. Αλλά και πολλές από την προσωπική συλλογή (γι' αυτό τις κρατάω) τις έχω ξαναδεί ή ψάχνω χρόνο να τις ξαναδώ...

π.χ. Της Κακομοίρας (Ζήκος) ν φορές

Awakenings (Ξυπνήματα - De Niro) 6 φορές

Δημοσ.

Καλα τις ελληνικες οποιος του αρεσουν τις εχει δει απειρες φορες! Διαχρονικες, απιστευτο γελιο, δεν τις βαριεσαι να τις βλεπεις.

Δημοσ.

Οι Ελληνικές είναι cult πράγμα...Πολλές απο αυτές είναι ό,τι καλύτερο για να περνάς την ώρα σου με μία ανάλαφρη ταινία.Μόνο τα σημεία musical να λείπανε και θα ήταν όλα οκ!!!!!Α, και οι διαφημίσεις (στην TV)!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...