savnik20 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Exo to idio provlima me kapoion allon apo allo forum: <<Hi, I have a question: I have burned a Dual Layer disk in my NEC. The DVDR75 plays only the first layer and skips the rest of the tracks. The NEC plays it perfect in the computer.>> egrapsa ena double layer sto pc (sto opoio pezei kanonika) alla sto epitrapezio (Philips DVD-R75) pezei mono to proto layer eno to deytero to agnoei. mipos kserei kaneis to giati; exo perasei to telefteo firmware
gerontas Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Λένε πολλοί ότι για να παίξει σε επιτραπέζιο ένα DVD+R DL πρέπει ν' αλλάξει το booktype σε DVD-ROM. Καμια δεκαριά DL έχω γράψει με 716 (δεν συμφέρει προς το παρόν), έχω εφαρμόσει καλού-κακού τη συνταγή και έπαιξαν σε όποια φέτα κι αν τα δοκίμασα. Κάνε μια δοκιμή, άν δεν το έχεις εφαρμόσει ήδη, αν και δεν είμαι σίγουρος ότι φταίει αυτό: Δύο (όλα κι όλα) Verbatim που έγραψα το καλοκαίρι με πειραγμένο NEC 2500/2510, έπαιξαν χωρίς καμιά μετατροπή στο (παλιότερο αν δεν κάνω λάθος) Philips-956.
savnik20 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Κάνε μια δοκιμή, άν δεν το έχεις εφαρμόσει ήδη, αν και δεν είμαι σίγουρος ότι φταίει αυτό: Δύο (όλα κι όλα) Verbatim που έγραψα το καλοκαίρι με πειραγμένο NEC 2500/2510, έπαιξαν χωρίς καμιά μετατροπή στο (παλιότερο αν δεν κάνω λάθος) Philips-956. me to NEC2500A(πειραγμένο) to egrapsa(Verbatim)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.