Προς το περιεχόμενο

HYUNDAI Οθόνη TFT 19" L90D

pptsmps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

HYUNDAI Οθόνη TFT 19" Imagequest L90D+ (8 ms)

ορέγομαι την παραπάνω οθόνη.

Έχει κανείς άποψη για την οθόνη;

για την HYUNDAI σαν κατασκευαστή οθονών;

Σαν θετικά που με οδηγούν σε αυτή:

1.ενσωματωμένα (υποτυπώδη) ηχεία

2.είσοδο και DVI.

3.χρόνο ανταπόκρισης 8 ms

4. 19" σε σχέση με τα ~440 ευρώ που την βρίσκω..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

kali agora se sxesi me ta lefta pou kostizei.Alla ta 8 ms min ta pisteueis kai poly.Sinithos tetoias katigorias othones 20 me 25 ms.Blepeis twra teleutaia mathame kai ta ms kai oi etaireis prospathoun na mas peisoun gia to proion pou poulane me kathe meso

pptsmps, η τιμή της είναι αρκετά καλή (pixmania?) και τα reviews που έχω δει δείχνουν πως έχει υψηλή απόδοση/τιμή, αλλά τα 8 ms όπως είπαν και άλλοι είναι καθαρά διαφιμηστικό κόλπο. Κοίταξε http://www.hyundaiq.com/ γιατί προσωπικά δεν μπόρεσα να τα βρω στα specs της. Πάντως τα λεφτά της τα αξίζει.

HYUNDAI Οθόνη TFT 19" Imagequest L90D+ (8 ms)

ορέγομαι την παραπάνω οθόνη.

Έχει κανείς άποψη για την οθόνη;

για την HYUNDAI σαν κατασκευαστή οθονών;

.

Ειναι πάρα πολύ καλή οθόνη.Πάρτην και δεν θα το μετανιώσεις.Πολλή καθαρή εικόνα πολλή καλή στα παιγνίδια και στην παρακολούθηση DVD.Εχει το καλύτερο TN panel που κυκλοφορεί στην αγορά.(HYDIS).Από τις TN οθόνες είναι από τις καλύτερες.Δες κι εδώ:

http://graphics.tomshardware.com/display/20050215/lcd-01.html

Και γι αυτά που προσφέρει(DVI,Pivot) είναι ευκαιρία στα χρήματά της.(Pixmania 420 Eyro).

Αν θέλεις κάτι καλύτερο εννοείται ότι θα πληρώσεις και παραπάνω.

Αν δεν σε ενδιαφέρουν καθόλου τα παιγνίδια τότε πάρε οθόνη με άλλης τεχνολογίας panel(PVA MVA κλπ)

Ας γράψω κάποια πράγματα - απορίες - θέσεις απόψεις.

1. Δεν με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια (στα 100 λεπτά μπροστά στην οθόνη τα παιχνίδια είναι 2-3).

2.Κείμενο - serfing -επεξεργασία εικόνων ....αυτά.

Πως καταφέρνουν μερικοί και πλασσάρουν το όνομα τόόσο πολύ στην Ελλάδα;

eiso [?] είναι οι καλύτερες οθόνες; Γιατί; Επειδή το λέει το RAM και κάποιοι άλλοι που κάνουν test της πλάκας ή που αντιγράφουν κατά πως τους βολεύει ξένα τεστς ή μετράνε κάθε φορά αυτό που θέλουν να μετρήσουν...

Θα γράψω εδώ πως αγόρασα την 1η οθόνη.

Μια crt 15¨αρα.. μια ΝΟΚΙΑ (470i δεν είμαι και σίγουρος πάνε κοντά 10 χρόνια τώρα)

Ο μύθος για τις eiso υπήρχε από τότε...

στα tests των περιοδικών πληροφορικής oi eiso ήταν στην πρώτη 3άδα πάντα. Στο διαδίκτυο δεν ξέρω τί παιζόταν γιατί τότε το Internet στην Ελλάδα ήταν......

Πήγα λοιπόν σε ένα γνωστο που πουλούσε Pc και τα λοιπά ...παρήγγειλα [επηρεασμένος ως τα αυτιά] ένα 100άρι[νομίζω] της Intell PLATO[άλλο πολυδιαφημισμένο που αν δεν κάνω λάθος έιχε τότε[?] και της eiso] και μια οθόνη eiso.

αυτά παρήγγειλα .

Ο γνωστός μου λέει: καλά μηχάνημα πάρε ότι θες σε 1-2 χρόνια θα το αλλάξεις,οθόνη πάρε μια για πάντα - δοκίμασέ την - κάτσε μπροστά της..

Είχε 4 τότε. 15ares oles - eiso - nokia - tatung kai phillips .

