mystery Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 είδα τέτοιες συσκευές προς πώληση στο καινούργιο πλαίσιο στο μαρούσι (the mall). ήταν μάλιστα και δύο τύποι που το έδειχναν live με το skype. η τιμή τους ήταν αν θυμάμε καλά 50-60 €. καλό φαίνεται αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με την ποιότητα επικοινωνίας που προσφέρει αυτή η λύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gsaous Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Ειναι λιγο παλιο το topic αλλα ελπιζω να μου απαντησετε... λοιπον, εχω παρει ενα box σαν αυτο της φωτογραφιας στο πρωτο post. Μπορω με καποιο τροπο να επιλεγω αν θα κανω κληση μεσω του voipbuster που εχω κατεβασει ή μεσω ΟΤΕ? Αν ναι, πως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Χρειαζεται να εχει και ο αλλος τα ακολουθα? υπολογιστή, dsl γραμμη, εγκατεστημενο skype και ιντερνετοτηλεφωνο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gsaous Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 ουτε εγω τα ξερω πολυ καλα αλλα απο οτι ξερω οχι. Βασικα ξερω οτι αν έχεις κανει εγγραφη μπορεις να παρεις τηλεφωνο σε σταθερα με μικρη(0,012€) ή μηδενικη χρεωση(αυτο για το voipbuster που έχω κατεβασει εγω). Για να παρεις τηλεφωνο σε χρηστη που έχει το ιδιο πρόγραμμα με εσενα(skype, voipbuster κ.α.) μπορεις να παρεις μέσω υπολογιστη δωρεαν. Σε αυτήν την περιπτωση προφανώς πρεπει και ο αλλος να εχει υπολογιστη με σύνδεση στο internet(απο αυτα που εχω καταλαβει και με isdn μπορεις να κανεις την δουλεια σου) και skype. Το skype τηλεφωνο δεν ειναι απαραιτητο, μπορεις να χρησιμοποιησεις μικροφωνο και ακουστικα/ηχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 με ένα Bluetooth ακουστικό δεν κάνεις καλή δουλειά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaddyCool Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Το Skype πάντως είναι καλή φάση. Το χρησιμοποιώ εδώ κ 1,½ χρόνο με ένα απλό (κ φθηνό) usb phone κ είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το τηλεφωνάκι δεν είναι απαραίτητο (με ακουστικά κ μικρόφωνο την κάνεις την δουλειά) αλλά είναι πιο χρηστικό. Οι χρεώσεις (ιδίως για εξωτερικό) είναι πάρα πολύ καλές (0,017€ το λεπτό) κ δωρεάν αν έχει κ ο άλλος Skype. Όσο για την ποιότητα της φωνής εξαρτάται από τι άλλα προγράμματα τρέχουν παράλληλα που χρησιμοποιούν bandwidth (π.χ p2p, explorer κτλ) με μία 1024 που έχω, καθυστέρηση έχει μόνο όταν έχω ανοιχτό κάποιο Download πρόγραμμα. Βέβαια αν το ψάξετε λίγο στα διαδυκτιακά κιάλια (Google ) θα βρείτε αρκετά παρόμοια προγράμματα με χρεώσεις που ποικίλουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.