Αλέξης Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Χρονια πολλα σε ολους.Χριστος Ανεστη. Γνωριζει καποιο παλληκαρι να μου πει,γιατι μετα απο checkdisk or defragmentation,τα υπαρχοντα αρχεια (οχι ολα),μετατρεπονται σε κινεζικα,που ουτε "τρεχουν",ουτε διαβαζονται και ουτε ΣΒΗΝΟΝΤΑΙ!!!!!!!!.Η γιατρεια ειναι μονο το format,αλλα μπορεις να κανεις καθε τοσο αυτη την δουλεια?. Εχω ψαξει τα παντα hardware and software,και δυστυχως δεν μπορεσα να κανω τιποτα.Αν καποιος ειδημων γνωριζει κατι,ας βοηθησει. Ευχαριστω. ΥΓ.Τα αρχεια που χαλανε ειναι ως επι το πλειστον, title.mp3,και ο δισκος (δυο φορες αλαγμενος),ειναι Primary Slave.
Theodore Tsi Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 to mono pou mou erxetai sto mialo einai oti xrisimopoieis ellinikous xaraktires kai me to defragment sta gamaei ola.....mboreis na to epibebaiwseis????poio programma gia defragment xrisimopoieis???
Αλέξης Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Koita....To problhma einai enos filarakou,pou xrhsimopoiei ta ME GR.Gia defragment xrhsimopoiei to programma twn windows.Pragmati xrhsimopoiei Ellhnikoys xarakthres se titlous .mp3. Sta XP GR omws pou xrhsimopoiw egw, den exw tetoio problhma.Les na ftaiei to leitourgeiko??. Se eyxaristw pantws gia thn apanthsh.
Theodore Tsi Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 κοίτα γενικά οι ελληνίκοι χαρακτήρες προκάλουν μερικά κουλά προβληματάκια( ή τουλάχιστον εγώ πέφτω πάνω σε τέτοια σε Η/Υ φίλων) λογίκα στα XP τέτοια πράγματα πρέπει να τα βελτίωσαν..... δεν μπορώ να σου πω σίγουρα μιας και πάντα χρησιμοποιώ english versions χωρίς ελληνικά σε φακέλους και αρχεία....όλα greeklish....
abakas7 Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Πριν βάλω τα XP είχα κι εγώ Millenium GR και έκανα defragment αλλά δεν έιχα πρόβλημα με τα mp3 με ελληνικές ονομασίες. Γενικά πάντως τα Me παρουσιάζουν πολλά τέτοια κουλά προβλήματα. Αν δεν καταφέρεις τίποτα η αλλαγή λειτουργικού σε XP είναι η καλύτερη λύση.
random Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 τα Me ειναι αρχαιο λειτουγικό, και αξιζει μονο για παν-αρχαιο pc (εγω απο P3 600Mhz και άνω, ειμαι Οκ με XP. λιγη αργοπορία, αξιζει για τις εξτρα "ανεσεις", και ασφαλεια). 2. τα checkdisk, kai ta defragment τα κανω 1 το 6μηνο και αν.. 3. αν δεν θελει ν αλλαξει το O/S, μια προχειρη λυση ειναι να βαζει ολα τα αρχεια με ελληνικους τιτλους σε ZIP ή RAR (φυσικα με αγγλίκο ονομα), προσωρινά για να κανει τα defrag, και μετα να τα ξαναβγάζει. για γρηγορο πακεταρισμα, αφου δεν μιλαμε για backup, να βαζει compression=0 (zero) ή compression level None (Store) οπως λεει το winrar, και θα εχει ταχυτητα σαν απλα να τα αντιγραφει. σβηνοντας ολα τα mp3, (αφου φτιαξεις το πακετο rar), θα γινει και γρηγορότερα το defrag)
Αλέξης Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 random, καλη η λυση που προτεινεις, αλλα χρονοβορα βρε παιδι μου.Παντως ευχαριστω ολα τα παιδια που ευαρεστηθηκαν να μου απαντησουν.Τελικα του εστησα τα XP, και μεχρι τωρα παει καλα,Εχει χαθει λιγο βεβαια μεσα στα XP,αλλα θα τα συνηθισει σιγα σιγα.Κολυμπα, του λεω, γιατι θα βουλιαξεις παλι... Ευχαριστω και παλι για τις απαντησεις
Αλέξης Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 ΜΠΟΥΜ!!!!!!!!.Παλι τα ιδια και με τα XP.Τι στο καλο γινεται εδω.Τα εχω παιξει.Δεν παει το μυαλο μου πουθενα.Τα εχω ψαξει ολα και soft and hard, και δεν ειδα κατι το υποπτο.Μου διαφευγει κατι αραγε??.Οποιος εχει φαντασια turbo, ας πει κατι....Heeeeelp
dali13gr Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Elegkse ton skliro mipws exei bad sectors kai prokalei to mpaxalo. Filika
firewalker Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Πόσους σκληρούς έχει? Όταν κάνεις φορμάτ κάνεις σε όλους τους σκληρούς? Μήπως έχεις δύο σκληρούς και ο ένας είνα γεμάτος από κάποιον ιό? Το check disk άπο που το κάνεται? Μέσα απο τα Xp (έχουν φορτώσει κανονικα)?
Αλέξης Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Παιδια ολα αυτα ειναι ελεγμενα, και ειναι ολα ΟΚ.Το μονο που δεν εχω δοκιμασει ειναι οι καλωδιοταινιες.Μηπως εκει συμβαινει κατι.Ιδομεν...Ευχαριστω παντως για τον χρονο σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.