Πήγαινα για καμιά βδομάδα - μέχρι να έρθει η παραγγελία - στο μαγαζί και έγραφα εκεί σε διαφορετική οθόνη κάθε φορά μια εργασία που έκανα τότε[ η αδυναμία μου στη γραφομηχανή και οι πολλές διορθώσεις που κάνω με "έσπρωξαν" στα ψια(PCια)..

έτσι διάλεξα την ΝΟΚΙΑ...

Η eiso ήταν χειρότερη από τη phillips . Η δε TATUNG ήταν πηγή αφόρητων πονοκεφάλων....

Τώρα δεν μπορώ να το κάνω αυτό -Για τούτο και ρωτάω εδώ και ίσως σας κουράζω......

1. Δεν με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια (στα 100 λεπτά μπροστά στην οθόνη τα παιχνίδια είναι 2-3).

eiso [?] είναι οι καλύτερες οθόνες; Γιατί; Επειδή το λέει το RAM και κάποιοι άλλοι που κάνουν test της πλάκας ή που αντιγράφουν κατά πως τους βολεύει ξένα τεστς ή μετράνε κάθε φορά αυτό που θέλουν να μετρήσουν...

Θα γράψω εδώ πως αγόρασα την 1η οθόνη.

Μια crt 15¨αρα.. μια ΝΟΚΙΑ (470i δεν είμαι και σίγουρος πάνε κοντά 10 χρόνια τώρα)

Ο μύθος για τις eiso υπήρχε από τότε...

στα tests των περιοδικών πληροφορικής oi eiso ήταν στην πρώτη 3άδα πάντα. Στο διαδίκτυο δεν ξέρω τί παιζόταν γιατί τότε το Internet στην Ελλάδα ήταν......

Πήγα λοιπόν σε ένα γνωστο που πουλούσε Pc και τα λοιπά ...παρήγγειλα [επηρεασμένος ως τα αυτιά] ένα 100άρι[νομίζω] της Intell PLATO[άλλο πολυδιαφημισμένο που αν δεν κάνω λάθος έιχε τότε[?] και της eiso] και μια οθόνη eiso.

αυτά παρήγγειλα .

Ο γνωστός μου λέει: καλά μηχάνημα πάρε ότι θες σε 1-2 χρόνια θα το αλλάξεις' date='οθόνη πάρε μια για πάντα - δοκίμασέ την - κάτσε μπροστά της..

Είχε 4 τότε. 15ares oles - eiso - nokia - tatung kai phillips .

Πήγαινα για καμιά βδομάδα - μέχρι να έρθει η παραγγελία - στο μαγαζί και έγραφα εκεί σε διαφορετική οθόνη κάθε φορά μια εργασία που έκανα τότε[ η αδυναμία μου στη γραφομηχανή και οι πολλές διορθώσεις που κάνω με "έσπρωξαν" στα ψια(PCια)..

έτσι διάλεξα την ΝΟΚΙΑ...

Η eiso ήταν χειρότερη από τη phillips . Η δε TATUNG ήταν πηγή αφόρητων πονοκεφάλων....

Τώρα δεν μπορώ να το κάνω αυτό -Για τούτο και ρωτάω εδώ και ίσως σας κουράζω......[/quote']

Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει καμια αμφισβήτηση(στους γνώστες) ότι η Eizo TFT οθόνες είναι κορυφαίες.(και πανάκριβες).Οι επαγγελματίες γραφίστες σε ολόκληρο τον κόσμο τις προτιμούν και δεν είναι θέμα ΡΑΜ ή άλλων περιοδικών.Στον επαγγελματικό τομέα που ο άλλος βγάζει το ψωμί του από την εργασία του (επεξεργασίες εικόνων,βίντεο,σχέδιο κλπ) δεν ξεγελιέται από τα περιοδικά.

Μη ξεχνάς ότι παρόλο που έιναι πανάκριβες οθόνες οι πωλήσεις της ΕΙΖΟ παγκοσμίως δεν έπεσαν.Αν κάνεις μια έρευνα στο ιντερνετ θα διαβάσεις κατά 95% τις καλύτερες κριτικές.Τα μοντέλα της 578 778 788 αν τα δεις θα καταλάβεις τι θα πει κορυφαία οθόνη από πλευράς εικόνας.Οι τιμές τους βέβαια στα ύψη.

Και επειδή και γώ δεν μπορώ να πληρώσω τόσα πήρα μια φτηνότερη να μου κάνει απλά την δουλειά μου.

Εχω Ford αυτοκίνητο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αμφισβητήσω τα mercedes. :wink:

Αφού δεν παίζεις πολύ σου προτείνω στα χρήματα περίπου που διαθέτεις

IIYAMA 19' E481S

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.160107

VIEWSONIC VG910 S

http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=1191&catid=97

LG Flatron L1930BSNH

http://www.pixmania.com/gr/gr/57249/art/lg/ieuic-tft-19-l1930bsnh-25.html

Εχουν πολλή καλή εικόνα(για επεξεργασία εικόνων) και όλες με DVI.

