ra62 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Θέλω να αλλάξω το ανεμιστήρι του laptop (fujitsu-seimens amilo A) με κάποιο που να κάνει λιγότερο θόρυβο.Δυστυχώς ο γούγλης δε βοήθησε και πολύ. Το ψάχνω αρκετές μέρες το θέμα και μου φαίνεται ότι τα λαπτοπια είναι λίγο ριγμένα και σε αυτόν τον τομέα.
kirimis Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 δεν ειναι ριγμενα... απλα δεν εχουν φτιαχτει για να δεχονται τετοιου ειδους επεμβασεις. Μην συγχεετε τα laptop με τα moddings στα desktop...
laptopmaniac Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Το πλαίσιο πουλάει κάτι βάσεις για λάπτοπ που έχουν απο κάτω 3 ανεμιστήρες. Εκτός του ότι κάνουν πολύ καλή δουλειά στην απαγωγή θερμότητας έχει σαν αποτέλεσμα να μην δουλεύει πολύ το ανεμιστήρι του φορητού και να είναι πιο ύσηχο. Έχω το ίδιο λάπτοπ και με βοήθησαν πολύ.
xaotikos Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Αυτά κάνουν παραπάνω θόρυβο όμως :S Για την θερμότητα θα συμφωνήσω ότι κάνουν πολύ καλή δουλειά (το έχει ο συγκάτοικος) αλλά δεν νομίζω να συγκρίνεται ο θόρυβος από 1 ανεμιστήρα του laptop με 3 της βάσης. Εκτός άμα η συγκεκριμένη είναι τόσο αθόρυβη...
laptopmaniac Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Φίλε μου έχω μια βάση της Digitus και είναι αθόρυβη. Απο πλαίσιο την είχα πάρει δεν θυμάμαι τιμή είναι καιρός. Πάντως και καλή και αθόρυβη και το laptopoanemisthri ηρέμησε
Legionnaire Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Θέλω να αλλάξω το ανεμιστήρι του laptop (fujitsu-seimens amilo A)με κάποιο που να κάνει λιγότερο θόρυβο.Δυστυχώς ο γούγλης δε βοήθησε και πολύ. Το ψάχνω αρκετές μέρες το θέμα και μου φαίνεται ότι τα λαπτοπια είναι λίγο ριγμένα και σε αυτόν τον τομέα. Από την πρώτη μέρα ακουγότανε πολύ ή τώρα τελευταία κάνει περισσότερο θόρυβο;
ra62 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 @Legionnaire Πάντα έκανε θόρυβο αλλά απ' όταν είδα ένα powerbook ενός φίλου με ενοχλεί όλο και περισσότερο... Φαντάζομαι το ρωτάς για να διαπιστώσεις αν έχει χαλάσει το ανεμιστήρι ή αν έχει μαζέψει πολλή σκόνη, δεν παίζει τέτοια περίπτωση, είναι από γεννησημιού του έτσι. @ xaotikos ανάλογα με τον τύπο του fan μπορεί να είναι σκέτη βαβούρα ή πραγματικά ανυπαρκτος θόρυβος. Η μόνη λύση που θα υλοποιούσα είναι η αλλαγή ανεμιστήρα, δε θέλω να γεμισω περιφερειακά (βάσεις για ανεμιστήρες κλπ). Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.