Προς το περιεχόμενο

Philips dvd-r75

savnik20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Exo to idio provlima me kapoion allon apo allo forum:

<<Hi, I have a question: I have burned a Dual Layer disk in my NEC. The DVDR75 plays only the first layer and skips the rest of the tracks. The NEC plays it perfect in the computer.>>

egrapsa ena double layer sto pc (sto opoio pezei kanonika) alla sto epitrapezio (Philips DVD-R75) pezei mono to proto layer eno to deytero to agnoei.

mipos kserei kaneis to giati;

exo perasei to telefteo firmware

Δημοσ.

Λένε πολλοί ότι για να παίξει σε επιτραπέζιο ένα DVD+R DL πρέπει ν' αλλάξει το booktype σε DVD-ROM.

Καμια δεκαριά DL έχω γράψει με 716 (δεν συμφέρει προς το παρόν), έχω εφαρμόσει καλού-κακού τη συνταγή και έπαιξαν σε όποια φέτα κι αν τα δοκίμασα.

Κάνε μια δοκιμή, άν δεν το έχεις εφαρμόσει ήδη, αν και δεν είμαι σίγουρος ότι φταίει αυτό: Δύο (όλα κι όλα) Verbatim που έγραψα το καλοκαίρι με πειραγμένο NEC 2500/2510, έπαιξαν χωρίς καμιά μετατροπή στο (παλιότερο αν δεν κάνω λάθος) Philips-956.

Δημοσ.
Κάνε μια δοκιμή, άν δεν το έχεις εφαρμόσει ήδη, αν και δεν είμαι σίγουρος ότι φταίει αυτό: Δύο (όλα κι όλα) Verbatim που έγραψα το καλοκαίρι με πειραγμένο NEC 2500/2510, έπαιξαν χωρίς καμιά μετατροπή στο (παλιότερο αν δεν κάνω λάθος) Philips-956.

me to NEC2500A(πειραγμένο) to egrapsa(Verbatim)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...