Aν δεν παίζεις παιχνίδια, ξέχνα το TN panel. Θα απαγοητευτείς.

Έχω την ΕΙΖΟ 578 και δεν είναι καθόλου για πέταμα, ούτε μέτρια, ούτε τίποτα από όλα αυτά. Είναι απλά κορυφαία. ;-)

Αφού όπως είπες και στο παράδειγμά σου, την οθόνη την κρατάς πολλά χρόνια, καλύτερα να επενδύσεις σε κάτι καλό.

Η Iiyama που σου προτείνει ο φίλος παραπάνω είναι μία πολύ τίμια πρόταση. Αν δεν βιάζεσαι μπορείς να περιμένεις και την Fujitsu-Siemens P19-2.

http://www.fujitsu-siemens.com/products/displays_projectors/tft/scenicview_p19.html

Δεν αντιλέγω- δεν λέω ότι είναι για πέταμα ή άχρηστες οι eiso.

Ίσως είναι οι καλύτερες. Οι τιμές δεν είναι κάτι που θα προσπεράσω εύκολα..

Δηλαδή , κοίταξα λίγο τις τιμές τώρα: η ΕΙΖΟ 578 δεν την βρίσκω πουθενά κάτω από τα 700 ευρώ.Για 17" δεν είναι πολλά; Δηλαδή είναι καλύτερη κατά 45% από τις 17'άρες που κοστίζουν γύρω στα 400 ευρώ;

Τέλος πάντω ξεφύγαμε..Ίσως είμαι και λίγο άδικος με τις ΕΙΖΟ..

Το θέμα είναι μια οθόνη που να μη βγει μούφα..Κάτι που δοκιμάσατε - που δουλευετε και σας αφήνει ικανοποιημένους..

στην αρχή έψαχνα για 17αρα[τώρα εχω μια 17αρα crt VIEWSONIC]

με βάλαν όμως στο λούκι:πήγαινε με με τη μία στις 19 ίντσες,,

Για το κείμενο - που πολλές φορες μου βγαίνει η πίστη να τυπώνω και να ξανατυπώνα..εκείνα τα κόματα μετά τα τελικά ςςςς θέλουν ζουμάριμσα για να τα δεις...

οπότε 19άρα ...

ηχεία ενσωματωμένα --ναι..βαρέθηκα να πέφτουν κάτω όταν χτυπώ το τραπέζι αυτά τα φορητά..

DVI --nai , έτσι μου λένε , ότι είναι πολύ καλύτερα..είναι;

αυτά.....

μάλλον σας έπρηξα.....

καληνύχτα σας

φίλε ppts μην ζαλίζεσαι και πολύ... Ο καθένας έχει την άποψή του και καλά κάνει και την υποστηρίζει. Όσον αφορά τις EIZO εγώ έχω μια 550 η οποία για μένα είναι απίστευτη...(17''). Πάντως θα πρέπει να ξέρεις ότι όλες οι οθόνες δεν κάνουν για όλα..Άλλες κάνουν για κείμενο, άλλες καλύτερες για παιχνίδι, άλλες για σοβαρή επεξεργασία φωτογραφίας...Τα περιοδικά όσο και να σπρώχνουν συγκεκριμένες οθόνες, δεν μπορούν να λένε και μούφες καθόσον υπάρχουν πάντα καλοθελητές που τους περιμένουν στη γωνία. Όσο για το DVI σοβαρές διαφορές δεν θα δείς. Για τα ηχεία θα σου έλεγα να το ξανασκεφτείς και να χρησιμοποιείς τα ωραία παραδοσιακά ηχειάκια που στην τελική τους τραβάς και ένα σουτ ή τακουνάκι με τερματοφύλακα τον κάδο. Πιστεύω οτι πρέπει να κάνεις ένα κόπο και να εμπιστευτείς 2-3 διαφορετικά περιοδικά και να καταλήξεις σε αυτό που πραγματικά θες.

Δηλαδή , κοίταξα λίγο τις τιμές τώρα: η ΕΙΖΟ 578 δεν την βρίσκω πουθενά κάτω από τα 700 ευρώ

570-590? μπορείς να την πάρεις από την Γερμανία, με τα μεταφορικά μέσα. Εγώ από εκεί την πήρα.

Για τα ηχεία θα σου έλεγα να το ξανασκεφτείς και να χρησιμοποιείς τα ωραία παραδοσιακά ηχειάκια που στην τελική τους τραβάς και ένα σουτ ή τακουνάκι με τερματοφύλακα τον κάδο.

Εγώ προτείνω, αν έχεις ήδη τέτοια ηχειάκια, να τους δώσεις ένα σουτ από τώρα και να πάρεις οθόνη με ηχεία. Είναι πολύ βολική και γλυτώνεις καλώδια και μετασχηματιστή.

Α! Δεν μας είπες και πόσα λεφτά δίνεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...