Προς το περιεχόμενο

Ελληνικες επιτυχιες 80'ς

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 121
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, σχετικά με το συγκεκριμένο, ξέρετε αν πρόκειται για ήχο από γνήσιο cd?Σίγουρα αλλοιώνει το youtube αλλά έχω περιέργεια πώς θα ακούγεται το cd, που είναι από τα πρώτα της Minos. Στο spek τα κομμάτια πάντως φτάνουν 20khz.

Μου είπαν πάντως πως είναι "δοκιμαστικό cd" που κυκλοφορεί μεταξύ συλλεκτών. Έχετε ιδέα για αυτό όπως και το "Ακόμα σ' αγαπώ" του Αδαμαντίδη και τον Πυρετό της Λίτσας Διαμάντη σε cd?

Σαν οπισθόφυλλο, έχω βρει αυτό κατά καιρούς αλλά και πάλι δεν ξέρω αν είναι official γιατί λέει "ΠΛΕΥΡΑ Α". Δύο συλλέκτες που λένε ότι το έχουν γνήσιο, δεν στέλνουν καν τα τραγούδια στην αυθεντική ποιότητα, αλλά ούτε και το οπισθόφυλλο γιατί λένε να μην το αντιγράψει κανείς. Ο ένας το πουλάει 200 ευρώ μεταχειρισμένο. Επίσης έχω απευθυνθεί και σε άτομα δισκογραφικών και με έχουν βρίσει, μου λένε ότι ρωτάω πράγματα που δεν θα έπρεπε. Δηλαδή σαν να θέλουν να "εξαφανίσουν" κάποια cd

Αυτό είναι το οπισθόφυλλο που κυκλοφορεί κατά καιρούς. Αν τυχαίνει κάποιος και έχει το cd γνήσιο, όπως και του Αδαμαντίδη το Ακόμα σ' αγαπώ και της Διαμάντη τον Πυρετό (ειδικά τα κομμάτια που δεν μπήκαν σε συλλογές ψάχνω) ,οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

back.jpg

Επεξ/σία από thebest201
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τέλεια συλλογή που ευτυχώς την έχω βρει εδώ και μερικά χρόνια αλλά δεν την είχα ανεβάσει (θα ανέβει και η αντίστοιχη συλλογή του 1990). Σε αυτή με βόλεψε ότι το cd ήταν 4 ενότητες ενώ του 1990 έχει 60 τραγούδια ξεχωριστά μικρής διάρκειας, οπότε χρειάζεται δουλειά.

Από cd ψάχνω το τουτι φρούτι αλά ελληνικά του 1990 που σε cd μου το έδινε ένας σε αστρονομικό ποσό δυστυχώς κ σε βινύλιο όπως το έχω σαν αρχεία δεν ακούγεται καλά, η μισή πλευρά έχει βουητό όχι απλά σκρατς. Δεν το έχουν καταχωρήσει καν σε cd μόνο από δύο άτομα το έχω δει αλλά δεν δίνουν τα κομμάτια.

https://www.discogs.com/release/3148760

Από βινύλιο ψάχνω τη Β πλευρά της συλλογής Τρελή Φάση. Ευτυχώς η πρώτη πλευρά βγήκε στα μέσα 90s με εφημερίδα και διαρκούσε το πολύ 20 λεπτά.

https://www.discogs.com/release/5214927

Η Τρελή Φάση αυτή είναι η πρώτη πλευρά (έκδοση cd εφημερίδας δηλαδή που τα είχε ξεχωριστά tracks non-stop όμως χωρίς κενό ανάμεσα). Δεν βγήκε σε cd ολόκληρη η συλλογή.

Επεξ/σία από thebest201
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...