Προς το περιεχόμενο

To video tis matsouka?

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το έχω δεί, δε νομίζω να είναι η ματσούκα, απλά της μοίαζει!

τώρα τι σχέση έχει με το ινσομνια δεν εχω ιδέα :P

Δημοσ.

και εγω το εχω δει, δεν ειναι η Ματσουκα,απλα αυτη της μοιαζει φοβερα, και απο εμπρος αλλα και απο πισω.....!!!! :wink:

Δημοσ.

Μια φίλη μου μου ζήτησε να μεταφέρω αυτό το μύνημα εδώ:

--------------------------------------------------------

Hallo guys, I am Joy Rider, the famous artist,

I have heard lately that someone called Matchuka is trying to steal my thunder. WELL DAMN WITH HER. I AM THE ONE, THE ONLY ONE. THE ONLY TREAUSERE YOU WILL EVER HAVE. We all have to fight to stop that fraud that goes around with her stealing my hard earned fame.

ANYONE can be an actress, but how many can do what I do in that nice video?

For those of you who want to invite me to your lovely country for holidays, I am wiling to prove to you that it is me. For invitations, please send a fax to +1 202-395-1232.

Thank you,

Joy Rider

------------------------------------------------

Νομίζω ότι αυτό ξεκαθαρίζει το τοπίο...

Δημοσ.

Η Ματσούκα μπορεί να είναι! Άλλωστε γιατί να μην είναι! Και εγώ μπορώ να σας φέρω μια Ρωσίδα να σας πει πως αυτή είναι στο Βίντεο και να ξεκαθαριστεί το τοπίο! Εγώ πιστεύω πως με τόσες γυμνές εμφανίσεις στην Τηλεόραση γιατί να μην είναι...

Δημοσ.
Μια φίλη μου μου ζήτησε να μεταφέρω αυτό το μύνημα εδώ:

--------------------------------------------------------

Hallo guys' date=' I am Joy Rider, the famous artist,

I have heard lately that someone called Matchuka is trying to steal my thunder. WELL DAMN WITH HER. I AM THE ONE, THE ONLY ONE. THE ONLY TREAUSERE YOU WILL EVER HAVE. We all have to fight to stop that fraud that goes around with her stealing my hard earned fame.

ANYONE can be an actress, but how many can do what I do in that nice video?

For those of you who want to invite me to your lovely country for holidays, I am wiling to prove to you that it is me. For invitations, please send a fax to +1 202-395-1232.

Thank you,

Joy Rider

------------------------------------------------

Νομίζω ότι αυτό ξεκαθαρίζει το τοπίο...[/quote']

έχεις και άλλες τέτοιες φίλες?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...