G_Zisis Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Γεια σας. Έχω μια NVIDIA GeForce MX 440. Μπορείτε να μου πείτε σε πόσες ώρες καίγεται αν λειτουργεί χωρίς ανεμιστηράκι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Me_My_Self_And_I Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 den prokeite na kaei. ektos kai an anti gia psiktra eixe apla ena sthrigma gia ton anemisthra. eixa mx440 me pathitikh psiktra kai ektos tou oti douleue ok htan kai teleiws athoribh. ta anemhsthrakia ta bazan stis mx mono gia mostra (oust) afou mono mia pathikh psiktra einai arketh. (den milaw gia o/c) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marcos Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Την ίδια κάρτα έχω χωρίς ανεμιστήρα. Κανένα πρόβλημα εδώ και 2 χρόνια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loubas Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 den prokeite na kaei, alliws tha eixan balei anemistira Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aggelos7 Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 και εγω ειχα την ιδια καρτα,χωρις ψυκτρα, και επαιζε κανονικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Έχετε υπόψιν πως οι κάρτες με ενεργή ψύξη (δηλαδή με ψύκτρα και ανεμιστήρα) σε σχέση με τις αντίστοιχες με παθητική ψύξη (μόνο ψύκτρα) έχουν σχεδιαστεί έτσι, με λίγες εξαιρέσεις, ώστε να προσφέρουν επαρκή ψύξη στο GPU μόνο όταν λειτουργεί ο ανεμιστήρας. Με άλλα λόγια, οι κάρτες με παθητική ψύξη έχουν αρκετά μεγάλη ψύκτρα ώστε να μπορεί να κρατήσει τη θερμοκρασία σε κανονικά επίπεδα, ενώ οι κάρτες με ενεργή ψύξη έχουν μικρότερη ψύκτρα επειδή γίνεται απαγωγή περισσότερης θερμότητας από τον ανεμιστήρα. Αν πάψει να λειτουργεί ο ανεμιστήρας, ίσως η ψύκτρα από μόνη της να μην επαρκεί και να προκληθεί μεσοπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα ζημιά. Μία καινούργια GeForce4 MX440 κοστολογείται γύρω στα €30-40, ενώ ένα φθηνό aftermarket σύστημα ψύξης γύρω στα €10-15. Αν σκοπεύεις να αναβαθμίσεις άστην όπως είναι μέχρι να καεί ή μέχρι να αγοράσεις ούτως ή άλλως την νέα κάρτα, αλλιώς επένδυσε σε ένα φθηνό cooler για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirimis Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 παντως εγω λειτουργουσα μια FX 5600 για κανα τετραμηνο,με σταματημενο ανεμιστηρακι (εως οτου το ανακαλυψα - ειχε φυγει το καλωδιακι του ανεμιστηρα) Παντως και παιχνιδια επαιζα και τα παντα εκανα χωρις κανενα προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekparot Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Yparxei kanena f8ino anemistiraki gia mia Ati 9600? Den 8elo na doso polla. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekparot Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Exei na proteinei kaneis kati??? Psinete h kartoula moy.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GrMikeD Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 nai, auto: http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=64 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekparot Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Xmm.. endiaferon stin Ellada poy 8a bro na to agoraso omos? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sash Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Γεια σας. Έχω μια NVIDIA GeForce MX 440. Μπορείτε να μου πείτε σε πόσες ώρες καίγεται αν λειτουργεί χωρίς ανεμιστηράκι? είχα την ίδια ακριβώς κάρτα. Με μια οδοντογλυφίδα είχα μπλοκάρει το ανεμιστηράκι γιατι έκανε θόρυβο. Τρέχει μια χαρα (χωρίς παιχνίδια) ούτε και εγω θυμάμαι από πότε (νόμίζω>2 χρόνια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exosceleton Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Αυτα περι coolers για vga καρτες ειναι bullshit...Η εταιρια που βγαζει στην αγορα μια καρτα γραφικων χωρις ανεμιστηρακι,κατι παραπανω ξερει,διοτι εφοσον λειτουργει κομπλε με το ψυγειακι (και ας ψηνεται αυτο...) δεν θα κατσει να προσθεσει παραπανω πραγματα=παραπανω χρηματα=υψηλη τιμη=δεν εχει που δεν εχει λεφτα ο κοσμος,αμα ειναι να πληρωνει καποιος 15 ευρο παραπανω μια καρτα γραφικων με "ανεμιστηρακι" απο την στιγμη που λειτουργει σωστα χωρις ρισκα και χωρις το cooler.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekparot Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Eisai la8os. Poylane tin karta mono me psiktra kai an xreiastei stazeis epipleon xrimata kai perneis psiktra me anemistira mazi. Einai kolpa marketing. Aytoi den skeftontai opos esy. An diladi exei o kosmos lefta klp klp. Aytoi skeftontai pos 8a soy ta paroun. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exosceleton Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Μμμμ...Μαλλον εχεις δικιο greekparot...Λαθος μου...Anyway,εγω δεν θα εσκαγα ποτε παραπανω χρηματα για cooler στην καρτα απο την στιγμη που μου δουλευει μια χαρα. Φιλικα Παντα Exosceleton Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.