Προς το περιεχόμενο

Κενά ανάμεσα στους χαρακτήρες με το subrip..

Sadako

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοκιμάζω να κάνω extract υπότιτλους απο DVD, βάζω και το greek.sum για πίνακα χαρακτήρων, αλλά σε πολλές περιπτώσεις, μου εμφανίζει κενά ανάμεσα σε χαρακτήρες στην ίδια λέξη. Καμιά φορά μάλιστα, έχει και 2 κενά στην ίδια λέξη. πχ τη λέξη "χαρακτήρας", μπορεί να την βγάλει και "χ αρα κτήρας". Υπάρχουν τίποτα ρυθμίσεις που να μπορώ να αλλάξω? απο τις προχωρημένες ρυθμίσεις OCR μήπως?? Μπορεί να μου πει κανείς τι ακριβώς πρέπει να αλλάξω και τίποτα default τιμές??

Δημοσ.

Nai tetoia provlimata exei to Subrip pou polles fores den ofeilontai sto idio to programma alla sto font pou exoun ginei generated oi ypotitloi sto dvd kai einai toso kolitoi pou to Subrip energei etsi.

Dokimase tin nea ekdosh beta 1.7 kai an exeis akoma problems xrisimopoihse Vobsub.

Δημοσ.

Έχει βγει η έκδοση 1.2 beta 9 του Subrip (μετά δύο περίπου χρόνια στασιμότητας...) και θα τη βρείτε εδώ: http://zuggy.wz.cz/

Πάντως για τα συνήθη τέτοια σφάλματα του Subrip η λύση είναι μία: Word και "Εύρεση και αντικατάσταση". Εγώ τουλάχιστον αυτό κάνω για τους υπότιτλους που φτιάχνω μόνος μου. Ναι, μου παίρνει αρκετό χρόνο (γύρω στο τέταρτο+ για ένα "καλό" πέρασμα των υποτίτλων στο Word) αλλά τουλάχιστον είναι όπως τους θέλω.

Δημοσ.

πως μπορω να κανω ταινιες avi με υποτιτλους (srt), να γινουν vcd ή svcd και να τις βλεπω σε επιτραπεζιο dvd player ?.

μπορω να κανω το avi με το nero svcd αλλα δεν θα υπαρχει αρχειο υποτιτλων ετσι ?

τι κανω στην προκειμενη περιπτωση ? υπαρχει καποιο προγραμμα οπου αυτοματα κανει transcoding την ταινια ενσωματωνοντας και το αρχειο srt με τους υποτιτλους, ή ειμαι καταδικασμενος να τις βλεπω χωρις υποτιτλους ?

ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια...

Δημοσ.

Sadako, πρέπει να αυξήσεις κατά 1 ή 2 pixels την τιμή "Space Width Setup" στο Advanced OCR Setup. Κάνε τη δουλειά και ξαναγύρισέ το όμως, γιατί φαίνεται πως το default tων 8 pixels κάνει καλύτερη δουλειά στις περισσότερες ταινίες. Αλλιώς, μπορεί στις επόμενες ταινίες να πάρεις κάτισαναυτό ! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...