Προς το περιεχόμενο

TV Tuner

dpetka2001

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια χρειαζομαι τη βοηθεια σας για την επιλογη αγορας μιας καρτας τηλεορασης...αν εχει hardware encoder τι διαφορα εχει απο τις κανονικες?? ποια 8α μου συστηνατε?? υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω οσον αφορα το τσιπακι της καθε επιλογης? ευχαριστω...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικα το πρωτο που πρεπει να προσεξεις ειναι να μην παρεις Pinnacle. Εχουν σοβαρα προβληματα κυριως με το software τους και την απαραδεκτη υποστηριξη. Παραθετω και ενα thread που εχει συζητηθει λιγο το θεμα με την Pinnacle: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=102912.

παιδια χρειαζομαι τη βοηθεια σας για την επιλογη αγορας μιας καρτας τηλεορασης...αν εχει hardware encoder τι διαφορα εχει απο τις κανονικες?? ποια 8α μου συστηνατε?? υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω οσον αφορα το τσιπακι της καθε επιλογης? ευχαριστω...

Λοιπον, ο hardware encoder πολυ απλα μπορει να κανει εγγραφη το τηλεοπτικο προγραμμα χωρις να χρησιμοποιει την CPU (τουλαχιστον οχι στο επιπεδο των software encoder)

Την προηγουμενη βδομαδα αλλαξα την Hauppagge που ειχα... παλι με Hauppagge, και συγκεκριμενα την PVR 250 MCE η οποια εχει και ραδιο. Οι εντυπωσεις μου ειναι πολυ καλες, μιας και εχει πολυ καλη ληψη σηματος (βασικο προβλημα στα tv tuner), το PVR λειτουργει αψογα και σε γενικες γραμμες κανενα απολυτως προβλημα με drivers η software.

To κοστος: 98 euro απο Πλαισιο... (δεν θα την βρεις στους επισημους καταλογους τους,)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...