Kalavrezos Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Γεια σας.Οταν ανοιγω τον υπολογιστη και χωρις να συνδεομαι internet,φορτωνει μονος του ο browser μου (Avant) και φορτωνει,οσες φορες και να την αλλαξω,οχι την αρχική σελιδα που του εχω ορισει,αλλα μια αλλη ασχετη.Υπαρχει κανενα προγραμματακι που να το διορθωνει;Ευχαριστω.
Nikb Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Πες μας ποια σελίδα σου ανοίγει μήπως βρούμε τι έχεις κολλήσει για να βρούμε μετά κάποιο removal tool. Αυτό που έχεις πάθει λέγεται browser hijack
KeLeMaN Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 hijackthis : Αν ξερεις ποια registry keys να σβησεις Spybot Αυτα τα 2 σε safe mode,αν εχεις και κανα antivirus τρεχτο στο τελος παντα σε safe mode....
Kalavrezos Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 http://www.obbbwkgonldckpxbn.com/YZVgkReXf342m22_JyAhn6jCrTAoqwmA5OIVahqNHPg.asp
Kalavrezos Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Κατεβασα το Spybot,εσβησα αυτα που βρηκε,αλλα τωρα στην εκκινηση φορτωνουν ο Avant και ο IE (με την αρχικη σελιδα που εχω ορισει εγω).Πως μπορω να κανω να μην φορτωνουν με την εκκινηση των Windows;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.