Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με nero:εγγραφη πολλων videos δεν γινεται!

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθησα να γραψω με το nero ενα dvd-video το οποιο ηθελα να περιεχει περισσοτερα απο 200 ξεχωριστα, μικρα σε μεγεθος video.

Δυστυχως, την ωρα που εκανα το drag-n-drop, μου εβγαλε μηνυμα οτι η καθε συλλογη(compilation) προς εγγραφη, δεν μπορει να περιεχει παραπανω απο 99 διαφορετικα αρχεια.

Δεν το περιμενα, ουτε μπορω να καταλαβω τι ειδους περιορισμος ειναι αυτος.

Υπαρχει καποιος τροπος να το ξεπερασω και να μπορω να γραψω εκατονταδες videos ως dvd-video ή ως s-vcd? (οχι φυσικα να κανω συνενωσεις videos)

Δημοσ.

Πολύ απλά, το DVD Video δεν μπορεί να έχει πάνω από 99 titles (όπως και ένα Audio CD δεν μπορεί να έχει πάνω από 99 tracks). Ακόμα και αν μπορέσεις να παρακάμψεις τους περιορισμούς του Nero και τα γράψεις χωρίς να τα ενώσεις σε λιγότερα από 99, αμφιβάλλω αν θα παίζει το DVD σε stand-alone player. Ίσως με κάποιο πρόγραμμα authoring να μπορούσες να βάλεις πολλά video μαζί σε ένα title και να τα επιλέγεις από μενού αλλά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με αυτό και δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι ή ακόμα αν θα έχει αποτέλεσμα.

Δημοσ.

Και μενα μου μυρισε για περιορισμο λογω προδιαγραφων=μαλλον δεν ειναι θεμα nero.

Μαλλον θα δοκιμασω με ενα προγραμμα dvd authoring οπως ειπες dim_b.

Δημοσ.

Μια λυση θα ηταν να ενωσεις καποια απο αυτα ετσι ωστε να μειωθει ο αριθμος των video που θες να βαλεις μεσα στο δισκακι για να σου χωρεσουν στο τελος.

Δημοσ.

Τελικα ουτε με dvd-cd authoring προγραμμα πετυχε. Υπαρχει περιορισμος στα 99 αρχεια.

Δοκιμασα να κανω φακελους απο 99 αρχεια ο καθενας, αλλα δεν δημιουργει-δεν υπαρχει η εννοια του φακελου στη δημιουργια vcd δισκου.

Τελικα, δυστυχως, μονος δρομος ειναι μαλλον η συνενωση.

Ποιος ειναι ο πιο ευκολος τροπος για συννενωση?

Δημοσ.
Μήπως γίνεται να τα έχεις σαν chapter;

Αλλά δεν ξέρω αν αυτό είναι που δοκίμασες.

Πρέπει να τα ενώσει πρώτα όμως!

Με το TMPGEnc θα σου πρότεινα, karib. Μενού File->MPEG Tools

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...