Dark-Shadow Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Gia sas pedia molis agorasa enan 200ari skliro thelo na mou peite pos mporo na ton egatasteiso mazi meton sata skliro pira kai enan sata controler exo alous 2 sklirous enan 80ari kai enan 20ari mporeite na mou peite ti akrivos na kano gia na mporo na valo diafora arxeia mesa?
traianos Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Ο 20αρης και 80αρης ειναι PATA;Αν ναι απλα βαλε τον SATA στο controller και ανοιξε το PC.Ποια ειναι η απορια σου;Τι λειτουργικο εχεις,windows XP;
Dark-Shadow Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 exo windows XP kai o 20aris kai o 80aris einai IDE To provlima mou einai oxi to pos tha to sindeso alla to pos tha ton doulepso diladi na valo arxei mou eipane pos prepei na ton formaro prota
traianos Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Απλα,οταν εκκινησουν τα windows θα κανεις δεξι κλικ πανω στο δισκο και format.Αν τωρα δεν τον βλεπει γιατι δεν ειναι διαμορφωμενος ή κατι τετοιο βαλε partition magic και κανε ευκολα τη δουλεια σου.
MoUCLAs Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 PAne sto control panel , sto Administrator tools , sto computer managment kai sto disk managment.. kane de3i klik panw ston sklhro kai format... an den ton blepei 8eleis drivers gia ton sata controller..
Dark-Shadow Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Ok pedia mexri edo ola entaksi alla otan pira simera to proi ton skliro exei ena provlima stin sindesi gia to reuma gia ton skliro ti kalodio prepei na agoraso gia na mporei na dinei to trofodotiko reuma sto skliro o skliros mou einai SATA Seagate 200GB Barracuda kai einai apo to plaisio
MoUCLAs Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 8eleis mallon ena antaptoraki gia sata trofodosia. exeis tetoio ? einai diaforetiko apo ta klassika..
Dark-Shadow Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 oxi den exo sata adaptoraki alla i trofodosai einai poli periergi pou mporo na vro tetoio adaptoraki eimai apo rodo pes mou ena magali apo rodo gia na to agoraso ok
Dark-Shadow Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Pedia ola entaksi mexri edo alla exo ena megalo provlima tora otan anoigo ton ypologisto tha prepei na kano format gia na ton anagnorisei ton kano diamorfosi kai meta douleuei alla molis kano restart o skliros anagnorizete alla den mporeis na ton anoikseis kai vgazei sfalma kai leei den einai dinati i prosvasi ston skliro den epitrepete i prosvasi ti tha prepei na kano
tsikoman Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 παιδιά έχω έναν εσωτερικό σκληρό 250GB που με case τον έκανα εξωτερικό. έχω xp και μου αναγνωρίζονται τα 235 GB, δηλ μου τρώει κάπου 15. είναι φυσιολογικό αυτό φαντάζομαι έτσι? τον έχω διαφορφώσει Mαύρη-σκιά είσαι σίγουρος πωσ τον έχεισ διαμορφώσει σωστά? απο διαχείρηση συσκευών κτλ. μην ανγχώνεσαι γιατί είναι απλή διαδικασία, θέμα χρόνου απλά. εμένα μου πήρε 1,5 ώρα η διαμόρφωση για παράδειγμα και αυτό ήταν. ενώ στην αρχή δεν τον έβλεπε "ο ύπολογιστής μου" και δεν ήξερα τι να κάνω και απο που να αρχίσω. το πρόβλημα που έχω τώρα είναι: χρησιμοποιώ προγράμματα όπωσ το folder and disk guardian που δεν επιτρέπουν να διαγραφούν καταλάθος αρχεία απο τον εσωτερικό 80άρι που έχω. δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω όμως τισ ιδιοτητεσ του προγράμματοσ (προβολή μόνο και εκτέλεση των αρχείων των φακέλων χωρίσ δυνατότητα οποιασδήποτε τροποποίησης τουσ) στον εξωτερικό 250άρι. αναρωτιέμαι αν συμβαίνει αυτό επειδή δεν εχει εγκατεστημένα windows αυτόσ. θα το δοκιμάσω σήμερα πάντωσ.
eurander Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 παιδιά έχω έναν εσωτερικό σκληρό 250GB που με case τον έκανα εξωτερικό. έχω xp και μου αναγνωρίζονται τα 235 GB, δηλ μου τρώει κάπου 15. είναι φυσιολογικό αυτό φαντάζομαι έτσι? τον έχω διαφορφώσει Ειναι φυσιολογικο. Εχει να κανει με τις συμβασεις μετρησης της χωρητικοτητας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.