mazda Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Κατεβασα και εγκατεστησα το vtplus32 το οποιο ειναι ενα προγραμμα για teletext sthn karta τηλερορασης της hauppauge που εχω. Η ερωτηση ειναι πως μπορω να δω ελληνικα μεσα απο τις σελιδες των διαφορων καναλιων..πηρα το font που υπαρχει μεσα στο προγραμμα το επεξεργαστηκα με εναν font editor που εχω αλλα τιποτα.... Μηπως καποιος το εχει αντιμετωπισει και εχει βρη ακρη ? Παραθετω τα τεχνικα χαρακτηριστικα της καρτας Model 44354 Rev. B121 Serial #2133304 Tuner Formats: PAL (B/G) Tuner Audio: Stereo (MSP3415) Video Formats: NTSC ( M 443 ) PAL ( B G H I D K M N NCOMBO ) SECAM ( L L' ) Audio Outputs: BackPanel External Inputs: 2 S-Video Inputs: 1 Teletext: Yes (Software) Radio: FM Decoder: BT878 Tuner Model: Philips FM1216
Valis Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Λοιπόν αυτό είναι μπερεψιάρικο... υπάρχει ένα αρχειο μεσα στο installation του Vtplus που είναι τα fonts που δείχνει το πρόγραμμα. Εκεί μέσα έχει 4-5 γραμματοσειρές που είναι bitmap, βρες ένα πρόγραμμα και κάνε edit τα fonts αυτά, με λίγη υπομονή θα το κάνεις. Αυτό το κόλπο το είχα κανει πριν 2-3 χρόνια δεν θυμάμαι καλά και δούλεψε. Καλή επιτυχία
mazda Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Η αληθεια ειναι οτι το εχω παιδεψει πολυ φιλε μου αλλα δεν μπορω να βρω ακρη..... Παντως σε ευχαριστω για την απαντηση σου .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.