Προς το περιεχόμενο

Ελληνικες επιτυχιες 80'ς

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 121
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

χωρις εσενανε ειμαι ενα τιποτα μια κουκιδα στο χαρτη χαμενη, χωρις εσενανε ειμαι μοναχος μου και μες το αγχος μου κλαιω για μενα. χωρις εσενανε αγαπη μου να ξερεις θα πεθανω, χωρις εσενανε μωρακι μου να ξερεις πως θα κανω....το κακο....

vips rulezzzzz, ποσο του 80 βγηκε ρε παιδια αυτο;;;;

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Paides diavazontas tis apanthseis sas mou hrthe ena tragoudi sto mualo. Einai mia gunaika kai tragoudaei milaei tragoudista {den tragoudaei akrivws} kai leei kati gia mia kalh noikokura... kai arxizei kai aradiazei oles tis douleies pou kanei mesa sto spiti. Poios einai o titlos???

Pisteyw oti einai 90's!

χωρις εσενανε ειμαι ενα τιποτα μια κουκιδα στο χαρτη χαμενη' date=' χωρις εσενανε ειμαι μοναχος μου και μες το αγχος μου κλαιω για μενα. χωρις εσενανε αγαπη μου να ξερεις θα πεθανω, χωρις εσενανε μωρακι μου να ξερεις πως θα κανω....το κακο....

vips rulezzzzz, ποσο του 80 βγηκε ρε παιδια αυτο;;;;[/quote']

Σε όποιον δεν αρέσουν αυτοί οι στίχοι καταλαβαίνει οτι και τα σύγχρονα Ελληνικά κομμάτια έχουν παρόμοιους στίχους...

Paides diavazontas tis apanthseis sas mou hrthe ena tragoudi sto mualo. Einai mia gunaika kai tragoudaei milaei tragoudista {den tragoudaei akrivws} kai leei kati gia mia kalh noikokura... kai arxizei kai aradiazei oles tis douleies pou kanei mesa sto spiti. Poios einai o titlos???

Pisteyw oti einai 90's!

Πρεπει να λες την ''Μαιρη Παναγιωταρα'' , αλλα αυτο μολις διαπιστωσα οτι το λεει ο Κηλαηδονης .., ενω ημουν σιγουρη οτι το ελεγε γυναικα !

• Like 2

^^ Φανταζεσαι τον Κηλαηδονη να τραγουδα "Ειμαι η Μαιρη Παναγιωταρα?" :lol: :lol:

και το καλυτερο χιτ των 80΄s το τραγουδακι που ελεγε: να χαρω να χαρω να χαρω .....

το μωρο το μωρο το μωρο!!!!!απιστευτο σουξε.................................

Της Δουκισσας νομιζω ηταν.

χωρις εσενανε ειμαι ενα τιποτα μια κουκιδα στο χαρτη χαμενη' date=' χωρις εσενανε ειμαι μοναχος μου και μες το αγχος μου κλαιω για μενα. χωρις εσενανε αγαπη μου να ξερεις θα πεθανω, χωρις εσενανε μωρακι μου να ξερεις πως θα κανω....το κακο....

vips rulezzzzz, ποσο του 80 βγηκε ρε παιδια αυτο;;;;[/quote']

Νομιζω γυρω στο 1991. Χαλια μαυρα ομως :lol:

• Like 1

• 7 μήνες μετά...

ρε παιδιά, σόρρυ για το ξέθαμα του ποστ, αλλά θυμήθηκα ένα τραγούδι, που δεν ξέρω όμως τον τίτλο του.

έλεγε "για πες μας που το πας κυρία μπουχλουμπου (?) τσιχλόφουσκα μασάς και μοιάζει με ζουλού (?)"

τώρα για όσους γελάνε με τους στίχους, δεν παίρνω και όρκο ότι έλεγε ακριβώς αυτά τα λόγια! Αλλά ήμουν μικρός και όλα αυτά είναι αχνά μέσα στο μυαλό μου. (εδώ μέχρι πρόσφατα νόμιζα πως το "παραδώσου" του Πασχάλη έλεγε αντί για "άνευ όρων μωρό μου" (που είναι το σωστό) "πάρε φόρα μωρό μου" ... ) χι χι χι

• Like 1

Costas Charitodiplomenos - Lost In The Night (το απόλυτο ελληνικό κομμάτι 80's)....

Όλα τα άλλα είναι μαρμελάδες... λολ

Συμφωνώ και επαυξάνω :-D

Προσθέτω επίσης και Big Alis (Μπίγαλης) "I Miss you" ΄;)

• 4 εβδομάδες αργότερα...

- Πάμε για τρέλλες στις Σεϋχέλλες...Παμε για τρέλλες, οο! (Πωλίνα)

Νοσταλγός του Ροκεντρολ... :? :-D

oops.. έχουν ήδη αναφερθεί... nevermind θα μου 'ρθει και κάποιο άλλο, που θα πάει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...